آموزش ویدئویی بسته نصب آسان در دایرکت ادمین
مجموعه مقالات وردپرس

در این آموزش قصد داریم با دو روش، نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین را انجام دهیم. بسته نصب آسان پکیج آماده ای است که شما می توانید با استفاده از آن دقیقا دموی مشاهده شده در قالب خریداری شده را نصب کنید. با راه اندازی بسته نصب آسان در هاست می توانید بدون نیاز به کدنویسی و در کمتر از 10 دقیقه، یک سایت حرفه ای آماده داشته باشید. پس همراه ما باشید با آموزش نصب بسته نصبی در دایرکت ادمین.

10 اردیبهشت 1398
آخرین بروزرسانی: 01 خرداد 1402

بهترین سیستم عامل برای وردپرس، هاست لینوکسی است و از میان پنل های آن، هاست cpanel و direct admin طرفداران بیشتری دارند. اگر هاست شما دایرکت ادمین است در ادامه با آموزش نصب بسته نصب آسان همراه ما باشید.

آموزش ویدئویی بسته نصب آسان در دایرکت ادمین

در فایل ویدئویی به صورت کاملا تصویری تمامی مراحل نصب آسان قالب وردپرس در دایرکت ادمین آموزش داده شده است. علاوه بر این در ادامه به صورت تصویری نیز تمامی مراحل نمایش داده شده است.

گرچه دایرکت ادمین به لحاظ گرافیکی کمی ضعیف تر است؛ اما قیمت آن مناسب تر است. همچنین با امکان بک آپ گیری از Direct Admin نگران از دست دادن اطلاعاتتان به هر دلیلی نباشید. در برخی از هاستینگ ها می توانید با ارسال تیکت درخواست تغییر پنل کاربری خود از دایرکت ادمین به سی پنل را داشته باشید.

آموزش تصویری نصب قالب وردپرس با بسته آسان نصب در دایرکت ادمین

همانطور که می دانید بسته نصب آسان، یک مجموعه فایل زیپ شده است که بعد از خرید قالب در اختیار شما قرار می گیرد. به این ترتیب در زمانی بسیار کوتاه، هر آنچه مد نظر شماست، دقیقا مشابه دمو، روی سایتتان مشاهده خواهید کرد. بنابراین از لحاظ زمانی برایتان بسیار به صرفه تر خواهد بود. ضمن اینکه نیازی به تغییرات چندانی در سایت نخواهید داشت. چون بخش اعظمی از چیدمان سایت انجام شده.

خب حالا بیایید با هم به سراغ مراحل تصویری راه اندازی نصب وردپرس روی دایرکت ادمین برویم. اولین مرحله آپلود بسته نصب آسان روی directadmin است.

1: وارد پنل دایرکت ادمین شوید

خب حالا که بسته نصبی وردپرس را پیدا کردید، بیایید هر دو فایل را به هاست دایرکت ادمین انتقال دهیم.

مسلما اولین کار این است که وارد دایرکت ادمین شوید. برای این کار در مرورگر، آدرس دامنه ای که ثبت کرده اید را ثبت کنید. سپس 2222: config/ یا :2229 را به انتهای آن اضافه کنید.

نصب وردپرس روی دایرکت ادمینبعد از ورود اولین کاری که در نصب وردپرس روی دایرکت ادمین باید انجام دهید، آپلود فایل هست. در قسمت System Info & Files

هاست، گزینه File manager را انتخاب کنید.

2: بسته نصب آسان وردپرس را در هاست دایرکت ادمین آپلود کنید

پکیج دانلود شده از راست چین را از حالت فشرده خارج کنید. ساختار پکیج قالب ها به صورت زیر است.

 

برای استفاده از بسته نصب آسان باید پوشه easy install را از حالت فشرده خارج کنید. در این پوشه یک فایل با پسوند zip و یک فایل installer.php قرار دارد. هر دو فایل های مورد نظر را باید در هاست خود آپلود کنید.

نکته: همانطور که می دانید استفاده از بسته نصب آسان معمولا برای سایت های جدید و بدون محتوا استفاده می شود. در صورتیکه سایت شما محتوا دارد و قصد استفاده از بسته نصب آسان دارید، در این بخش همه فایل هایی که در  public_html هستند را بعد از بک آپ، حذف کنید.

