ایکون
100 قالب سایت آماده
897 هزار تومان
پیش نمایش
ساخت وردپرس شبکه در وردپرس
مجموعه مقالات وردپرس

نصب وردپرس شبکه و طراحی مولتی سایت

وردپرس شبکه (Multisite)، یک قابلیت در وردپرس است که به وسیله آن می توانیم مجموعی از سایت ها را فقط در یک سایت طراحی و مدیریت کنیم. برای وردپرس شبکه نیاز به نصب هیچ افزونه یا صرف هزینه ای نیست.

23
19 شهریور 1401
آخرین بروزرسانی: 14 فروردین 1403

یکی از قابلیت های جذاب وردپرس، داشتن چندین سایت بر روی تنها یک سایت است. با وردپرس شبکه راه اندازی سایت وردپرسی  بدون آنکه نیاز باشد هاست و دامنه جدید خریداری کنید، این کار  این کار در وبسایت های وردپرسی تنها در چند دقیقه انجام می شود.  آموزش نصب وردپرس شبکه یا مولتی سایت در وردپرس را در ویدئوی زیر مشاهده کنید و در انتها مراحل نصب وردپرس شبکه را به صورت تصویری ببینید.

وردپرس شبکه چیست؟

وردپرس شبکه یا Multisite قابلیتی است که با فعال سازی آن می توانیم بدون نیاز به خرید دامنه و هاست و حتی نصب وردپرس، چندین سایت را در یک وردپرس مدیریت کنیم؛ این در حالی است که تمامی این سایت ها از طریق یک پنل مدیریت (سایت مادر) مدیریت می شوند. این سایت ها به صورت ساب دامین و ساب فولدر بر روی دامنه قابل اجرا هستند. پس به احتمال زیاد تا به اینجا متوجه شده اید که این سیستم شباهت زیادی به سیستم وبلاگ دهی دارد.

کاربرد های وردپرس شبکه

به طور کلی از وردپرس شبکه در موارد زیر می توان استفاده کرد:

  1. استفاده برای سایت های چند زبانه
  2. استفاده برای دموی آنلاین قالب
  3. طراحی سایت برای شعبه ها و نمایندگی های مختلف
  4. طراحی سیستم وبلاگدهی برای مجموعه های مختلف؛ به عنوان مثال برای مدارس هر دانش آموز یک بلاگ داشته باشد.

آموزش فعال کردن وردپرس شبکه

حالا که در مورد مزایا و کاربرد وردپرس شبکه صحبت کردیم به سراغ مراحل فعال کردن multisite در وردپرس می پردازیم.

این قضیه واضح است که برای ساخت وردپرس شبکه ابتدا باید وردپرس را نصب کنید. ما در مقاله آموزش نصب وردپرس روی سی پنل و دایرکت ادمین به آموزش این مورد پرداخته ایم، می توانید آن را مشاهده کنید.

1- فعال کردن Wildcard در هاست سی پنل

همانطور که قبلاً نیز گفته بودیم، بعضی از شرکت های ارائه دهنده هاست در نگاه اول، اجازه ساخت وردپرس شبکه را به ما نمی دهند و تنظیمات را به طوری قرار داده اند که قابلیت وردپرس شبکه برای سایت ما فعال نشود. برای ساخت وردپرس شبکه ابتدا باید هاست را برای این کار آماده کنیم. به کنترل سی پنل هاست خود مراجعه کنید و از طریق سکشن DOMAINS بر روی گزینه Subdomains کلیک کنید تا Wildcard را فعال کنیم.

حالا یک صفحه مشابه تصویر زیر می بینید. از فیلد Domains، دامنه مورد نظرتان را انتخاب کنید و در بخش Subdomains، کاراکتر را قرار دهید و در نهایت دکمه Create را بزنید. با این کار قابلیت ویلد کارت روی هاست شما فعال می شود و حالا می توانید ساب دامین را بر روی دامنه تان با وردپرس شبکه ایجاد کنید.
فعال کردن Wildcard برای راه اندازی وردپرس شبکه

نکته: ایجاد وردپرس شبکه با دو روش ساب دامین و ساب فولدر امکان پذیر است. در صورتی که انتخاب شما ساب فولدر است نیازی به اعمال تغییرات بالا نیست.

