ایکون
100 قالب سایت آماده
897 هزار تومان
پیش نمایش
مجموعه مقالات وردپرس

آموزش انتقال سایت از یک هاست به هاست دیگر (تغییر هاست وردپرس)

ممکن است به هر دلیلی نیاز به انتقال وردپرس از یک هاست به هاست دیگر داشته باشید. در این مواقع دامنه شما بدون تغییر می ماند و فقط فضای هاستتان تغییر می کند.انتقال سایت وردپرس به هاست یا سرور جدید، یکی از فرایندهایی است که هر وب مستری با آن روبروست و همیشه نگرانی از بین رفتن یا خرابی داده ها در انتقال سایت وجود دارد. اگر این اتفاق بیفتد، سایت بطور موقت از دسترس کاربران و موتورهای جستجوگر خارج می شود. یک راه مطمئن، انتقال سایت با duplicator است که در این مقاله مرحله به مرحله، آن را بررسی می کنیم.

0
27 خرداد 1398
آخرین بروزرسانی: 21 اسفند 1402

فرایند انتقال هاست به هاست جدید شامل خروجی گرفتن از فایل ها، آپلود در هاست جدید، خروجی گرفتن از دیتابیس، ساخت دیتابیس در هاست جدید، آپلود دیتابیس در هاست جدید می شود که انجام آن نیاز به دقت بالایی دارد. برای انتقال سایت از یک هاست به هاست دیگر بدون نیاز به انتقال دستی، به صورت خودکار و در زمان کوتاهتر می توانید از افزونه Duplicator استفاده کنید.در این مقاله آموزش انتقال هاست به هاست دیگر را مرحله به مرحله به صورت تصویری و ویدئویی ببینید.

آموزش انتقال هاست به هاست دیگر

در صورتی که به هر دلیلی مثل افزایش سرعت یا ارتقای امکانات سایت قصد دارید تغییر هاست وردپرس را انجام دهید و سایت خود را به هاست جدید انتقال دهید، هاستی را انتخاب کنید که بتواند ترافیک رو به رشد سایت شما را اداره کند. در ادامه مراحل انتقال سایت به هاست جدید را آورده ایم.

✔️ مرحله اول: انتقال سایت وردپرس: انتخاب یک هاست جدید

هاست ایران سی پنل برای راه اندازی وب سایت های تازه تاسیس یکی از بهترین انتخاب هاست. پارک دامین نامحدود، گواهی ssl رایگان و بک آپ گیری منظم از سایت بخشی از امکانات این نوع هاست است. اهمیت بک آپ گیری از سایت وردپرسی بر هیچ کس پوشیده نیست. تصور کنید سایت وردپرسی شما بعد از انجام تغییراتی چون نصب افزونه ناسازگار یا به هر دلیلی دیگر در دسترس نباشد! یکی از ساده ترین روش ها استفاده از نسخه بک آپ هاستینگ است.

✔️ مرحله دوم: نصب و فعالسازی افزونه Duplicator برای انتقال سایت به هاست جدید

  • در اولین قدم از انتقال وردپرس به هاست جدید با داپلیکیتور، ابتدا نصب افزونه و فعالسازی آن را انجام دهید.
     برای انتقال سایت از یک هاست به هاست دیگر افزونه Duplicator  راست چین را بخرید و از سایت خود با هر حجم اطلاعات بکاپ بگیرید.
  • به صفحه Duplicator در پیشخوان وردپرس مراجعه کنید. سپس بر روی دکمه Create New در بالای صفحه کلیک کنید.

انتقال سایت از یک هاست به هاست دیگر با افزونه داپلیکیتور

  • در این بخش می توانید با زدن دکمه Archive Only the Database تنها از دیتابیس خروجی و بسته نصبی بگیرید اما شما یک بکاپ کامل از کل سایت نیاز دارید. بدون هیچ تغییری دکمه Next را بزنید تا وارد مرحله بعد شوید.

آموزش بکاپ گیری از هاست برای انتقال هاست به هاست دیگر

  • در این مرحله از انتقال اطلاعات از یک هاست به هاست دیگر اطمینان حاصل کنید که نتایج اسکن بررسی شود و همه موارد good باشند و دکمه سبز رنگ جلو هر کدام از آنها فعال باشد.
  • در مرحله بعد تیک Yes. Continue with the build process زده و بر روی دکمه Build کلیک کنید این فرایند ممکن است چند دقیقه طول بکشد بنابراین برگه را باز بگذارید و کار خود را انجام دهید.

نحوه بکاپ گیری از سایت برای انتقال سایت به هاست جدید

  • پس از تکمیل این بخش از فرایند انتقال سایت وردپرس، بر روی دکمه one-click-Download کلیک کنید تا دو فایل installer و Archive همزمان دانلود شوند.