  •  بعد از ورود به پنل ابتدا وارد File manager شوید.

فایل منیجر برای آپلود بسته نصبی در دایرکت ادمین

 

  • سپس روی گزینه public_html در هاست خود کلیک کنید.

ورود به public_html برای آپلود و نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین

 

 

  • برای آپلود فایل های بسته نصب آسان: در بالای این صفحه دکمه NEW را بزنید و  گزینه Upload Files را انتخاب کنید تا پنجره ی آپلود فایل برای شما باز شود. هر دو فایل installer.php و فایل زیپ را آپلود کنید.

بسته نصب آسان روی دایرکت ادمین

choosearea

البته اگر قصد دارید سریع تر و دقیق تر کار آپلود انجام شود، پیشنهاد می کنم از نرم افزار های FTP استفاده کنید.

نکته: حجم آپلود در دایرکت ادمین، معمولا به 100 مگابایت محدود شده. اگر بسته نصبی شما از این مقدار بیشتر بود، حتما باید از FTP استفاده کنید یا محدودیت آپلود هاست را رفع کنید. نرم افزارهایی مثل Filezila و WinSCP برای این کار مناسب هستند. به این منظور آموزش نرم افزار FileZilla را ببینید.

خب حالا که فایل مورد نظرتان را به دایرکت ادمین انتقال داده اید، نوبت به نصب آن می رسد. مثل بقیه آموزش های بسته نصب آسان، باید این فایل را از حالت فشرده خارج کنید تا قابل استفاده باشد. پس گزینه ی Extract که مقابل فایل زیپ قالب آپلود شده، قرار دارد را کلیک کنید.

نکته مهم نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

پیشنهاد میکنم پیش از اینکه بقیه مراحل را پیش بروید، فایل های اضافه را بجز دو فایل (بسته نصبی و فایل های قالب) حذف کنید. به این شیوه برای ادامه کار راحت تر خواهید بود.

3: نوبت به نصب قالب وردپرس رسیده است

– آدرس بسته نصبی را در مرورگر وارد کنید

آموزش نصب بسته نصبی در دایرکت ادمین ، را سپری کردید و فایل را با موفقیت به هاست دایرکت ادمین انتقال دادید. حالا وقت نصب وردپرس به کمک افزونه dulicator است. برای شروع، آدرس دامنه را به همراه /installer.php در مرورگر وارد کنید. مثل

www.samplesite.com/installer.php

همانطور که می بینید این صفحه برایتان نمایش داده می شود. همه مواردی که برای نصب لازم است، اینجا به شما نشان داده می شود. دکمه های سبز می گویند مشکلی وجود ندارد. در همین صفحه، از بخش Options، روبروی extraction می توانید روش مورد نظرتان را انتخاب کنید که اگر دستی انتخاب کنید باید فایل را در جایی که آپلود کردید اکسترکت کنید. سپس تیک انتهای صفحه را بزنید. خب حالا اینجاست که با دکمه Next به مرحله بعد می رویم.

مرحله اول بسته نصبی با داپلیکیتور

 

 

در صورتی که بعد از آپلود فایل بسته نصبی را اکسترکت نکرده اید با زدن دکمه Next فرایند اکسترکت شروع می شود.

اگر روش دستی را انتخاب کردید، به file manager هاست مراجعه کنید و دکمه extract را بزنید.

بهتر است قبل از شروع فرایند نصب آسان، دیتابیس خود را ایجاد کنید. اگر این کار را نکردید به صورت زیر یک پایگاه داده برای نصب قالب وردپرس ایجاد کنید.

– ساخت دیتابیس برای سایت در دایرکت ادمین

این مرحله ای است که پایگاه داده سایتتان را تعریف می کنید. شاید در نگاه اول پیچیده باشد اما واقعا کار ساده ای است. کافی است به سراغ صفحه اول هاست دایرکت ادمین بروید. گزینه ای به نام MySQL Management وجود دارد. روی آن کلیک کنید. اینجا همه دیتابیس هایی که در این هاست directadmin دارید را مشاهده می کنید.

نصب قالب وردپرس روی دایرکت ادمین

 

می بینید که من اینجا هیچ پایگاه داده ای ندارم. پس روی Create new Database در بالای صفحه کلیک کنید.