نکاتی درباره فعال سازی Wildcards:

  1. در صورتی که فعال سازی Wildcards به درستی انجام نگیرد، خطای آن را در مرحله فعال کردن وردپرس شبکه خواهید دید. در این صورت به شرکت هاستینگ خود تیکت بزنید و از آنها بخواهید که این قابلیت را برای شما فعال کنند.
  2. در صورتی که کنترل پنل شما دایرکت ادمین است، با تیکت زدن از پشتیبانی هاستینگ خود بخواهید تا این قابلیت را برای شما فعال کند.

2- فعال کردن وردپرس شبکه

حالا که ویلدکارت را فعال کردید نوبت به فعال کردن وردپرس شبکه می رسد. قابلیت ایجاد وردپرس شبکه بر روی وردپرس وجود دارد؛ فقط برای اجرای وردپرس شبکه باید آن را فعال کنیم. به هاست خود می رویم و یکسری تغییرات را انجام میدهیم. قبل از هر گونه تغییری در فایل های هاست، از اطلاعات آن بکاپ تهیه کنید. دباره این موضوع آموزش بک آپ گرفتن از سایت وردپرس در Cpanel را مطالعه کنید.

بعد از آنکه از هاست خود نسخه پشتیبان یا بکاپ تهیه کردیم حالا کافیست تا در فایل wp-config.php به دنبال خط زیر بگردید:

/* That’s all, stop editing! Happy blogging. */

زمانی که این خط را پیدا کردید، قبل از آن کد زیر را قرار دهید:

/* Multisite */
define( 'WP_ALLOW_MULTISITE', true );

حالا کافیست فایل wp-config.php را ذخیره کنید و به بخش پیشخوان وردپرس سایت رفته و از طریق منو پیشخوان، بر روی ابزار ها کلیک کرده تا یک گزینه جدید را مشاهده کنید؛ این گزینه جدید راه اندازی شبکه است. اما برای کار با این بخش هنوز یک قدم مانده است.

دقت کنید! فایل wp-config.php یکی از فایل های مهم سایت است، کد ها را با دقت وارد کنید و چیز دیگری را تغییر ندهید. برای  افزایش امنیت وردپرس با فایل wp-config.php  و جلوگیری از دسترسی هکرها به این فایل، یکی از مواردی است که برای  افزایش امنیت وردپرس بهتر است انجام دهید.

3- غیر فعال کردن افزونه ها

اگر افزونه ای روی سایت شما باشد، زمانی که وارد وردپرس شبکه شوید از شما میخواهد تا افزونه های سایت را غیر فعال کنید. به بخش افزونه ها بروید و تمامی افزونه ها را غیر فعال کنید. جای نگرانی نیست، بعد از فعال کردن وردپرس شبکه می توانید افزونه ها را دوباره فعال کنید.

غیر فعال کردن افزونه ها در ره اندازی وردپرس شبکه

4- فعال کردن وردپرس شبکه

بعد از عیر فعال کردن افزونه ها از طریق پیشخوان وردپرس به مسیر ابزار ها> راه اندازی شبکه رفته و بر روی آن کلیک کنید. در پنجره باز شده باید نوع آدرس سایت جدید را از بین ساب دامین و یا ساب فولدر انتخاب کنید و در فیلد عنوان شبکه، یک نام برای سایت خود انتخاب کنید. همچنین در بخش ایمیل مدیر شبکه می توانید یک ایمیل برای مدیر سایت وارد کنید.

در صورتی که ساب فولدر را انتخاب می کنید،  ابتدا وردپرس را نصب کنید. برای این کار آموزش نصب وردپرس روی سی پنل و دایرکت ادمین را مطالعه کنید.