دانلود بسته نصبی برای انتقال سایت وردپرس به هاست جدید

در انتقال سایت از یک هاست به هاست دیگر، فایل Archive کپی کامل از وب سایت شما می گیرد و فایل installer فرایند نصب را بصورت خودکار انجام می دهد.

✔️ مرحله سوم: انتقال سایت وردپرس به هاست جدید

در این بخش از آموزش انتقال هاست به هاست دیگر بعد از دانلود فایل های installer و Archive باید آنها را به هاست جدید انتقال دهید. ساده ترین راه ورود به cpanel، ورود به هاستینگ و سپس ورود به file manager است. به علاوه با اطلاعاتی که در هنگام خرید هاست وردپرس به ایمیلتان ارسال شده نی زمی توانید وارد cpanel شوید.

نکته مهم: چالشی که برای انتقال اطلاعات از یک هاست به هاست دیگر با آن روبرو هستید این است که زمانی که هاست شما تغییر می کند اتصال دامنه با هاست قطع می شود و باید مجددا دامنه را روی هاست ست کنید. دو راه دارید. در ادامه انتقال سایت به هاست دیگر را با هر دو روش توضیح می دهیم.
1.  نصب روی هاست جدید بعد از ست کردن dns ها روی هاست و اتصال آن به دامنه
2.  نصب با استفاده از آدرس IP هاست جدید و سپس ست کردن dns دامنه و هاست

🔶 روش اول انتقال هاست به هاست دیگر:

از آنجا که نام دامنه شما هنوز به هاست قدیمی اشاره دارد، باید با وارد کردن آدرس IP هاست جدید به جای دامنه، با آن ارتباط برقرار کنید. می توانید این اطلاعات را از داشبورد cPanel حساب کاربری جدید خود بدست آورید. ابتدا از هاست قدیمی با استفاده از افزونه داپلیکیتور بسته نصبی بگیرید. سپس dns یا همان نیم سرور های دامنه را روی هاست جدید ست کنید و صبر کنید تا اتصال انجام شود و سپس فرایند نصب روی هاست جدید را با داپلیکیتور انجام دهید.

بروزرسانی DNS برای انتقال سایت از یک هاست به هاست دیگر

برای اینکه دامنه را به هاست جدید متصل کنید باید نیم سرورهای هاست جدید را بردارید و آنها را روی دامنه موردنظر ست کنید. برای بروزرسانی دامنه باید سرویس های دامنه یا DNS را تغییر دهید. با تغییر DNS کاربران با وارد کردن نام دامنه به هاست جدید منتقل می شوند.

در اینجا شما به اطلاعات سرویس DNS هاست جدید نیاز دارید. معمولاً URL های DNS، بصورت دوتایی و مانند نمونه هستند که از داخل پنل هاستینگ خود می توانید ns ها را کپی کنید.

ns1.hostname.com

ns2.hostname.com

  • اگر دامنه شما ir است وارد سایت nic.ir شده و از منوی دامنه ها > دامنه های من روی دامنه مورد نظر کلیک کنید.
  • صفحه زیر برای شما باز می شود که باید ویرایش ردیف های نام و کارگزاری نام و میزبانی دامنه را بزنید.

ویرایش ردیف های کارگزاری نام و میزبانی دامنه انتقال سایت هاست دیگر

  • در بخش زیرقسمت نام کارگزار ns های خود را وارد کنید و دکمه اعمال را بزنید.

ویرایش نیم سرور ها برای انتقال اطلاعات از یک سایت به سایت دیگر

شما با موفقیت دامنه خود را در انتقال سایت وردپرس به هاست جدید بروزرسانی کردید. تغییر DNS بین 4 تا 48 ساعت طول می کشد از آنجایی که محتوای سایت در هاست قدیم و جدید هیچ تفاوتی ندارد، کاربران تغییری را احساس نمی کنند. انتقال وردپرس شما بدون هیچگونه مشکلی انجام می شود و بهتر است برای امنیت بیشتر، هاست قدیمی خود را پس از 7 روز از انتقال حساب کاربری، لغو کنید.

🔶 روش دوم انتقال به هاست جدید:

اگر بخواهید بلافاصله بعد از اینکه از هاست قبلی بسته نصبی گرفتید نصب را روی هاست جدید انجام دهید، می توانید آدرس IP را از هاست جدید برداشته و نصب را روی آدرس IP انجام دهید. بعد از نصب و انتقال کامل اطلاعات، طبق روالی که در روش قبل گفته شد آدرس دامنه را روی هاست جدید ست کنید. برای مشاهده آدرس IP بعد از مراجعه به هاست از بخشی که در تصویر مشخص شده میتوانید ip را ببینید.