ثبت اطلاعات پایگاه داده برای بسته نصبی در دایرکت ادمین

 

برای ساخت دیتابیس باید یک نام برای پایگاه داده تعریف کنید. پیشنهاد می کنم مشخصاتی که اینجا ساخته اید را در یک فایل روی سیستمتان ذخیره کنید.

Database Name: اسمی که برای پایگاه داده انتخاب می کنید. نکته ای که به آن باید توجه کنید، حساس بودن این فیلد به حروف کوچک و بزرگ است. پس در فایلی که ذخیره می کنید، حتما دقت لازم را داشته باشید.

Database Username: اسم کاربری این دیتابیس. نکته ی مهم این بخش، یکسان نبودن نام کاربری و نام دیتابیس است.

Username Password: پسوردی که برای نام کاربری انتخاب می کنید بسیار مهم است. دکمه Random که اینجا کنار پسورد وجود دارد، به شما ارقامی تصادفی می دهد. ممکن است حروف هم داشته باشد. این کمک می کند پسوردی امن برای دیتابیس انتخاب کنید.

Confirm Password: همان پسوردی که در فیلد بالا پر کرده اید، اینجا هم قرار دهید.

ایجاد دیتابیس برای نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین

 

– ادامه راه اندازی نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین

دیتا بیس را هم ساختیم. دوباره به آدرس دامنه تان برگردید تا نصب را به پایان برسانیم.همانطور که گفتیم، اینجا نیاز دارید اطلاعات دیتابیس را وارد کنید. دقت کنید طبق توضیحاتی که در عکس نوشته ایم عمل کنید.

اگر خطایی در اتصال دیتابیس مشاهده کردید حتما آن را برطرف کنید. در غیراین صورت نمی توانید به مراحل بالاتر بروید.

ثبت اطلاعات دیتابیس در نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین با بسته نصبی

 

– ساخت حساب کاربری ادمین در نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین

در این مرحله ادمین یا مدیر سایت را تعریف می کنید. دکمه Options را که بزنید، می توانید اطلاعات مورد نیاز را ببینید و آنها را پر کنید. البته فقط سه گزینه زیر اجباری است. بقیه را لازم نیست حتما پر کنید.

  • username
  • password
  • mail

ثبت اطلاعات ادمین وردپرس در نصب با بسته نصبی

 

اینجا مرحله آخری است که در نصب بسته نصب آسان روی direct admin طی می کنید. نکته مهمی که در تصویر زیر می بینید، کادر قرمز رنگ وسط صفحه است. همانطور که می بینید، گفته شده حتما بعد از نصب، فایل های نصب را پاک کنید. برای راحتی شما در نصب به کمک داپلیکیتور به صورت خودکار یک تیک قرار داده شده که این فایل ها را از هاست شما حذف کند. من هم از همین گزینه استفاده کردم و سپس هاست را برای اطمینان چک کردم. سپس سایر کارهای لازم بعد از نصب وردپرس را انجام دهید.

ورود به پنل مدیریت بعد از نصب قالب وردپرس روی دایرکت ادمین

و نتیجه نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین است.

در این آموزش بسته نصب آسان در direct admin نصب شد. این روش به سادگی انجام می شود. کافی است مطابقه با آموزش پیش بروید تا نصب وردپرس به سادگی صورت گیرد.

اگر سوالی در مورد بسته نصب آسان در دایرکت ادمین یا نصب قالب وردپرس از طریق هاست دایرکت ادمین داشته باشید، همینجا به صورت کامنت برایمان بنویسید. در کمترین زمان پاسخگوی شما خواهیم بود.

قالب های دیجی کالا یکی از بهترین پوسته های فروشگاهی وردپرس هستند که همگی با بسته نصب آسان ارائه شده اند.