غیر فعال کردن افزونه ها در ره اندازی وردپرس شبکه

حالا بر روی گزینه نصب کلیک کنید. در پنجره جدید، دو رشته کد به شما نشان داده میشود. این کد ها را باید به مسیر خواسته شده ببرید و تغییرات را ذخیره کنید تا در نهایت وردپرس شبکه بر روی سایت شمفعال شود. بلاک کد اول را به پوشه wp-config.php برده و قبل از خط زیر قرار دهید.

/* That’s all, stop editing! Happy blogging. */

در آخر تغییرات را ذخیره کرده و بلاک کد دوم را به پوشه htaccess. ببرید و آن را جایگزین تمامی کد های آن کرده و تغییرات را ذخیره کنید. اگر این فایل را پیدا نمی کنید، کافیست برای پیدا کردن فایل htaccess. به تنظیمات رفته و تیک گزینه Show Hidden Files (dotfiles) را بزنید.

بعد از انجام این کار به پیشخوان وردپرس برگردید، صفحه را بارگذاری مجدد کنید. از وردپرس خارج می شوید و باید مجدد وارد سایت شوید. تا به این مرحله وردپرس شبکه با موفدیت به اتمام رسیده است و از این به بعد تمام کار هایی که قرار است انجام دهیم، برای توسعه و پیشرفت وبسایت جدید است.

مدیریت تنظیمات وردپرس شبکه

برای اعمال تغییرات و انجام تنظیمات جدید، از طریق منو بالای پیشخوان وردپرس به مسیر سایت های من>مدیر شبکه>تنظیمات بروید تنظیماتی که می توانید برای وردپرس شبکه انجام دهید شامل موارد زیر است:

عنوان شبکه: یک نام برای سایت جدید خود انتخاب کنید.

ایمیل مدیر شبکه: ایمیل مدیر سایت را قرار دهید. این ایمیل می تواند همان ایمیل مدیریت سایت اصلی باشد.

تنظیمات نام نویسی: از این بخش می توانید نام نویسی را برای افراد مجاز یا غیر فعال کنید.

تنظیمات سایت جدید: ایمیل خوش آمدگویی، اولین نوشته، برگه نخست، اولین دیدگاه و … را برای سایت جدیدتان در این قسمت وارد کنید.

تنظیمات بارگذاری:برای مدیریت فرمت فایل های مجاز، حداکثر حجم مجاز برای بارگذاری پرونده و کل فضای بارگذاری سایت از این بخش اقدام کنید.

تنظیمات وردپرس شبکه

ایجاد یک سایت جدید در وردپرس شبکه

برای اضافه کردن یک سایت جدید به وردپرس شبکه، از بخش Adminbar به مسیر سایت های من> مدیر شبکه> سایت ها بروید. حالا در صفحه ای که به تازگی باز شده، گزینه افزودن سایت تازه را بزنید.
فیلد ها را از اطلاعات درخواستی پر کنید.

نکته: اگر در باکس ایمیل مدیر، ایمیلی که در زمان نصب وردپرس وارد کردید را قرار دهید، سایت جدید در قسمت سایت های من نشان داده می شود.

– مزایای فعال سازی مولتی سایت در وردپرس

  1. با ساخت وردپرس شبکه یا وردپرس MU این امکان را دارید تا هر تعداد سایت که بخواهید روی یک دیتابیس و دامنه داشته باشید.
  2. همه  سایت ها از قالب و افزونه مشترک استفاده می کنند و نیازی به نصب مجدد قالب و افزونه ها ندارید.
  3. هر سایت می تواند به طور جداگانه سطح دسترسی مربوط به خودش را داشته باشد و مدیران به راحتی می توانند آن سایت را به راحتی مدیریت کنند.

– معایب وردپرس شبکه یا مولتی سایت

به چند دلیل  وردپرس شبکه و مولتی سایت همیشه هم برای سایت ها مفید نیست.