انتصال سایت به هاست دیگر با استفاده از آدرس ip

1- آپلود اطلاعات سایت وردپرس به هاست جدید

دایرکتوری وب باید کاملاً خالی باشد. برخی شرکت های میزبانی وردپرس را هنگام ثبت نام نصب می کنند در صورت وجود وردپرس در این فولدر آنرا حذف کنید. سپس فایل های installer.php و Archive.zip را آپلود کنید. در آموزش بسته نصب آسان همه مراحل نصب را به طور کامل توضیح داده شده است.

نکته: اگر می خواهید فایل ها را مستقیما در هاست آپلود کنید وارد مسیر Filemanager > Public-html شده و هر دو فایل را با گزینه upload، بارگذاری کنید.

2-  تغییر فایل های هاست برای جلوگیری از خراب شدن

در این مرحله از انتقال سایت از یک هاست به هاست دیگر، بعد از آپلود هر دو فایل، با استفاده از URL مانند نمونه، به فایل installer.php در مرورگر دسترسی پیدا کنید.

http://www.example.com/installer.php

با وارد کردن این آدرس، شما به هاست قدیمی هدایت می شوید. در این هنگام یک خطایی نمایان می شود. بدلیل اینکه نام دامنه شما به هاست قدیمی اشاره دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا به شما آموزش دهیم چگونه بدون تأثیر بر سایت قدیمی به سایت جدید دسترسی پیدا کنید.

این کار با یک فایل هاست در کامپیوتر شما قابل انجام است. فایل هاست، نام دامنه را با آدرس های IP خاص مشخص می کند. حال بیایید نگاهی بیندازیم به چگونگی اضافه کردن یک نام برای نام دامنه خود در فایل هاست تا آنرا به هاست جدید ارجاع دهید. ایجاد این تغییرات اجازه می دهد تا با نام دامنه خود به فایل هاست جدید دسترسی داشته باشید. در حالیکه کاربران از هاست قدیمی به سایت شما دسترسی خواهند داشت.

3- ایجاد پایگاه داده MySQL برای انتقال سایت به هاست جدید

در این مرحله از آموزش انتقال سایت با داپلیکیتور، یک پایگاه داده در MySQL ایجاد کنید اگر قبلاً این کار را انجام داده اید به مرحله بعد بروید.

  • برای ساخت پایگاه داده در این مرحله از آموزش انتقال هاست به هاست دیگر به داشبورد cPanel هاست جدید بروید.
  • از بخش Databases روی گزینه MySQL Database Wizard کلیک کنید.

ساخت دیتابیس برای انتقال سایت از یک هاست به هاست دیگر

  • در فیلد Create New Database یک نام برای پایگاه داده انتخاب و روی دکمه Create Database کلیک کنید.

انتقال سایت با داپلیکیتور

 

  • در این بخش یک user ایجاد کرده و پسورد آن را وارد کرده حتماً نام پایگاه داده، نام کاربری و رمز عبور را در جایی مطمئن یادداشت کنید که در مراحل بعدی بتوانید به آنها دسترسی داشته باشید.

آموزش انتقال سایت وردپرس به هاست جدید

در مرحله بعد همه مجوزهای لازم را به کاربر بدهید.

4- شروع فرایند انتقال سایت از یک هاست به هاست دیگر با افزونه Duplicator

در این بخش از آموزش تغییر هاست وردپرس، باید بسته نصبی آپلود شده را با روش نصب آسان در هاست جدید نصب کنید.

  • در مرورگر آدرس دامنه (روش اول )  یا IP هاست جدید (روش دوم) را زده و ادامه آن فایل installer.php را بزنید تا صفحه زیر باز شده که باید گزینه next را بزنید. (نام دامنه خود را جایگزین example.com کنید.)

http://www.example.com/installer.php

آموزش انتقال هاست به هاست دیگر

  •  در این مرحله از انتقال اطلاعات از یک هاست به هاست دیگر از شما خواسته می شود که نام هاست، پایگاه داده و نام کاربری و رمز عبور که در مرحله 5 ایجاد کرده اید را وارد کنید. هاست را بر روی  localhost بگذارید.
  • بعد از اطمینان از صحت اطلاعات وارد شده، بر روی Test Database کلیک کنید و برای ادامه دکمه Next را بزنید.
  • Duplicator پایگاه داده وردپرس را از zip به پایگاه داده جدید منتقل می کند و بعد از آن از شما می خواهد که URL سایت را بروزرسانی کنید. از آنجایی که تغییری در نام دامنه نداده اید نیازی به تغییر در این مرحله (مرحله 3) نیست.

انتقال سایت وردپرس با Duplicator

  • در این مرحله در بخش option اطلاعات ورود به وردپرس مانند نام کاربری، پسورد و ایمیل خود را وارد کرده و سپس دکمه next را بزنید.