 دموهای جذاب و کاربر پسند یکی از مهمترین دلیل انتخاب و فروش آنهاست. 
65 دیدگاه ها افزودن دیدگاه
farinazk1far
farinazk1far

سلام
پس از انجام تمام مراحل در مرحله ی آخر، یه اروری داد برام و گفت برات ایمیل میزنیم ولی هنوز ایمیل نزدن که ببینم مشکل چیه.
اروری که داده برام این هست:
(T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE), expecting ')' in /home/h180414/domains/keyvanfar.com/public_html/wp-content/themes/astra/inc/addons/breadcrumbs/dynamic-css/dynamic.css.php on line 331

زهرا غفاری
زهرا غفاری در پاسخ به farinazk1far
  • نویسنده

سلام
بنظر میرسه به یکی از ادان های استرا داره خطا میده. برای خطای مشابه این مورد با حذف نسخه کش در هاست مشکل برطرف میشد، ابتدا کش رو پاک کنید اگر مشکل حل نشد در هاست دنبال فایل ارور لاگ بگردید اگر چیز بیشتری از این خطا براتون مشخص نشد میتونید یک تیکت برای فروشنده محصول آسترا ارسال کنید و از ایشون بخاید براتون بررسی کنند.

mahdi bozorgi
mahdi bozorgi

با سلام من از روی فیلم پیش رفتم همه چی اوکی بود بعد از نصب اون قسمتی ک باید تیک بزنی ک فایل نصب شده رو پاک کنه میزنم و ورود به کنترل پنل رو ک میزنم این ارور میاد باید چیکار کنم
This page isn’t working
esetsmartshop.ir is currently unable to handle this request.
HTTP ERROR 500

زهرا غفاری
زهرا غفاری در پاسخ به mahdi bozorgi
  • نویسنده

این خطا مربوط به هاست هست
اگر هنوز مشکل شما برطرف نشده با هاستینگ اتون در ارتباط باشید

Babak
Babak

وقتی آدرس رو میزنیم برای شروع نصب اجازه نمیده نصب کنیم و در صفحه نصب ارور ShellExec Unzip: Disabled رو مشاهده میکنیم.چطور باید این مشکل رو رفع کرد؟!.سپاسگزار

زهرا غفاری
زهرا غفاری در پاسخ به Babak
  • نویسنده

این مشکل به خاطر نبودن فضای لازم در هاست اتون هست اما اگر هاست اتون فضای کافی دار به هاستتون تیکت بزنید و بخواهید این امکان را برای شما فعال کنند
و در فایل php.ini از این لیست
disable_functions = "show_source, system, shell_exec, exec"
shell_exec را پاک کنند

hosein313
hosein313

الان من سایتم محتوا داره، چجوری باید نصب کنم؟!
(rayancv)

مهسا کاظمی پور
مهسا کاظمی پور حرفه ای در پاسخ به hosein313

سلام وقت بخیر
لطفا مقاله تغییر قالب با بسته نصب آسان را مطالعه کنید.

موفق باشید

زهرا غفاری
زهرا غفاری در پاسخ به hosein313
  • نویسنده

سلام دوست عزیز
اگر قبلا قالبی نصب کردید و الان قصد تغییر قالب را دارید ابتدا به چند نکته باید دقت کنید
پیشنهاد می کندم نکاتی در مقاله راهنمای تغییر قالب را بخوانید

مقاله تغییر قالب با استفاده از بسته نصب آسان در حال آماده سازی است و به زودی منتشر میشود و مراحل را به صورت ویدئویی خدمت اتون ارائه می دهیم. اما مراحل تغییر قالب سایتی که محتوا دارد به صورت خلاصه شامل موارد زیر است:
ابتدا یک بک آپ از سایتت اتون بگیرید تا در صورتی که مشکل احتمالی پیش اومد بتونید سایت اتون را برگردونید
دقت کنید که صفحه ساز قالب جدیدی که انتخاب می کنید با قالب فعلی شما یکی باشد.
ی دامنه تستی ایجاد کنید که می تونید از ساب دامین های سایت فعلی تان هم استفاده کنید.
مواردی که باید خروجی بگیرد محصولات، برگه و نوشته ها است که این اکسپورت و ایمپورت را می توانید از خود وردپرس یا افزونه های جانبی استفاده کنید که البته با خود وردپرس قابل انجام هستند
اگر تصاویر اکسپورت نشدند حتما از افزونه های جانبی استفاده کنید یا در صورتی که عکس ها کم هستند می تونید دستی تصاویر را اضافه کنید.
قالب جدید را بر روی دامنه تستی نصب کنید و مواردی که اکسپورت کردید را ایمپورت کنید تا دیتاهایی که دارید به سایت اتون اضافه می شوند
بعد از اون هم باید قسمت های مختلف سایت را بررسی کنید تا بهم ریخته نباشد و چک کنید تمامی موارد به خوبی انتقال داده شده یا نه
در انتها از این قالب به یک بسته نصبی بگیرید و بر روی دامنه اصلی (دامنه ای که قصد تغییر قالب آن را داشتید) نصب کنید.

