اگر به تازگی کار با وردپرس را شروع کرده اید و نمی خواهید برای خرید هاست و دامین هزینه کنید و یا قصد دارید بعد از اینکه سایتتان به طور کامل طراحی شد آن را منتشر کنید نیاز به یک هاست محلی دارید. در این مقاله بررسی می کنیم که لوکال هاست چیست انواع لوکال هاست مانند MAMP، LAMP، WAMP و XAMPP دارای چه ویژگی هایی هستند.
لوکال هاست یا localhost یک سرور داخلی بر روی کامپیوتر است و فضایی دقیقاً مانند هاست را برای کاربران شبیهسازی و اجرا میکند آدرس پیش فرض لوکال هاست ۱۲۷. ۰. ۰. ۱ است که بعد از اجرای نرمافزار و تایپ این آدرس در مرورگر به صفحه لوکال هاست هدایت میشوید.
برنامهنویسان به جای اینکه وب سایت خود را مستقیماً روی سرور و به صورت آنلاین بارگذاری کنند و تغییرات را اعمال کنند، سایت را در لوکال هاست بارگذاری کرده و در آنجا تغییرات را انجام میدهندپس از اتمام تغییرات سایت را در هاست واقعی آپلود کنید. با نصب وردپرس در لوکال هاست میتوانبد به تمام امکانات وردپرس دسترسی داشته باشید و سایتتان را ویرایش و سفارشیسازی کنید. در پادکست زیر در مورد لوکال هاست و انواع آن را توضیح دادهایم.
لوکال هاست در حقیقت ایجاد محیطی برای آزمون و خطا بوده و سایت پس از تکمیل نهایی به سرور منتقل خواهد شد.
مزایای localhost
تقریباً تمام برنامهنویسان حرفهای هنگامی که میخواهند روی پروژهای کار کنند ابتدا روی لوکال هاست آزمون خطا میکنند و در نهایت بعد از تکمیل شدن پروژه نسخه نهایی وب سایت را در هاست آپلود میکنند. در ادامه در مورد مزیتهای استفاده از لوکال هاست صحبت میکنیم:
عدم نیاز به اینترنت
با توجه به اینکه هاست در کامپیوتر شما شبیهسازی میشود نیازی به اینترنت ندارید و درگیری مشکلات قطعی یا کندی اینترنت نمیشوید.
رایگان است
برخلاف هاست، داشتن لوکال برای شما هزینهای ندارد و تمام نرمافزارهای موجود رایگان است.
صرفه جویی در زمان
با توجه به در دسترستر بودن لوکال هاست نسبت به هاست و کنترل پنل و همچنین زمانی که باید برای اتصال هاست و دامنه صرف شود، در زمان سریعتری میتوانید کارهای خود را پیش ببرید.
سرعت بالا
محدودیتهای سرعت در هاست اشتراکی یا حتی سرعت کم اینترنت را نخواهد داشتید.
رابط کاربری عالی
نرمافزارهای محبوب طراحی شده توسط لوکال هاست رابط کاربری بسیار خوبی دارند و اغلب کاربران بسیار ساده با آن کار میکنند.
امنیت بالا
با توجه به اینکه در کامپیوتر شما اجرا میشود، حفظ امنیت اطلاعات نیز بسیار سادهتر خواهد بود.
عدم مشاهده پیش از آماده سازی توسط کاربران
کاربران امکان مشاهده تغییرات سایت یا مشکلات احتمالی آن را نخواهند داشت.
بسیاری از قالب ها با بسته نصب آسان نصب می شوند در مقاله بسته نصب آسان در لوکال هاست مراحل را به صورت گام به گام ببینید و قالب را دقیقا مشابه دمو اصلی در لوکال هاست نصب کنید.
انواع لوکال هاست
با توجه به نوع سیستم عاملی که دارید انواع مختلف لوکال وجود دارد که شامل موارد زیر هستند
Xampp
Wamp
Lamp
Mamp
Winginx
Denwer
Open Server
در جدول زیر می توانید پشتیبانی از سیستم عامل ها و زبان های برنامه نویسی انواع لوکال هاست را ببیند.
نام سرور
سیستم عامل
زبان برنامه
XAMPP
ویندوز، لینوکس، مک
PHP ،Perl
WAMP
ویندوز
PHP ،Perl
MAMP
ویندوز،مک
php
LAMP
لینوکس
PHP ،Perl ،Python
در ادامه دوتا از محبوب ترین نرم افزارهای لوکال هاست را معرفی می کنیم
زمپ چیست؟ چه ویژگی هایی دارد؟
XAMPP مخفف کلمات Perl، Apache، Mysql، PHP است و X یعنی هر نوع سیستم عاملهای رایج دنیا مانند لینوکس، ویندز و مک اجرا میشود. زمپ پشتیبانی بسیار عالی جهت بانک اطلاعاتی ارائه دارد و میتوانید جدول و رکورد را دقیقاً مانند دیتابیس موجود در هاست ایجاد یا حذف نمایید.
