ایکون
قالب اکسترا
120 وبسایت آماده شرکتی و فروشگاهی
فقط با 1,378,000 تومان
مشاهده و خرید
آموزش نصب وردپرس در سی پنل
مجموعه مقالات وردپرس

آموزش نصب وردپرس در سی پنل

وردپرس به خاطر پشتیبانی از زبان فارسی، سئو فرندلی بودن، وجود افزونه ها و قالب های مختلف و نصب آسان طرفداران زیادی دارد به نحوی که تاکنون نزدیک به 42 درصد از سایت های دنیا با وردپرس طراحی شده اند. وردپرس را می توانید بر روی لوکال هاست، دایرکت ادمین و cpanel نصب کنید و یک سایت جذاب راه اندازی کنید.

7
31 تیر 1397
آخرین بروزرسانی: 28 دی 1403

وردپرس یکی از محبوب‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS) است. نصب وردپرس در سی پنل (Cpanl) اولین قدم برای طراحی یک سایت با این CMS است. در این آموزش مراحل نصب وردپرس روی هاست Cpanel را به صورت ویدیویی و تصویری توضیح می‌دهیم. به این ترتیب فقط در چند دقیقه می‌توانید وردپرس را نصب و کار با آن را سریعا شروع کنید.

برای دسترسی به آموزش‌های کامل‌تر و پروژه‌محور در زمینه وردپرس، پیشنهاد می‌کنیم دوره طراحی سایت با وردپرس را از دست ندهید.

مراحل تصویری نصب وردپرس در سی پنل

نصب وردپرس روی هاست Cpanel بسیار ساده است، فقط کافی است مراحل زیر را با دقت انجام دهید.

1- دانلود نسخه فارسی وردپرس

قدم اول، دانلود وردپرس (WordPress) از مخزن فارسی است؛ دقت کنید که وردپرس را از سایت های دیگر دانلود نکرده و حتما آن را از سایت اصلی وردپرس یعنی wordpress.org دانلود کنید:

دانلود آخرین ورژن وردپرس فارسی 

اگر نسخه وردپرس قبلی را در کامپیوتر خود دارید آن را فراموش کنید و جدیدترین نسخه را نصب کنید.

2- ورود به هاست سی پنل

برای نصب وردپرس (WordPress installation) ابتدا باید وارد Cpanel شوید. آدرس ورود به هاست سی پنل معمولا yourdomain.com:2082 است؛ البته آدرس، نام کاربری و پسورد ورود به هاست را باید از شرکتی که هاست را از آن خریداری کردید دریافت کنید که معمولا این اطلاعات همان ابتدا به ایمیل شما ارسال می‌شود.

در صفحه زیر باید اطلاعات ورود را وارد کنید.

ورود به هاست سی پنل برای نصب وردپرس

3- آپلود فایل های وردپرس روی پوشه اصلی هاست Cpanel

برای نصب وردپرس روی هاست سی پنل ابتدا وارد پوشه File Manager شوید. این پوشه از بخش Files در دسترس است و همه پوشه‌های سایت شما درون آن قرار می‌گیرند.

شروع نصب وردپرس روی سی پنل

برای آپلود وردپرس وارد پوشه public_html شوید؛ اگر قبلا چیزی روی سایت‌تان نصب نداشته باشید، این فولدر خالی است اما اگر فایلی داخل آن باشد باید حذف کنید.

آموزش نصب وردپرس در سی پنل؛ مرحله آپلود فایل در پوشه در public-html

در این بخش از نصب وردپرس روی سی پنل، از بخش Uploads بسته نصبی فشرده وردپرس فارسی را درون هاست خود آپلود کنید.

آموزش راه اندازی وردپرس؛ آپلود وردپرس در سی پنل

4- اکسترکت فایل نصبی وردپرس

در این بخش از آموزش، روی فایل وردپرس راست کلیک و گزینه Extract را انتخاب کنید تا از حالت فشرده خارج شود. دقت کنید که باید همه فایل‌هایی که در پوشه وردپرس اکسترکت شده وجود دارند را به Public_html یا همان پوشه روت منتقل کرده و پوشه خالی و پوشه زیپ را حذف کنید.