نکته: توی ورپرس ابزارک ها انتقال داده نمی شوند و حتما باید از افزونه های جانبی استفاده کنید.

زهرا غفاری
زهرا غفاری در پاسخ به hosein313
  • نویسنده

سلام دوست عزیز
اگر قبلا قالبی نصب کردید و الان قصد تغییر قالب را دارید ابتدا به چند نکته باید دقت کنید
پیشنهاد می کندم نکاتی در مقاله راهنمای تغییر قالب را بخوانید
اما مراحل تغییر قالب سایتی که محتوا دارد به صورت خلاصه شامل موارد زیر است:
ابتدا یک بک آپ از سایتت اتون بگیرید تا در صورتی که مشکل احتمالی پیش اومد بتونید سایت اتون را برگردونید
دقت کنید که صفحه ساز قالب جدیدی که انتخاب می کنید با قالب فعلی شما یکی باشد.
ی دامنه تستی ایجاد کنید که می تونید از ساب دامین های سایت فعلی تان هم استفاده کنید.
مواردی که باید خروجی بگیرد محصولات، برگه و نوشته ها است که این اکسپورت و ایمپورت را می توانید از خود وردپرس یا افزونه های جانبی استفاده کنید که البته با خود وردپرس قابل انجام هستند
اگر تصاویر اکسپورت نشدند حتما از افزونه های جانبی استفاده کنید یا در صورتی که عکس ها کم هستند می تونید دستی تصاویر را اضافه کنید.
قالب جدید را بر روی دامنه تستی نصب کنید و مواردی که اکسپورت کردید را ایمپورت کنید تا دیتاهایی که دارید به سایت اتون اضافه می شوند
بعد از اون هم باید قسمت های مختلف سایت را بررسی کنید تا بهم ریخته نباشد و چک کنید تمامی موارد به خوبی انتقال داده شده یا نه
در انتها از این قالب به یک بسته نصبی بگیرید و بر روی دامنه اصلی (دامنه ای که قصد تغییر قالب آن را داشتید) نصب کنید.

نکته: توی ورپرس ابزارک ها انتقال داده نمی شوند و حتما باید از افزونه های جانبی استفاده کنید.

hadihosseinittll
hadihosseinittll

سلام بنده قبلا در پوشه پابلیک اچ دی ام ال وردپرس رو نصب کردم حالا با نصب بسته نصبی باید اون وردپرس رو حذف کنم؟؟تا بسته نصب بشه؟

زهرا غفاری
زهرا غفاری در پاسخ به hadihosseinittll
  • نویسنده

سلام دوست عزیز بهتر هست حذف کنید تا بعدا با خطا مواجه نشوید

marvian
marvian

سلام
ممنونم از توضیحات و آموزش مفصل و خوبتون
من یک وردپرس شبکه به صورت ساب فولدر دارم که میخوام روی یکی از ساب فولدر ها، دموی یک قالب رو نصب کنم. قاعدتاً باید از بسته نصبی استفاده کنم. باتوجه به اینکه داپلیکیتور نسخه گلد در نوین وردپرس منتشر شده و قابلیت شبکه دارد، بفرمایید میشه یک بسته آسان نصبی را از طریق داپلیکتور روی یک ساب فولدر نصب کنم؟
اگر میشه لطفا راهنمایی مختصری بفرمایید.
با تشکر

زهرا غفاری
زهرا غفاری در پاسخ به marvian
  • نویسنده

با سلام
دوست عزیز نسخه ارائه شده در راست چین هم نسخه گلد هست که از طریق این لینک می تونید ویژگی های این پلاگین را مشاهده کنید

بله می تونید بسته نصب آسان را از طریق داپلیکیتور نسخه گلد در ساب فولدر نصب کنید.

oraeikarimi
oraeikarimi

سلام وقتتون بخیر وقتی من سایتم رو بر روی لوکال اجرا میکنم،هیچ مشکلی برام پیش نمیاد ولی وقتی همون فایل رو به هاست دایرکت ادمین انتقال میدم، با خطای :
public_html/wp-content/themes/woodmart/header.php on line 25
مواجه میشم
میشه لطفا راهنماییم کنید که چه کاری رو باید انجام بدم؟

