تنها مرجع قانونی عرضه قالب و افزونه در ایران ...
برای کاربران وردپرس، نام افزونه yoast seo کاملا آشناست. این پلاگین به نوعی گوی سبقت را از بقیه ابزارهای سئو وردپرس ربوده. مهم ترین دلایل این مسأله را می توان در سادگی کار و هماهنگی با ویژگی های جدید و سیاست های گوگل دانست. اگر چه یواست سئو سادگی را در اولویت قرار داده، اما اگر بار اول است که با این پلاگین روبرو می شوید، آموزش افزونه yoast seo راهنمای مناسبی برای راحت تر کار کردن شماست. پس با ما همراه باشید.
اگر به دنبال بهینه سازی سایت وردپرس باشید و از کسی سوال پرسیده یا جستجو کرده باشید، می دانید که افزونه yoast seo premium گزینه محبوب وبمسترهاست. البته پیشنهاد اول در تمامی جستجوها هم هست. ولی خب اگر بخواهیم خلاصه توضیح دهیم باید بگوییم یواست سئو، کاربردهای چندگانه ای که دارد که شما را از ابزارهای متعدد بی نیاز می کند. این افزونه چک لیست اولیه از مواردی که باید برای سئو رعایت شود را به شما یاداوری می کند.
برای آنکه از انتخاب خود مطمئن شوید، پیش از مقایسه ای بین افزونه های سئو وردپرس ؛ Yoast SEO و SEO Pack انجام شده. پیشنهاد می کنیم این مطلب را از دست ندهید.
اولین مرحله برای آموزش این افزونه بهینه سازی وردپرس مسلما نصب و فعال سازی آن است. بلافاصله پس از خرید افزونه سئو وردپرس ، یک فایل زیپ در اختیار شما قرار می گیرد. این فایل شامل مستندات و خود افزونه یواست سئو است. برای فعال سازی می توانید آموزش فعالسازی و نصب افزونه را به صورت ویدئویی در زیر مشاهده کنید.
بعد از این مرحله است که در منو اصلی پیشخوان سایت وردپرسی تان گزینه ای با نام سئو ظاهر می شود. اگر چند ثانیه روی آن نگه دارید، زیر مجموعه های یواست برای شما ظاهر می شود. البته پیش از این در وبلاگ راست چین چند مورد از کاربردهای افزونه یواست سئو را بیان کرده ایم.
از اینجا به بعد می توانیم آموزش کار با افزونه yoast seo را به صورت رسمی شروع کنیم. اولین مرحله، یادگیری تنظیمات عمومی یواست سئو است.
در تب امکانات، ویژگی های مختلفی که یواست در اختیارتان قرار می دهد را فعال یا غیر فعال می کنید. ویژگی هایی مثل شمارنده پیوند، نقشه های XML سایت، تجزیه تحلیل خوانایی و …
ابزارهای وب مستر در آموزش افزونه yoast seo
یکی از مهم ترین فعالیت های یک وبمستر، معرفی سایت به گوگل است. در تب ابزارهای وب مستر می توانید امکاناتی که نیاز است در اختیار شما قرار می گیرد. البته اگر نیاز به توضیحات بیشتر دارید، راهنمای معرفی سایت وردپرس به گوگل گزینه مناسبی برای شما خواهد بود.
البته در بخش ابزارها می توانید فایل Robot.txt را هم ایجاد کنید. پیشنهاد می کنم آموزش بهینه سازی فایل Robot.txt برای سئو را هم مطالعه کنید.
در ظاهر جستجو بخش های مختلفی را می توانید تعریف کنید. از تنظیمات محتوا، عناصر چند رسانه ای، بایگانی ها و …. کافی است یکی یکی تب ها را مرور کنید و بسته به نیاز سایت بخش ها را برای موتورهای جستجو تعریف کنید. البته بخش هایی را حتما باید فعال کنید که در ادامه با هم بررسی کوتاهی خواهیم داشت.
در این بخش از تنظیمات می توانید جداکننده برند خود را وارد کنید. جدا کننده توصیه شده توسط گوگل خط تیره است. نام و لوگو را بارگزاری کنید.
دقت داشته باشید که حتما نمایش نوشته در نتایج جستجو و جعبه محتوای افزونه یواست سئو را روی گزینه “بله” قرار دهید.