برای این کار وارد پوشه وردپرس شده سپس همه فایل ها را انتخاب و با راست کلیک کردن گزینه move را انتخاب و مسیر را public_html انتخاب کنید.

اکسترکت فایل وردپرس در هاست سی پنل

5- ایجاد دیتابیس قبل از راه اندازی وردپرس در سی پنل

در بخش بعدی باید یک دیتابس ایجاد کنید؛ برای ساخت دیتابیس برای وردپرس از بخش Databses، گزینه MYSQL database wizard را انتخاب کنید. ایجاد دیتابیس یکی از الزامات مهم نصب وردپرس در هاست cpanel است.

ایجاد دیتابیس برای نصب وردپرس در سی پنل

یک نام برای دیتابیس انتخاب کنید و دکمه Next Step را بزنید.

 آموزش نصب وردپرس در سی پنل؛ انتخاب نام برای دیتابیس

در این بخش از آموزش راه اندازی وردپرس، برای ورود به دیتابیس باید یک نام کاربری و رمز عبور ایجاد کنید و سپس Create User را بزنید تا به مرحله بعد بروید.

تعیین یوزر نیم و پسورد در نصب وردپرس روی سی پنل

حالا که کاربر را ایجاد کردید باید تمام دسترسی های دیتابیس را به او دهید تیک تمام دسترسی ها را بزنید و در آخر دکمه Make changes را بزنید.

ارائه دسترسی های مهم پایگاه داده به کاربر در نصب وردپرس در cpanel

نکته: حتما Username و password دیتابیس خود را در یک فایل notepad ذخیره کنید.

تکمیل ساخت پایگاه داده

6- شروع راه اندازی و نصب وردپرس در 5 دقیقه

در این مرحله از آموزش نصب وردپرس در سی پنل با وارد کردن آدرس سایت در مرورگر می توانید شروع کنید. آدرس سایتتان را در مرورگر باز کرده و زبان مورد نظرتان را انتخاب کنید.

انتخاب زبان فارسی برای نصب وردپرس در cpanelبعد از انتخاب زبان فارسی روی دکمه Continue کلیک کنید تا وارد صفحه بعد شوید.

مراحل نصب وردپرس در سی پنل

در این مرحله از نصب وردپرس فارسی باید اطلاعات دیتابیسی را که در مرحله قبل ایجاد کردید، وارد کنید. این اطلاعات شامل:

  • نام پایگاه داده: نامی که برای دیتابیس خود تعیین کرده‌اید و وردپرس روی آن اجرا می‌شود.
  • نام کاربری My Sql: همان نام کاربری که در بخش My SQL User ایجاد کردید.
  • رمز عبور: همان گذرواژه‌ای است که در قسمت My Sql User ساختید.
  • میزبان پایگاه داده: Localhost قرار دهید.
  • بهتر است برای امنیت بیشتر پیشوند را تغییر دهید. مثال _er بگذارید.

وارد کردن نام کاربری و رمز عبور دیتابیس برای نصب وردپرس در سی پنل

در مراحل نصب وردپرس اگر اطلاعات را بدون خطا و به طور صحیح وارد کنید پیام زیر را دریافت می کنید بر روی راه اندازی نصب کلیک کنید.

اتصال به پایگاه داده و راه اندازی نصب وردپرس در سی پنل

در این بخش از راهنمای نصب وردپرس یک نام برای سایتتان انتخاب کنید. در قسمت نام کاربری و رمز عبور باید یک یوزرنیم و پسورد برای ورد به سایت انتخاب و اطلاعات خود را در جایی ذخیره کنید.

نکته: اما در صورت فراموشی رمز عبور می توانید با تغییر رمز وردپرس از طریق دیتابیس، فراموش رمز عبور و روش‌های دیگر آن را بازیابی کنید.

در این بخش یک ایمیل معتبر وارد کنید و تیک نمایش به موتورهای جستجو را بزنید تا فعلا گوگل محتوای سایت شما را بررسی نکند و بعد از تکمیل سایتتان تیک را بزنید.