فاطمه حیدری
فاطمه حیدری در پاسخ به oraeikarimi

=========================
درود و عرض ادب
کاربر گرامی لطفا با پشتیبان قالب خود از طریق دپارتمان پشتیبانی محصول درارتباط باشید
تا راهنمایی های لازم انجام شود

موفق باشید
کارشناس پشتیبانی راست چین

mohammadkpr
mohammadkpr

سلام من فایل نصب اسان رو که ریختم
به ادرس php که رفتم
این پیغام رو به من داد:
An error has occurred. In order to load the full installer please resolve the issue below.
Archive file size warning.
الان باید چکار کنم؟

زهرا غفاری
زهرا غفاری در پاسخ به mohammadkpr
  • نویسنده

سلام دوست عزیز دقت کنید که فایل نصب را درست انتخاب کردید؟
برای استفاده از بسته نصب آسان پوشه easy install را از حالت فشرده خارج کنید. دو فایل یکی با پسوند zip و یک فایل installer.php قرار دارد، هر دو فایل ها را باید در هاست خود آپلود کنید.

arman.mousavi
arman.mousavi

سلام
انتهای مراحل زمانی که روی admin loginمیزنم این ارور را میدهد:

یک خطای مهم در این وب سایت وجود داشت. لطفاً صندوق ایمیل مدیر سایت را برای دستورالعمل بررسی نمایید.

دربارهٔ عیب‌یابی در وردپرس بیشتر بدانید.

ولی پیامی به ایمیل من نیامده برای رفع این مشکل باید چی کار کنم؟؟
ممنون از کمکتون

زهرا غفاری
زهرا غفاری در پاسخ به arman.mousavi
  • نویسنده

سلام
حتما مطمئن شوید که ایمیلی که هنگام راه اندازی سایتتان ثبت کرده اید درست باشد و علاوه بر پوشه اصلی سایر پوشه های ایمیل تان را بررسی کنید شاید در پوشه ای به جز پوشه اصلی باشد که البته این مورد خیلی کم پیش می آید.
پوشه تم و پلاگین را تغییر نام دهید تا این خطا برطرف شود سپس مجدد پوشه تم را فعال کنید و افزونه های که نصب کردید را یکی یکی فعال کنید تا اگر خطا به خاطر نصب افزونه خاص است مشکل را پیدا کنید.

علاوه بر مورد که گفته شد در مقاله رفع خطای این سایت مشکلات فنی را تجربه می کند می تونید روش های بررسی و حل خطا رو به صورت تصویری مشاهده کنید.

mehid shahbazi
mehid shahbazi

This site can’t be reached
این پیام برای من میاد وقتی http://www.samplesite.com/installer.php این مرحله رو انجام می دم. لطفا راهنمایی کنید

زهرا غفاری
زهرا غفاری در پاسخ به mehid shahbazi
  • نویسنده

سلام
اگر با خطای This site can’t be reached روبرو شدید
1- ابتدا مطمئن شوید اسم سایت را درست می زنید
2-کش مرورگرتان را پاک کنید CTRL+F5
3-آدرس را با سیستم های دیگر هم تست کنید ببنید با بقیه سیستم ها هم باز میشه یا نه. در غیر این صورت علت خطای DNS می باشد.
4- اگر علت خطا به خاطر DNS است باید کش DNS را پاک کنید برای این کار cmd را باز کنید و ipconfig /flushdns را تایپ کنید و اینتر را بزنید وقتی با پیغام successfully flushed the DNS Resolver Cache روبرو شوید و کش را با موفقیت پاک کرده اید. مرورگرتان را ببنید و مجدد باز کنید در این صورت باید مشکلتان برطرف شده باشد
پاک کردن کش dns

5- در نهایت اگر همچنان مشکل حل نشد DNS های دامنه و ارتباط با هاست را بررسی کنید. در صورت بروز خطا با پشتیبانی هاست تماس بگیرید.
اگر همه موارد را انجام دادید و مشکل تان حل نشد با ما در ارتباط باشید

ghaderi76
ghaderi76

سلام
انتهای مراحل زمانی که روی admin loginمیزنم این ارور را میدهد:

یک خطای مهم در این وب سایت وجود داشت. لطفاً صندوق ایمیل مدیر سایت را برای دستورالعمل بررسی نمایید.