در تنظیمات محتوا دقت داشته باشید که حتما نمایش نوشته در نتایج جستجو و جعبه محتوای افزونه یواست سئو را روی گزینه “بله” قرار دهید. در این جا صرفا تنظیمات محتوا برای نوشته ها را مشاهده می کنید. بسته به نوع محتوا در هر بخش می توانید تغییرات مورد نظر را اعمال کنید. برای مثال، برگه ها چون معمولا ویرایش نمی شوند، نیازی به تنظیم تاریخ ندارند. پس می توان آن را روی گزینه خیر قرار داد. عنوان سئو و متای پیش فرض را می توانید در این بخش تنظیم کنید. این تنظیمات را می توانید برای برگه، نمونه کار و حتی محصولات را در این بخش انجام دهید.
در این قسمت عنوان و متای پیش فرض و نمایش برچسب ها، دسته بندی ها، پورتفولیو و تمامی پست تایپ های وردپرس در موتور جستجو را می توانید تعیین کنید.
در برگه بایگانی می توانید تنظیمات نمایش صفحات آرشیو نویسنده مطالب و تاریخ ها را انجام دهید. خود پلاگین یواست سئو پیشنهاد می دهد که بایگانی نویسنده را برای وبلاگ های تک نویسنده غیرفعال کنید چون باعث انتشار محتوای تکراری می شود.
برادکرامپ (Breadcrumbs) نقشه راهی برای کاربر است که بتواند بین سطوح مختلف دسته محصولات شما حرکت کند. از این گذشته فعالسازی این مورد برای سئوی صفحه نیز توصیه شده است.
این قسمت شامل سه بخش درون ریزی و برون ریزی، ویرایشگر فایل، ویرایشگر گروهی است.
شبکه های اجتماعی بخش مهمی از زندگی انسان های امروز شده است و بسیاری از سایت ها از این کانال ها به منظور بازاریابی و تعامل بیشتر با کاربران در کنار سایتشان استفاده می کنند. افزونه یواست سئو بخشی را در نظر گرفته تا بتوانید شبکه های اجتماعی که وابسته به سایت وردپرس شما هستند را وارد کنید. به این صورت گوگل متوجه ارتباط این صفحات با سایت شما می شود.
خب با به اینجا تنظیمات ضروری افزونه yoast seo premium را انجام داده اید. اما این تازه شروع بهینه سازی سایت به وسیله این ابزار دوست داشتنی است. از اینجا به بعد آستین هایتان را بالا بزنید و با یک سری اصول و قواعد سایت خود را بهینه کنید. چراغ های راهنمای یواست سئو در تمامی صفحات سایت شما را در سئو صحیح هدایت می کنند. حالا چطور؟ با هم می بینیم.
ریدایرکت دارای انواع مختلف 301 ، 302 ، 307 ، 410 ، 451 هستند که هر کدام کاربر خاصی دارند.
شما می توانید از تب دوم که مربوط به ریدایرکت ریجکس می باشد چندین لینک را به یک لینک ریدایرکت کنید. مثالا می توانید مشخص کنید که لینک های خاصی که تعداد آنها 50 مورد هست همگی به یک لینک خاصی ریدایرکت شوند.
تنظیمات تغییر مسیر شامل دو گزینه می باشد. اولین بخش از شما می خواهد که مشخص کنید اطلاعات لینک هایی که قصد ریدایرکت کردن آن ها را دارید در چه فایلی ذخیره شوند. باید در یکی از فایل های htaccess یا php ذخیره شوند. بهتر است گزینه مربوط به htaccess را انتخاب کنید. گزینه بعدی از شما می پرسد که آیا می خواهید یک فایل مجزا به دلخواه برای تغییر مسیر ایجاد کنید. که این گزینه کمی مشکل ساز است و پیشنهاد می شود استفاده نکنید.
در این قسمت از آموزش افطونه yoast seo می توانید اطلاعات مربوط به شرکت مانند ساعات کاری و سایر اطلاعات مربوط به کسب و کارتان را به همراه نقشه تنظیم کنید. به این ترتیب هم اطلاعات کاملی در اختیار بازدید کنندگان قرار می دهید و هم دسترسی افراد به کسب و کارتان را راحت تر می کنید.