تعیین نام کاربری و رمز عبور وردپرس در سی پنل

به همین سادگی نصب وردپرس در سی پنل انجام شد و می توانید وارد سایتتان شوید.

ورود به پیشخوان بعد از تکمیل نصب وردپرس در cpanel

سپس صفحه ورود به پیشخوان وردپرس نمایش داده می شود که می توانید با اطلاعات مراحل قبل راه اندازی وردپرس وارد شوید و کلیه تنظیمات مانند ایجاد نوشته در وردپرس، افزودن برگه ها، مدیریت کاربران و دیدگاه ها و… را انجام دهید.

دایرکت ادمین هم یکی دیگر از انواع هاست پرطرفدار است؛ اگر از این هاست استفاده می‌کنید برای نصب سیستم مدیریت محتوای وردپرس روی این CMS، آموزش نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین را ببینید و در چند دقیقه وردپرس را روی هاست خود نصب کنید.

نکته مهم: در راه‌اندازی انواع سایت، نصب وردپرس قدم اصلی است که شما باید انجام دهید تا بتوانید قالب خود را درون ریزی کنید. البته بسیاری از قالب‌ها بسته‌نصبی دارند و یکی از راه های ساده راه اندازی سایت با وردپرس استفاده از بسته نصب آسان است. با استفاده از این بسته های نصبی شما می توانید یک وب سایت دقیقا مشابه دموی قالب های راست چین داشته باشید. بنابراین نیازی به ایجاد برگه ها و درج تصاویر از ابتدا نیست. برای اینکار کافیست به جای نصب وردپرس خام از بسته نصبی قالب ها استفاده کنید.

شما می توانید سایت خود را روی لوکال طراحی کنید و سپس آن را به هاست خود منتقل کنید. با این کار بدون نیاز به اینترنت و به سرعت می‌توانید سایت خود را راه‌‌اندازی کنید؛ برای اینکار نصب وردپرس روی لوکال هاست را ببینید.

در این مقاله آموزش راه اندازی و نصب وردپرس در سی پنل را توضیح دادیم. اگر در هر کدام از مراحل نصب با مشکلی روبرو شدید یا سوالی دارید با ما در میان بگذارید. همچنین در دوره آموزش وردپرس ما به موارد و تکنیک های مهمی پرداختیم که هر متخصص وردپرس بعد از چند سال تجربه به آن پی برده و شما می توانید در کوتاهترین زمان آنها را یاد بگیرید و وب سایت خود را راه اندازی کنید.

آموزش وردپرس برای طراحی انواع سایت

توجه: اگر قصد خرید هاست وردپرس دارید هاست وردپرس راست چین یک سرویس میزبانی وب باکیفیت برای سایت‌ های با سیستم مدیریت محتوای وردپرس و بهینه شده با محصولات راست چین است، پس حتما سری به هاست وردپرس راست چین بزنید.

