تنها مرجع قانونی عرضه قالب و افزونه در ایران ...
Zephyr یکی دیگر از قالب های پروفروش و محبوب تم فارست است. قالب زفایر با بیش از 9700 فروش در تم فارست رتبه 72 را در میان کاربران وردپرسی کسب کرده است. رتینا ردی و رسپانسیو بالا، صفحه ساز ویژوال کامپوزر، هدر ساز ویژه، انتخاب رنگ متنوع، 6 طرح بندی مختلف برای بلاگ و قابلیت سفارشی سازی فراوان در ظاهر قالب برخی از ویژگی های آن است. در آموزش قالب زفایر به تنظیمات این پوسته، کار با هدر ساز و بروز رسانی قالب می پردازیم.
برای دسترسی سریع به مطالب این آموزش می توانید برروی سرفصل های زیر کلیک کنید تا سریعا به بخش مربوطه هدایت شوید.
در اولین بخش از آموزش قالب زفایر به تنظمیات آن می پردازیم. تنظیمات این قالب همانند قالب ایمپرزا بسیار جزئی هستند، بطوریکه شما می توانید تمامی بخش های قالب را بدون یک خط کد نویسی سفارسی سازی کنید. برای دسترسی به لیست تنظیمات قالب از مسیر پیشخوان وردپرس> zephyr> تنظیمات قالب را انتخاب کنید.
در این بخش شما به تنظیمات عمومی، طرح بندی سایت، رنگ ها، استایل دکمه، فروشگاه و تنظمیات پیشرفته دسترسی خواهید داشت.
اولین سربرگ تنظیمات قالب، سربرگ عمومی است. در این بخش می توانید حالت تعمیر و نگهداری سایت را فعال کنید و با خیال راحت به تغییر تنظیمات قالب یا سایر تنظیمات آن بپردازید.
در این بخش به تنظیمات ظاهری سایت می پردازیم.
بخش طرح بندی: دونوع طرح بندی عریض (تمام صفحه) و جعبه ای (با حاشیه از اطراف) برای نمایش سایت وجود دارد. در قسمت طرح بندی می توانید یکی از این دو حالت نمایش سایت را انتخاب کنید. زمانی که طرح بندی جعبه ای را انتخاب کنید می توانید رنگ یا تصویر زمینه بدنه را نیز تعیین کنید. عرض محتوای سایت، ساید بار، تو رفتگی متن در بلوک های متن را در ادامه می توان تغییر داد.
وقتی عرض صفحه از مقدار تعیین شده در غیر فعال کردن افکت کمتر است، گزینه های زیر غیرفعال می شوند:
برای تغییر طرح بندی های صفحات قالب zephyr از مسیر تنظیمات قالب> طرح برگه ها را انتخاب کنید. در این بخش می توانید تنظیمات نمایش انواع برگه، نوشته، نمونه کار ها و صفحه نتایج جستجو را تغییر دهید.
صفحه نتایج جستجو و برگه نوشته را می توانید خودتان طراحی و از لیست کشویی روبروی هر صفحه انتخاب کنید. دقت داشته باشید که برگه انتخاب شده برای نوشته ها و نتایج جستجو باید حاوی عنصر “گرید” باشد تا بتواند این نتایج را نشان دهد.
شما می توانید به جای نمایش پیغام “پیدا نشد” در صفحه 404 یک برگه سفارشی ایجاد کنید. سپس از لیست کشویی انتخاب صفحه 404 یافت نشد برگه مورد نظر را جایگزین کنید.
در بخش برگه ها از تنظیمات طرح بندی می توان بخش سربرگ، سایدبار و فوتر برگه های ایجاد شده را تغییر داد.
در ادامه تنظیمات صفحات نوشته و نمونه کارها مشابه برگه ها است.
بایگانی در وردپرس به تمامی صفحاتی که شامل نمایش دسته ها، بایگانی نوشته های بلاگ، نمونه کارها، برچسب ها و نویسندگان است اشاره دارد. طرح بندی صفحات بایگانی را می توان از تنظیمات قالب> پیکربندی بایگانی تغییر داد. تنظیم سربرگ، نوار عنوان، قالب محتوا و سایدبار تمامی برگه های بایگانی را می توان در همین بخش انجام داد. تنظیمات بایگانی دقیقا مشابه تنظیمات برگه ها است که شرح آن در بخش قبلی گذشت.