این بخش جزئی از تنظیمات یواست برای معرفی به گوگل است. پیش از این آموزش کامل معرفی سایت وردپرس به گوگل را برای شما قرار داده ایم. می توانید با بررسی این مقاله، با کارکرد این بخش افزونه yoast بیشتر آشنا شوید
تا به اینجا به یک نکته اشاره کرده ایم: چراغ راهنمای افزونه Yoast seo . وقتی یواست را فعال کردین، سری به صفحه ی نوشته های سایت وردپرس خود بزنید. دو ستون آخری که به این بخش اضافه شده همان چراغ هایی هستند که در تمامی بخش های سایت شما فعال بوده و در زمینه سئو شما را هدایت می کنند.
سبز: سئو مناسب تشخیص داده شده و بابت سئو خیالتان تا حدی آسوده است.
نارنجی: هنوز جای کار دارد و باید بخش های مختلف را برای بهبود بررسی کرد.
قرمز: چراغ قرمز رنگ، نشان می دهد که این مطلب حتما و حتما باید اصلاح شود و از نظر سئو پذیرفتنی نیست.
حالا این چراغ ها هم در نوشته ها معنی دارند و هم در معیارهای سئو به صورت تک به تک. در بخش بعدی این مطلب را شفاف تر مشاهده خواهید کرد.
زیر هر نوشته شما، بخشی به نام جعبه افزونه Yoast Seo Premium آمده. که در اینجا می توانید کلمات کلیدی، مترادف کلمات کلیدی، توضیحات متا و … را اضافه کنید و از یواست راهنمایی بگیرید.
مشاهده می کنید که با چراغ های راهنما به صورت جزء به جزء، برایتان توضیح داده اند که:
چه بخش هایی حتما باید اصلاح شود (چراغ قرمز) ؛
تا حدی این معیار پذیرفتنی است (چراغ نارنجی) ؛
در این معیار سئو بسیار خوب عمل کرده اید (چراغ سبز) .
برای همه سایت ها، گوگل مهم ترین بازدید کننده است و سئو، بهترین راه رشد سایت است. افزونه yoast seo توسط متخصصان سئویی ساخته شده که در هسته وردپرس نیز مشارکت دارند؛ بنابراین همه سایت های وردپرس به این ابزار نیازمند هستند.
بلافاصله بعد از نصب و فعال سازی Yoast Seo، کدهایی در بک اند سایت شما قرار می دهد. اما اگر سایت تازه تأسیسی دارید، از زمان شروع فرایند بهینه سازی توسط شما، حداقل سه ماه طول می کشد تا در نتایج جستجوی گوگل ظاهر شوید.
خیر. از افزونه yoast فقط روی سایت های وردپرس می توان استفاده کرد.
افزونه Yoast Seo Premium ویژگی هایی مثل ریدایرکت آدرس های مرده، بهینه سازی با استفاه کلمات کلیدی بیشتر و البته مترادف ها و نیز پیشنهادات لینک های داخلی دارد که در نسخه رایگان وجود ندارد.
خیر. کافی است بروزرسانی افزونه یواست نسخه رایگان را به پریمیوم، با استفاده از افزونه VIP راست چین انجام دهید. به این صورت هیچ اطلاعاتی از شما حذف نخواهد شد.
برای ارسال دیدگاه شما باید وارد شوید!
توضیحات بسیار کامل و عالی
ممنون از اینکه این توضیحات دقیق و روش هاش رو توضیح دادید.
سلام وقت بخیر. عبارتی که برای تایتل صفحه یا عنوان صفحه (تگ H1) نوشته شده رو خوب هست که توی متن به هم بکار ببریم؟ اگر بله، چقدر به کار ببریم؟ درصد و معیار ازیابی کمی برای این موضوع وجود داره؟
سوال بعد اینکه برای title صفحه از علامت هایی مثل علامت سوال یا تعجب یا کاما استفاده کنیم مشکلی هست؟ محدودیتی در این مورد وجود داره؟
سلام وقتتون بخیر.
معمولا تایتل صفحه برای جلب توجه مخاطبان شما در سایت هست و مهم نیست که در متن هم بکار برده بشه یا خیر. البته در صورتیکه از کلمات هم مفهوم با کلمه کلیدی در تایتل استفاده کردید، در متن هم بکار ببرید.
نه استفاده از علامت هایی مثل تعجب، کاما و … مشکلی نداره.
موفق باشید.