مهسا کاظمی پور
مهسا کاظمی پور
مهسا هستم، عاشق زندگی، نوشتن، نقاشی و صد البته مهارت‌ها و تجربه های جدید :)
مقالات مرتبط
بنر
آموزش قالب وودمارت؛ آموزش صفر تا صد طراحی فروشگاه
قالب وودمارت یک راه حل قدرتمند برای طراحی یک فروشگاه اینترنتی است. این قالب با انعطاف پذیری بالا، مجموعه ویژگی‌های غنی و رابط کاربری بصری، به شما این امکان را می‌دهد تا فروشگاه رویایی خود را به راحتی راه اندازی کنید. در این مقاله، آموزش قالب وودمارت را شروع و شما را با جنبه های مختلف این قالب ...
بنر
آموزش گام به گام بسته نصب آسان در لوکال هاست
اگر در لوکال هاست وب سایت خود را راه اندازی کنید می توانید یکباره وب سایت خود را به هاست منتقل کنید. یعنی بدون آنکه نیاز به هاست و دامنه داشته باشید، سایت را بدون استرس و نگرانی راه اندازی می کنید  و پس از مطمئن شدن از همه تغییرات دلخواهتان، آن را به هاست اصلی انتقال می دهید. همچنین در مصرف ...
بنر
آموزش نصب و فعالسازی ioncube در زمپ
ionCube Loader ماژولی است که برای اجرای فایل های رمزگذاری شده روی سرور نصب می شود. نصب و فعالسازی ioncube به سادگی انجام می شود. در صورت فعال نبودن ionCube شما با خطا مواجه می شوید. اما راهکار ساده رفع این خطا نصب ionCube در کمتر از چند دقیقه است که در ادامه به توضیح آن به صورت ویدئویی می پردازیم.
بنر
آموزش نصب آسان قالب وردپرس در Cpanel
شاید شما هم این جمله را شنیده باشید. در کم تر از 10 دقیقه سایت وردپرس خود را نصب کنید. در نگاه اول به نظرتان این جمله فقط یک تبلیغ برای جذب مخاطب به نظر می‌رسد اما کاملا درست است. کافی است از بسته نصب آسان وردپرس استفاده کنید تا سایت شما در کم تر از 10 دقیقه، روی هاست نصب شود. با هم نصب قالب ...
7 دیدگاه
atefe777
atefe777
19 شهریور 1402 00:48

سلام من همین کارو کردم ولی وارد سایت وردپرس نتونستم بشم

آیا مفید بود ؟
0
مهسا کاظمی پور
مهسا کاظمی پور
19 شهریور 1402 08:39

درود و عرض ادب
اگر مراحل را کامل انجام داده باشید باید از بخش ورود به راحتی بتوانید وارد پیشخوان وردپرس شوید. ممکن است یکی از مراحل را به درستی انجام نداده باشید. در کدام بخش مشکل دارید؟

آیا مفید بود ؟
mithra
mithra
18 خرداد 1402 12:38

سلام
برای نصب روی لوکال با بسته نصبی با این ارور مواجه شدم
لطفا راهنمایی میفرمایید!
NOTICE: ZipArchive and Shell Exec are not enabled on this server please talk to your host or server admin about enabling ZipArchive or Shell Exec on this server or manually extract archive then choose Advanced > Manual Extract in installer.
سپاس

آیا مفید بود ؟
0
فاطمه آمیغی | کارشناس امور مشتریان
فاطمه آمیغی | کارشناس امور مشتریان
18 خرداد 1402 13:32

با سلام و تشکر از ارتباط شما با راست چین ،
همراه عزیز ، در خصوص این خطا روند زیر را بررسی بفرمایید

1.ابتدا فایل زیپ بارگذاری شده در هاست را اکسترکت نمایید .
2. مجدد installer.php را اجرا نمایید .
3. در قسمت option > extraction را روی Manual Extract قرار دهید ، به این صورت مشکل برطرف میشود .

اگر در هاست روند نصب را انجام میدهید میتوانید از سمت هاست پیگیری نمایدی که ماژول ZipArchive را در هاست فعال نمایند

آیا مفید بود ؟
masoud kiani
masoud kiani
26 آذر 1401 14:02

سلام
من میخوام قالبمو با بسته نصبی نصب کنم آیا نیاز هست بازم وردپرس را نصب کنم؟

آیا مفید بود ؟
0
مهسا کاظمی پور
مهسا کاظمی پور
28 آذر 1401 08:13

درود عرض ادب
خیر دوست عزیز نیازی به نصب وردپرس ندارید. می توانید نحوه نصب با بسته نصب آسان را در آموزش زیر ببینید.
https://www.rtl-theme.com/blog/easy-installation-package/

آیا مفید بود ؟
Salmah
Salmah
06 اسفند 1399 15:43

ممنون از مقاله خوبتون من قصد داشتم وردپرس را روی لوکال هاست نصب کنم فیملی که قرار داه بودید خیلی ساده مراحل را گفته بود و فکر نمی کردم اینقدر سریع بشه وردپرس را نصب کرد

آیا مفید بود ؟
0