شما می توانید از پیشخوان وردپرس> zephyr> هدر ساز را انتخاب و نوار عنوان سفارشی خود را ایجاد و به عنوان مثال در بخش نوار عنوان بایگانی ها تعیین کنید. این سربرگ در بایگانی نوشته ها نمایش داده می شود.
علاوه براین می توانید پیشخوان وردپرس> zephyr> سپس content template را انتخاب کنید و یک قالب محتوای جدید ایجاد کنید. این قالب جدید را می توانید به برگه بایگانی مورد نظر اعمال کنید. یا از لیست قالب های محتوای موجود یکی را انتخاب و ویرایش کنید.
در این بخش از آموزش قالب زفایر می خواهیم به شما نحوه تغییر رنگ جز به جز بخش های مختلف قالب بپردازیم. تغییر رنگ هدر، دکمه ها، فوتر، منوی سربرگ و محتوای سایت را می توان از پیشخوان وردپرس> zephyr> رنگ ها تغییر داد. در تصویر زیر بخشی از تنظیمات رنگ هدر نمایش داده شده است. مشاهده می کنید، تقریبا تمامی بخش های هدر برای تنظیم رنگ آن آورده شده است!
قالب زفایر برای شما امکان تغییر فونت های h1 تا h6 و فونت پیش فرض متن نوشته را فراهم کرده است. برای تغییر تایپوگرافی قالب زفایر از پیشخوان وردپرس > zephyr> فونت ها را انتخاب کنید.
در انتهای تنظیمات این بخش می توانید فونت سفارشی خود را آپلود کنید و از آن در بخش های مختلف سایت استفاده کنید. دقت داشته باشید که پسوند فونت ها باید woffیا woff2 باشد. سایت های آنلاینی برای تبدیل فرمت فونت به ووف وجود دارد که می توانید از آنها برای تبدیل tiff به woff استفاده کنید.
در این بخش از آموزش قالب زفایر به سفارشی سازی دکمه ها می پردازیم. از تنظیمات قالب> دکمه ها را انتخاب کنید. سپس بر روی سبک دکمه ای که در نظر دارید ویرایش کنید کلیک کنید. در تنظیمات دکمه می توانید رنگ، سایه، فونت، اندازه، ارتفاع و ضخامت فونت را برای دو حالت نمایش عادی دکمه و هاور (شناور: حالت اشاره موس بر دکمه) تنظیم کنید.
علاوه براین می توانید یک سبک جدید از دکمه را تعریف کنید. کافی است بر روی دکمه افزودن در انتهای همین صفحه کلیک کنید.
در بخش نمونه کار ها می توانید نامک دسته، صفحه، اسلاگ و برچسب های نمونه کار را تغییر دهید. برای این منظور از بخش تنظیمات قالب> نمونه کارها را انتخاب کنید. در تصویر زیر تمامی تنظیمات نمونه کارها نمایش داده شده است.
از پیشخوان وردپرس> zephyr> فروشگاه zephyr> فروشگاه را انتخاب کنید. تنظیمات بسیار زیادی برای صفحه تکی محصول و صفحه آرشیو وجود دارد.
در تصویر زیر تنها بخش تنظیمات سراسری و محصولات آمده است.
بخش عملکرد وب سایت : بهبود عملکرد سایت می تواند یکی از دغدغه های مهم هر وب مستری باشد. در قالب زفایر مهمترین موارد بهبود سرعت و عملکرد سایت وردپرسی قرار داده شده است. در زیر گذری به هر یک از آنها خواهیم زد.
در برخی موارد نیاز است کدهایی از قبیل Google Analytics، CSS ، فیس بوک پیکسل و موارد دیگر را به سایت وردپرسی خود اضافه کنید. شما می توانید کدهای سفارشی قبل از head، body و css را می توانید از تنظیمات قالب> کدهای سفارشی اضافه کنید.
در صورتیکه از تنظیمات انجام شده بر روی قالب راضی نبودید می توانید به راحتی از مدیریت تنظیمات> ریست تنظیمات را کلیک کنید. این گزینه همانند بازگشت به تنظیمات کارخانه است که قالب را به نسخه تنظیمات اولیه برمی گرداند.
علاوه بر این در مواردی ممکن است، سایت های مختلفی با قالب زفایر راه اندازی کرده باشید که تنظیمات قالب یکی مورد پسند شماست. در این حالت از مدیریت تنظیمات، کدهای انتقال اطلاعات تم را کپی و در تنظیمات سایت مقصد پیست کنید.