دربارهٔ عیب‌یابی در وردپرس بیشتر بدانید.

زهرا غفاری
زهرا غفاری در پاسخ به ghaderi76
  • نویسنده

سلام
حتما ایمیلی که هنگام نصب وردپریس استفاده کرده اید را بررسی کنید احتمالا راهنمایی برای رفع این ارور برای شما ارسال شده است.
همچنین بررسی کنید سایتتان مشکل محدودیت حافظه نداشته باشد و از بروز بودن نسخه PHP هاستتان مطمئن شوید.
علاوه بر این دو مورد که گفته شد در مقاله رفع خطای این سایت مشکلات فنی را تجربه می کند می تونید روش های بررسی و حل خطا رو به صورت تصویری ببینید.

sabapart
sabapart

سلام قالب رو نصب کردم ...هنگام ورود به بخش پیشخوان ...ارور درست نبودن یوزر پسورد داد... همانطور که توضیخ داده بودید یه 0 گذاشتم جلو chroumium ولی نشد... اومدم توی دیتا بیس پسورد رو عوض کردم که خطای: خطا در برقراری ارتباط با پایگاه‌داده اومد

زهرا غفاری
زهرا غفاری در پاسخ به sabapart
  • نویسنده

سلام دوست عزیز
مشکل خطای پایگاه داده رو می تونید از طریق فایل WP-CONFIG.PHP در هاستتون بررسی کنید. ببینید یوزر و پسورد دیتا بیس دقیقا همون هست که در موقع نصب بوده یا نه.
مورد بعدی اینکه نام کاربری و یوزر رو شما باید از جدول WP_USER تغییر بدید و روبروی فیلد پسورد باید تنظیمات رمز گذاری روی md5 قرار بدید. اینکار رو انجام دادید؟
این شیوه تغییر رمز ورود به پیشخوان هست. من حدس میزنم شما نام کاربری و رمز رو از فایل wp-config تغییر دادید که این مشکل پیش اومده. در صورتیکه موارد بالا رو انجام دادید و هنوز مشکلتون وجود دارد مجددا پیام بگذارید.

samansargolzaii007
samansargolzaii007

سلام وقت شما بخیر. ببخشید بنده یه سایت تازه تاسیس دارم و محتوای درون سایت هنوز کامل ایجاد نشده. چطوری میتونم در هاست دایرکت ادمین یه قالب جدید نصب کنم و اینکه نمی خوام طلاعات و فایل های درون هاست پاکه بشن.
از متن یکی از دوستان کپی کردم
چطور نصب کنم ؟
خیلی پیچیده هست.
اون برنامه که گفتین چطور باهاش به هاست خودم فایل ها رو ارسال کنم؟
اینو بگین بعدا سوالات دیگری دارم

زهرا غفاری
زهرا غفاری در پاسخ به samansargolzaii007
  • نویسنده

اگر درست سوالتون را متوجه شده باشم بعد از نصب قالب نمی خواهید دیتاتون حذف بشه؟
برای اطمینان ابتدا یک بک آپ از سایتتون بگیرید سپس قالب را نصب کنید بعد از نصب قالب معمولا دیتاتون حذف نمیشه
هر سوالی دارید بپرسید خوشحال میشیم بتونیم راهنمایی اتون کنیم

RominaK
RominaK

توی اول مرحله قسمت وارد کردن ادرس www.samplesite.com/installer.php رو با ادرس خودم میزنم ارور میده ارور 404 لطفا یکی راهنمایی کنه 4 روزه درگیر نصب قالبم

زهرا غفاری
زهرا غفاری در پاسخ به RominaK
  • نویسنده

دوست عزیز دقت کنید که باید فایل قالب را از حالت فشرده خارج کنید و فقط دinstaller.php و فایل زیپ مربوط به قالب وردپرس را استفاده کنید. این خطا به این دلیل است که فایل نصبی را پیدا نمی کنه. طبق مراحل گفته شده در ویدئو قالب را نصب کنید

pooriawk
pooriawk در پاسخ به زهرا غفاری

منم همین مشکل رو دارم طرح فودن رو گرفتم اما هرکاری میکنم حتی از روی آموزش بازم نمیتونم نصب کنم

زهرا غفاری
زهرا غفاری در پاسخ به pooriawk
  • نویسنده

فایل محصولات که از راست چین دانلود می کنید به صورت فشرده است وقتی آن را از حالت فشرده خارج می کنید دارای پوشه Easy instal است این پوشه را که از حالت فشرده خارج کنید شامل یک فایل زیپ بسته نصب و installer.php هست شما باید این دو فایل را در هاست خودتون آپلود کنید.