  1. با توجه به اینکه تمام سایت ها از یک هاست مشترک استفاده می کنند در صورتی که هر کدام از سایت ها ترافیک بالایی (حجم ورودی کاربر به سایت) داشته باشند و منابع هاست شما را استفاده کند، مابقی سایت ها هم با مشکل روبرو می شوند. مدیریت این کار نیاز به تجربه کافی دارد و برای کاربران تازه وارد کمی سخت است.
  2. از آنجایی که منبع اطلاعاتی و هاست تمامی این سایت ها مشترک است، در صورت هک شدن هر کدام از سایت ها بقیه سایت ها هم هک می شوند.
  3. برخی از افزونه ها به درستی روی وردپرس شبکه ای کار نمی کند.
  4. بعضی از شرکت های ارائه دهنده هاستینگ بدلیل مسائل امنیتی، این قابلیت را مسدود و به درستی از وردپرس شبکه پشتیبانی نمی کنند.(درباره این موضوع در ویدئو آموزشی ساخت وردپرس شبکه و هم در متن مقاله توضیح داده ایم).

حال نکاتی درباره طراحی مولتی سایت در وردپرس وجود دارد که بایستی به آن ها دقت کنید آن ها را در ادامه برای شما آوردم.

نکات مهم درباره وردپرس شبکه

✔️بکاپ تهیه کنید.
قبل از هر تغییری در فایل های wp-config و htaccess حتماً از آن ها بکاپ تهییه کنید تا در صورت هر گونه ایرادی بتوانید اطلاعات قبلی را برگردانید.
✔️فایل های مخفی را آشکار کنید.
به دلایل امنیتی بعضی از فایل های هاست شما مخفی هستند. با توجه به این آموزش اگر فایل htaccess را پیدا نمی کنید، کافیست که به بخش تنظیمات (Settings) رفته و تیک گزینه Show Hidden Files (dotfiles) را بزنید.
✔️بعد از تغییر در فایل، آن را ذخیره کنید.
بسیاری از کاربران بعد از اعمال تغییرات در فایل های هاست، گزینه ذخیره (Save) را نمیزنند. خب در این حالت نباید انتظار اعمال تغییرات را در روت هاست را داشته باشید.
✔️امکان تغییر Subdomain به Subdirectory وجود دارد؟
در مراحل فعال سازی مولتی سایت در وردپرس دقت کنید که زمانی که یکی از گزینه های ساب دامین یا ساب فولدر را انتخاب کردید دیگر امکان تغییر آن نیست. پس در این مورد دقت کنید.
✔️وبسایت هایی که مطلب دارند:
برای وردپرس شبکه برای سایت هایی که مطلب دارند و خام نیستند از Subdomain استفاده کنند.
✔️اگر در قسمت ایمیل مدیریت، ایمیلی به غیر از ایمیل مدیریت سایت اصلی وارد کنیم چه میشود؟
سایت هایی که با ایمیل شما ساخته شوند، در قسمت مدیریت شبکه آن ها نمایش داده میشوند. اما اگر یک ایمیل دیگر را برای مدیریت سایت های شبکه ای وارد کنید، بایستی به بخش مدیریت شبکه> سایت ها بروید تا سایت را مشاهده کنید.اما باز هم به خاطر اینکه شما مالک سایت اصلی هستید به پیشخوان تمامی سایت ها دسترسی دارید.
✔️به امنیت وبسایت های شبکه ای دقت کنید.
امنیت را در مولتی سایت وردپرسی باید جدی تر گرفت. چون هر کدام از این سایت ها هک شوند مابقی سایت ها هم هک می شوند.
✔️ظاهر سایت اصلی برای همه اعمال می شود.
بعد از اینکه وردپرس شبکه را فعال کردید، و یک سایت جدید ایجاد کردید متوجه می شوید که ظاهر سایت اصلی بر روی سایت اصلی اعمال می شود. در سایت های جدید فقط می توان از بین قالب هایی که بر روی وبسایت اصلی نصب شده اند یکی را انتخاب کرد.
✔️افزونه ها در سایت جدید:
برای اضافه کردن یک افزونه در سایت جدید بایستی از طریق سایت اصلی اقدام کنید؛ زیرا در سایت های زیر مجموعه شما قابلیت اضافه کردن یک افزونه جدید را نخواهید داشت. اما می توانید از بین افزونه هایی که در هسته وردپرس نصب شده اند آن ها را مدیریت کنید.