تصور کنید می خواهید تغییراتی در تنظیمات قالب انجام دهید ولی از نتیجه آن مطمئن نیستید. در این موارد می توانید بر روی دکمه بکاپ تنظیمات را کلیک و از تنظیمات جاری قالب زفایر شما نسخه پشتیبانی تهیه می وشد. اگر نتیجه تغییرات رضایت بخش نبود می توانید برروی دکمه بازیابی تنظیمات کلیک کنید. پوسته شما به نقطه قبل از تغییرات بازمی گردد.
در تنظیمات قالب وردپرس zephyr، دیدیم که برای برگه ها و صفحات بایگانی می توانیم سربرگ سفارشی انتخاب کنیم. برای ایجاد و تغییر هر کدام از هدر ها از مسیر پیشخوان وردپرس> zephyr> هدر ساز را انتخاب کنید. به طور پیش فرض دو سربرگ برای فروشگاه و برگه ها در این قالب قرار داده شده است. شما می توانید هر کدام از ین هدرها را ویرایش یا حذف کنید. برای ایجاد یک سربرگ جدیدنیز می توانید بر روی دکمه هدر جدید کلیک کنید.
در تصویر زیر header 1 را در حالت ویرایش نمایش داده ایم. در تصویر زیر سه سربرگ پیش فرض برای نمایش هدر در دسک تاپ، تبلت و موبایل وجود دارد که می توان هدر را در نمایش هر کدام از این سه حالت سفارشی کرد.
شما می توانید المان های موجود در سربرگ را در هر کدام از حالتهای موبایل، تبلت و دسک تاپ جا به جا کنید. به عنوان مثال المان جستجو را در حالت دسک تاپ در ناحیه وسط، و در حالت موبایل در گوشه قرار دهید. اما اضافه یا حذف کردن این عناصر بر روی تمام حالات تاثیر دارد به نحوی که اگر عنصری مانند شبکه اجتماعی در حالت پیش فرض اضافه کنید در دو حالت دیگر نیز اضافه می شود.
در پنل سمت چپ از تنظیمات هدر، شما می توانید جهت نمایش، سایه و نقطه شکست هدر را تعیین کنید. این تنظیمات برای بخش اصلی هدر است. در تصویر بالا اگر دقت کنید سه ناحیه بالا، منطقه اصلی و پایین برای ساخت هدر وجود دارد. هر کدام از این نواحی تنظیمات ویژه ای در پنل سمت چپ دارد. که مشابه تنظیمات عمومی بوده و از ان صرفنظر می کنیم.
در تنظیمات قالب دیدیم که می توان برای صفحات بایگانی یا برگه ها قالب محتوای خاصی تنظیم کرد. برای ایجاد یا ویرایش این بلوک ها می توان ار مسیر پیشخوان> zephyr> بلوک های صفحه را انتخاب کنید. در صفحه جدیدی که باز می شود، شما می توانید لیست این بلوک ها را مشاهده کنید یا ویرایش کنید. توجه داشته باشید که برای صفحات بایگانی باید طرح بندی مورد نظر شامل طح شبکه ای باشد. در تصویر زیر بلوک آرشیو با عنصر شبکه ای نمایش داده شده است.
د راین بخش از آموزش قالب زفایر به آپدیت آن می پردازیم. برای بروز رسانی این قالب، وارد سایت راست چین شده و قالب زفایر را جستجو کنید. اطلاعیه های بروزرسانی آخرین نسخه قالب را در پایین صفحه محصول مشاهده کنید. تاریخ آخرین آپدیت ها در دسترس نمایش داده شده است. طبق مراحل زیر آپدیت قالب را انجام دهید.
نکته در صورتیکه دو پوشه فرزند (child) و قالب موجود است، هر دو را دانلود و بروز رسانی نمائید.
شما می توانید جزئیات قالب زفایر را در راست چین مشاهده کنید.
برای ارسال دیدگاه شما باید وارد شوید!
با سلام و عرض ادب و احترام
می خواستم بدونم که چگونه می شه در قالب زفایر تعداد نوشته عنوان را زیاد کرد ؟
فکر کنم در عکس بهتر بتونم منظورم را بیان کرده باشم .
http://s4.picofile.com/file/8396596718/%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84.PNG
لصفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
سلام دوست عزیز
شما یک تیکت به طراح محصول ارسال بفرمائید ایشون حتما پاسخگو خواهند بود. هر چند بنده در دموی فروشگاه محدودیتی برای طول کلمات عنوان محصول مشاهده نکردم.