در این این لینک هم به صورت کامل ساختار پوشه ها را توضیح داده

RominaK
RominaK

تنها راه نصب فعال سازی قالب ohio فقط از طریق بسته نصبی اسان وردپرسه؟
هیچ راه دیگه ای نیست؟
این راه بیشتر پیچیدگی داره تا سادگی
من برای سایتم اول از قالب انفولد استفاده میکردم که از راست چین هم خریده بودم منتها تصمیم گرفتم یه قالب جدید امتحان کنم و قالب ohio رو خریدم ولی روش فعال سازی قالب انفولد اصلا اینجوری نبود

زهرا غفاری
زهرا غفاری در پاسخ به RominaK
  • نویسنده

معمولا برای ساخته بسته نصب از افزونه داپلیکیتور یا migration استفاده می شود که بسته های نصبی با هم تفاوتی ندارند. اگر در نصب یک این قالب مشکل دارید برای طراح یک تیکت ارسال کنید.

mohammadsapa
mohammadsapa

سلام من بعد از نصب قالب دارنا برای ورود به مشکل خورد میگه قالب فعال نشده است!!!!!داخل myphp هم رمز و نام کاربری رو تغییر دادم ولی بازم نمیشه وارد بشم

مهسا کاظمی پور
مهسا کاظمی پور حرفه ای در پاسخ به mohammadsapa

درود و عرض ادب
دوست عزیز لطفا در این خصوص یک تیکت برای ارتباط با راست چین بزنید و دسترسی وردپرس و هاست خود را نیز ارسال کنید تا از سمت ما بررسی شود.

کارشناس پشتیبانی راست چین

mahina.9495
mahina.9495

یوزر پسورد دیفالت قالب چیه؟

زهرا غفاری
زهرا غفاری در پاسخ به mahina.9495
  • نویسنده

بسته نصب آسان به صورت پیش فرض رمز ندارد

mohammadkhan
mohammadkhan

سلام ارور 504 میده هنگام نصب بسته نصب سریع

زهرا غفاری
زهرا غفاری در پاسخ به mohammadkhan
  • نویسنده

خطاهای 5xx مرتبط با سرور است و احتمالا مشکل از هاستی است که استفاده می کنید

p1314
p1314

سلام
بنده از قبل وردپرس را بر روی هاست دایرکت ادمین نصب کرده ام برای نصب قالب وردپرس باید فایل هایی که در پوشه public_html هستند را حذف کنم؟

زهرا غفاری
زهرا غفاری در پاسخ به p1314
  • نویسنده

توصیه می شود تمام فایل ها حذف شوند تا بعدا مشکلی ایجاد نشود

meysam_b63
meysam_b63

سلام
من چندین بار تمامی مراحل رو رفتم اما در آخر که صفحه کاگ این میاد ، یوز و پسورد رو که میزنم دوباره میاد تو صفحه لاگین
همه مراحل رو درست رفتم چون چندین بار چک کردم با دو مرورگر هم امتحان کردم اما هر چی یوزر پسورد رو میزنم صفحه لاگین تکرار میشه
ممنون از راهنماییتون

زهرا غفاری
زهرا غفاری در پاسخ به meysam_b63
  • نویسنده

یک راه حل اینکه یوزرنیم و پسورد پیش فرض بسته نصبی که طراح ایجاد کرده اند امتحان کنید.
یک راه حل دیگه این هست که در هاست خودتون برید> phpmy admin را باز کنید و در لیست دیتابیس ها، پایگاه داده سایتتون رو باز کنید. از لیست جداول wp-user را انتخاب کنید.
در صفحه جدید باز شده می تونید لیست یوز وپسوردها رو ببنید. روی edit کلیک کنید و پسورد جدید رو برای یوزر نیم انتخاب کنید. و حتما از کادر کشویی روبروی پسور نحوه رمز گذاری MD5 را انتخاب و دکمه GO را بزنید.
به این تریتب پسوردتون ریست میشه.
موفق باشید