 

نکته: یکی دیگر از قابلیت های جذاب وردپرس، برگزاری وبینار در وردپرس است. با این آموزش به راحتی در سایت وردپرسی خود، برای کاربرانتان وبینار برگزار کنید.
اسماعیل احمدی
اسماعیل احمدی
کارشناسی فناوری اطلاعات، علاقمند به دنیای وردپرس، سابقه 4 سال در زمینه طراحی سایت
سوالات متداول

وردپرس شبکه یا Multisite قابلیتی است که با فعال سازی آن می توانیم بدون نیاز به خرید دامنه و هاست و حتی نصب وردپرس، چندین سایت را مدیریت کنیم؛ این در حالی است که تمامی این سایت ها از طریق یک پنل مدیریت (سایت مادر) مدیریت می شوند. این سایت ها به صورت ساب دامین و ساب فولدر بر روی دامنه قابل اجرا هستند.

به طور کلی از وردپرس شبکه در موارد زیر می توان استفاده کرد:

  1. استفاده برای سایت های چند زبانه
  2. استفاده برای دموی آنلاین قالب
  3. راه اندازی سایت برای شعبه ها و نمایندگی های مختلف مجموعه
  4. راه اندازی سیستم وبلاگدهی برای مجموعه های مختلف؛ به عنوان مثال برای مدارس هر دانش آموز یک بلاگ داشته باشد.
  5. و ...
مقالات مرتبط
بنر
آموزش گام به گام بسته نصب آسان در لوکال هاست
اگر در لوکال هاست وب سایت خود را راه اندازی کنید می توانید یکباره وب سایت خود را به هاست منتقل کنید. یعنی بدون آنکه نیاز به هاست و دامنه داشته باشید، سایت را بدون استرس و نگرانی راه اندازی می کنید  و پس از مطمئن شدن از همه تغییرات دلخواهتان، آن را به هاست اصلی انتقال می دهید. همچنین در مصرف ...
بنر
آموزش قالب وودمارت؛ آموزش صفر تا صد طراحی فروشگاه
اگر می خواهید یک سایت حرفه ای طراحی کنید که کلیه امکانات یک فروشگاه آنلاین را داشته باشد کافی است یکی از 50 دموی فارسی و اختصاصی مانند دیجی کالا و موتن رو قالب وودمارت را نصب و استفاده کنید. همچنین این قالب فروشگاه ساز به همراه اپلیکیشن ارائه شده و کاربران می توانند یک نسخه از وب سایت را روی ...
بنر
آموزش نصب و فعالسازی ioncube در زمپ
ionCube Loader ماژولی است که برای اجرای فایل های رمزگذاری شده روی سرور نصب می شود. نصب و فعالسازی ioncube به سادگی انجام می شود. در صورت فعال نبودن ionCube شما با خطا مواجه می شوید. اما راهکار ساده رفع این خطا نصب ionCube در کمتر از چند دقیقه است که در ادامه به توضیح آن به صورت ویدئویی می پردازیم.
بنر
آموزش نصب آسان قالب وردپرس در Cpanel
شاید شما هم این جمله را شنیده باشید. در کم تر از 10 دقیقه سایت وردپرس خود را نصب کنید. در نگاه اول به نظرتان این جمله فقط یک تبلیغ برای جذب مخاطب به نظر می‌رسد اما کاملا درست است. کافی است از بسته نصب آسان وردپرس استفاده کنید تا سایت شما در کم تر از 10 دقیقه، روی هاست نصب شود. با هم نصب قالب ...
23 دیدگاه
salihossaini
salihossaini
27 آذر 1402 23:26

سلام
تمام تنظیمات را انجام دادم ولی در صفحه سایت اضافه شده می نویسد
Success!