یکی از ویژگیهای Xampp انتقال مستقیم سیستمهای مدیریت محتوا مانند وردپرس و جوملا به هاست است. به این صورت که پس از نصب و آمادهسازی سیستمهای مدیریت محتوا در لوکال هاست، میتوانیم با روشهایی که قرار داده است، آنها را مستقیماً به هاست منتقل کنیم. گر سایتتان را کامل کردهاید در مقاله انتقال سایت را از لوکال هاست به سرور مراحل را به طور کامل توضیح داده شده است.
نصب زمپ همانند سایر نرم افزارهاست که در مقاله آموزش نصب Xampp مراحل را کامل توضیح دادهایم بعد از نصب برای Apache و MySQL دکمه Start را بزنید اگر زمپ را به درستی نصب کرده باشید این دو گزینه سبز میشوند.
ومپ چیست؟
wamp مخفف عبارات Windows، Apache، MySQL، PHP و Perl بوده یک محیط شبیه ساز وب سرور لینوکس در ویندوز است. ومپ با استفاده از امکانات PHP، Apache و MySQL باعث میشود بتوانید کدها و وب سایت مدنظرتان را در محیط لوکال اجرا کرده و تغییرات مدنظرتان را اعماب نمایید.
ومپ نیز به همراه زمپ از محبوبترین نرمافزارهای لوکال هاست در دنیا است. در حقیقت کاربران لوکال هاست به دو دسته طرفداران ومپ و زمپ تقسیم میشوند. در ومپ نیز مانند زمپ در صورتی که با تنظیمات مربوط به سرور و هاست آشنا باشید میتوانید بسیاری از ماژولها را فعال یا غیر فعال کرده و توابع و محدودیتها را تغییر دهید.
پس از دانلود، نصب و اجرای برنامه میتوانید در مرورگر عبارت localhost را تایپ نمایید تا صفحه زیر مشاهده شود.
تفاوت MAMP،LAMP،WAMP و XAMPP
تفاوت اصلی بین انواع لوکال هاست، سیستم عامل قابل پشتیبانی و زبانهای برنامهنویسی است که در تصویر زیر به صورت خلاصه میتوانید ببینید.
اگر سوالی در مورد لوکال هاست دارید در قسمت کامنت ها از ما بپرسید.
سوالات متداول
مهمترین تفاوت انواع لوکال هاست در پشتیبانی از سیستم عامل و زبان برنامه نویسی است.
انواع مختلفی از لوکال هاست وجود دارد که معروف ترین شامل موارد زیر است:
Xampp
Wamp
Lamp
Mamp
Winginx
Denwer
Open Server
لوکال هاست محیطی مانند یک سرور را فراهم می کند و می توانید سایتتان را در محیط طراحی و پیاده سازی کنید.
مهندسی نرم افزار و کارشناسی ارشد تجارت الکترونیک خوندم و 3 ساله که وردپرس و سئو کار می کنم. باور دارم که اگر امید داشته باشی و از تلاش دست نکشی به اهدافت می رسی.
لوکال یعنی چه و چرا اینقدر اسمش رو می شنوم؟ اگر قرار هست روی بعدا دوباره سایتم رو انتقال بدم به هاست پس چه کاریه؟
ممنون میشم در مورد لزوم استفاده از لوکال هاست برام توضیح بدین
BaranDesign
بعد از اینکه سایت را کامل در لوکال هاست طراحی کردیم چه طور باید به هاست واقعی انتقالش بدیم
زهرا غفاری
در پاسخ به
BaranDesign
نویسنده
دوست عزیز می تونید مراحل را به صورت کامل و تصویری در مقاله زیر مطالعه کنید
https://www.rtl-theme.com/blog/move-your-wordpress-site/
mahta1399
سلام ممنون از مقاله تون.
در کل کدوم یکی محبوب تر هستند و نسخه های مختلف php رو دارن. اخه دو تا قالب با بسته نصب آسان دارم که هر کدوم نوشته ورژن php ی چیزی هست.
یکش 5.6 و اون یکی فک کنم 7.2
و ی سوال دیگه اینکه چطور ورژن رو تغییر بدم؟ راه سادش چی هست؟ من تازه کار هستم.
ممنون
محبوبه حیدری
حرفه ای
در پاسخ به
mahta1399
سلام
از اونجایی که شما روی قالب وردپرس کار می کنید تفاوت چندانی بین ومپ و زمپ نیست. اما از نظر محبوبیت در حال حاضر زمپ در بین وردپرس کاران محبوبیت بیشتری دارد و در نسخه متفاوتیارائه شده.
در مورد سوال دومتون ساده ترین راه، نصب زمپپی هست که با همون ورژن php سازگار هست. در توضیحات فایل نصب زمپ به این نکته دقت داشته باشید. با اینحال امکان تغییر ورژن php وجود داره این کار از طریق تنظیمات فایل php.ini انجام میشه. در مقاله زیر می تونید توضیحاتی در مورد تغییر نسخه php ببینید.
https://www.rtl-theme.com/blog/fix-old-php-version/