انتقال سایت از یک هاست به هاست دیگر با داپلیکیتور

اطلاعات اطلاعات از یک سایت به سایت دیگر با داپلیکیتور

  • Duplicator مراحل نهایی را اجرا می کند و دکمه login را نشان می دهد با کلیک بر روی Login به سایت وردپرس خود در هاست جدید وارد می شوید.

سوالات متداول انتقال سایت با duplicator

  • آیا می توانم بدون انتخاب نام دامنه جدید برای هاست جدید ثبت نام کنم؟

بله، نام دامنه و هاست دو سرویس متفاوت هستند و لزوماً نیازی به ثبت دامنه در هنگام ثبت هاست نیست. شما می توانید با همان نام دامنه قبلی برای هاست جدید ثبت نام کنید.

  • چگونه می توانم خطای اتصال به پایگاه داده در Duplicator را رفع کنم؟

اگر خطایی در اتصال به پایگاه داده در Duplicator مشاهده شد، احتمالاً بخاطر اینست که اطلاعات را برای اتصال به پایگاه داده اشتباه وارد کرده اید. اطمینان حاصل کنید که نام پایگاه داده، نام کاربری و رمز عبور را درست وارد کرده اید.

  • آیا لازم است بعد از انتقال سایت از یک هاست به هاست دیگر، هر داده یا فایل را از هاست قدیمی حذف کنم؟

هنگام انتقال سایت از یک هاست به هاست دیگر برای اطمینان بیشتر، اطلاعات هاست قدیمی را حداقل یک هفته نگه دارید. پس از آن می توانید فایل ها را از هاست قدیمی خود حذف کنید.

  • چگونه سایت وردپرس را با استفاده از SSL/HTTP انتقال دهم؟

شما باید گواهی SSL را از شرکت ارائه دهنده سرویس هاست خود دریافت و نصب کنید. پس از آن می توانید مراحل بالا را دنبال کنید. فقط مطمئن شوید که از HTTP ها در URL ها مانند نمونه http://www.example.com استفاده کنید.

امیدواریم با آموزش انتقال اطلاعات از یک هاست به هاست دیگر به راحتی بتوانید تغییر هاست داده و اطلاعات خود را به هاست جدید در عرض چند دقیقه انتقال دهید.

مهسا کاظمی پور
مهسا کاظمی پور
مهسا هستم و 4 ساله در حوزه وردپرس و دو سال در حوزه سئو فعالیت دارم. معتقدم که انسان در شرایط نامساعد نباید خودش رو ببازه و نا امید بشه چون فصل دوباره جوونه زدن هم خواهد رسید...
مقالات مرتبط
بنر
آموزش گام به گام بسته نصب آسان در لوکال هاست
اگر در لوکال هاست وب سایت خود را راه اندازی کنید می توانید یکباره وب سایت خود را به هاست منتقل کنید. یعنی بدون آنکه نیاز به هاست و دامنه داشته باشید، سایت را بدون استرس و نگرانی راه اندازی می کنید  و پس از مطمئن شدن از همه تغییرات دلخواهتان، آن را به هاست اصلی انتقال می دهید. همچنین در مصرف ...
بنر
آموزش قالب وودمارت؛ آموزش صفر تا صد طراحی فروشگاه
اگر می خواهید یک سایت حرفه ای طراحی کنید که کلیه امکانات یک فروشگاه آنلاین را داشته باشد کافی است یکی از 50 دموی فارسی و اختصاصی مانند دیجی کالا و موتن رو قالب وودمارت را نصب و استفاده کنید. همچنین این قالب فروشگاه ساز به همراه اپلیکیشن ارائه شده و کاربران می توانند یک نسخه از وب سایت را روی ...
بنر
آموزش نصب و فعالسازی ioncube در زمپ
ionCube Loader ماژولی است که برای اجرای فایل های رمزگذاری شده روی سرور نصب می شود. نصب و فعالسازی ioncube به سادگی انجام می شود. در صورت فعال نبودن ionCube شما با خطا مواجه می شوید. اما راهکار ساده رفع این خطا نصب ionCube در کمتر از چند دقیقه است که در ادامه به توضیح آن به صورت ویدئویی می پردازیم.
بنر
آموزش نصب آسان قالب وردپرس در Cpanel
شاید شما هم این جمله را شنیده باشید. در کم تر از 10 دقیقه سایت وردپرس خود را نصب کنید. در نگاه اول به نظرتان این جمله فقط یک تبلیغ برای جذب مخاطب به نظر می‌رسد اما کاملا درست است. کافی است از بسته نصب آسان وردپرس استفاده کنید تا سایت شما در کم تر از 10 دقیقه، روی هاست نصب شود. با هم نصب قالب ...
0 دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.