Your new web server is ready to use.

ودر صفحه ادمین سایت اضافه شده
Page Not Found
Oops! We couldn't find the page that you're looking for.

Please check the address and try again.

Error Code: 404
می نویسد.
لازم به ذکر است از VPS لینوکس استفاده می کنم

آیا مفید بود ؟
0
اسماعیل احمدی
اسماعیل احمدی
28 آذر 1402 10:30

سلام وقتتون بخیر
این مورد بخاطر تنظیمات دسترسی در سرور شما رخ میده.
نوع شبکه ایجاد شده (ایجاد سایت بر روی ساب دامین یا ساب فولدر) در این مورد مهمه و باید برای استفاده صحیح تغییراتی بر روی سرورتون اعمال بشه.

آیا مفید بود ؟
amdd
amdd
05 مهر 1402 10:32

سلام
ممنون از مطالب خوبتون
آیا امکان داره برای هر سایت یک دامنه اختصاصی تعریف کرد، یعنی ساب دامین نباشه؟

آیا مفید بود ؟
0
اسماعیل احمدی
اسماعیل احمدی
05 مهر 1402 13:38

سلام ممنون از شما

بله امکانش هست.

آیا مفید بود ؟
amdd
amdd
07 مهر 1402 15:03

آیا امکان داره نحوه راه اندازی در دایرکت ادمین رو هم بذارید؟

آیا مفید بود ؟
s.karimi70
s.karimi70
04 مرداد 1402 05:43

سلام ممنون از وب سایت خوبتون،
ایا امکان این هست که در ساب فولدر قالب های متفاوتی از قالب اصلی سایت استفاده کرد مثلا domain.com/videos قالب ویدئویی و برای domain.com/blog قالب وبلاگی در صورتی که قالب اصلی سایت قالب فروشگاهی باشه

آیا مفید بود ؟
0
اسماعیل احمدی
اسماعیل احمدی
04 مرداد 1402 09:15

سلام

ممنون از نظر مثبتتون

بله امکانش هست

آیا مفید بود ؟
sina40
sina40
19 تیر 1402 09:20

سلام وقتتون بخیر
من طبق آموزش پیش رفتم
اما گزینه ساب دامین را حای ساب فولدر انتخاب کردم.
الان کاربران هر موقع ثبت نام میکنند و یک ساب دامین که دریافت میکنند ، ساب دامین باز میشود ، اما هیچ چیزی در صفحه وجود ندارد و صفحه "Index of" را نشان میدهد

آیا مفید بود ؟
0
اسماعیل احمدی
اسماعیل احمدی
19 تیر 1402 10:40

مشکل از Wildcard هست، باید با شرکت هاستینگ خود ارتباط بگیرید.

آیا مفید بود ؟
rasoulkamari
rasoulkamari
26 فروردین 1402 09:09

سلام من یه سوال داشتم من میخوام بدونم که اگه وردپرس رو شبکه کنم افزونه هایی که از راستچین خریدم روشون کار میکنه ؟ یعنی میتونم افزونه وردفنسی که دارم هم روی دامنه اصلی داشته باشم و کار کنه هم روی ساب دایمن و وردپرس شبکه ام؟ یا باید دوباره لایسنس بخرم (واقعا خیلی بد میشهدوباره لایسنس خریدن)

آیا مفید بود ؟
0
زهرا غفاری
زهرا غفاری
29 فروردین 1402 12:43

سلام
اگر در ساب فولدر باشند نیاز به خرید لایسنس جدید نیست ولی برای ساب دامین نیاز به خرید لایسنس جداگانه دارید.

آیا مفید بود ؟
Sobhan Darayi
Sobhan Darayi
26 فروردین 1402 04:28

ضمن تشکر از مطلب خوبتون، آیا این امکان وجود داره که چندین سایت با کارایی مختلف (قالب و پلاگین‌های متفاوت) مولتی شن؟

آیا مفید بود ؟
0
زهرا غفاری
زهرا غفاری
29 فروردین 1402 12:44

سلام دوست عزیز فرقی نمیکنه و می تونید با قالب ها و کاربردهای مختلف وردپرس شبکه داشته باشید.

آیا مفید بود ؟
saied
saied
04 فروردین 1402 18:57

درود بر شما.
ممنون از محتوای خوبتون.
در حال حاضر "راست چین" از وردپرس شبکه استفاده میکنه؟
من هر چی فکرش رو میکنم وردپرس شبکه برای ساخت دموی قالب، منطقی نیست.
چون ممکنه با یک آپدیت وردپرس یا ووکامرس، برای سایت دومی که هنوز با نسخه های جدید وفق داده نشدند؛ مشکل ایجاد کنه.

آیا مفید بود ؟
0
مهران نجفی
مهران نجفی
12 فروردین 1402 12:16

سلام.
اگه بخواید از وردپرس شبکه واسه یک قالب استفاده کنید و دمو هارو بخواید با یک قالب تو وردپرس شبکه بالا بیارید مشکلی نداره وقتی قالب با وردپرس سازگار باشه روی همه دموها بالا میاد و موردی پیش نمیاد.
بخواید از وردپرس شبکه واسه افزونه های جدا جدا استفاده کنید باید حواستون به این سازگاری باشه. اما خب خیلی کم این مشکل پیش میاد چون همه افزونه ها با نسخه جدید وردپرس سازگار میشن

آیا مفید بود ؟
pheonexe
pheonexe
20 بهمن 1401 11:24

یک سوال دیگه هم داشتم. بسته های نصبی رو چطور در وردپرس شبکه نصب کنیم؟

آیا مفید بود ؟
0
مهران نجفی
مهران نجفی
07 اسفند 1401 09:26

بسته نصبی به هیچ عنوان نمیشه روی وبسایت های شبکه نصب کرد.

آیا مفید بود ؟
pheonexe
pheonexe
18 بهمن 1401 15:58

سلام ممنون از اموزش مفیدی که ارائه دادید.
چطور میشه هر قالب جدید رو در دیتابیس جداگانه نصب کرد؟ فکر کنم الان تمام قالب ها یا سایت های جدید در دیتابیس اصلی ذخیره میشن. لطفا در این مورد توضیح بدید.
برای امنیت چه پیشنهادی دارید؟ افزونه وردفنس مناسب هست؟

آیا مفید بود ؟
0
مهران نجفی
مهران نجفی
07 اسفند 1401 09:25

سلام دوست من وقتتون بخیر باشه.
دیتابیس در وردپرس شبکه مشترک هست و امکان نصب قالب در وردپرس های شبکه وجود ندارد.
بله وردفنس گزینه خوبی هستش، اما یادتون نره که کانفیگش رو هم انجام بدید

آیا مفید بود ؟
Togusa
Togusa
20 دی 1401 12:29

سلام وقتتون بخیر ممنونم از ویدئو خوبتون بنده طبق ویدئو شبکه رو ساخدتم اما در هنگام نمایش ارور 404 میده

آیا مفید بود ؟
0
مهران نجفی
مهران نجفی
21 دی 1401 12:19

سلام دوست گرامی؛
از طریق subfoler اگر که اقدام کرده باشین نباید مشکلی براتون پیش اومده باشه.

آیا مفید بود ؟
aminbay
aminbay
20 شهریور 1401 07:29

ممنون
مفید بود

آیا مفید بود ؟
0
مهران نجفی
مهران نجفی
20 شهریور 1401 08:20

ممنون از توجهتون

آیا مفید بود ؟