تنها مرجع قانونی عرضه قالب و افزونه در ایران ...
برای اینکه بتوانیم سایتی با ظاهر زیبا ایجاد کنید یا باید قالبی رو از پایه طراحی و کدنویسی کنید که هزینه و زمان زیادی صرف می کند یا اینکه از قالب های آماده به همراه یک صفحه ساز حرفه ای استفاده کنید. یکی از این صفحه سازها که امکان ساخت انواع صفحه گرافیکی در وردپرس را به ما می دهد افزونه ویژوال کامپوزر است. در این محتوا قصد داریم به آموزش کار با افزونه visual composer یا آموزش افزونه wpbakery page builder بپردازیم.
ویژوال کامپوزر یک افزونه فوق العاده است که پر فروش ترین افزونه دنیاست. این پلاگین یک صفحه ساز با قابلیت Drog & Drop (کشیدن و رها کردن) است که به قالب وردپرس شما اضافه می شود. این ابزار به شما امکان می دهد بدون نیاز به نوشتن حتی یک خط کد، بتوانید طرح بندی صفحه دلخواه خود را ایجاد کنید.
افزونه visual composer همچنین از تعداد زیادی پلاگین پشتیبانی می کند. از جمله Layer Slider ، Revolution Slider ، Gravity Forms و Contact Form 7. اگر هر کدام از این افزونه ها را نصب کنید، یک عنصر صفحه به طور خودکار به قالب شما اضافه می شود.
WPBakery افزونه ای است که برای ایجاد و طراحی صفحه ها در پوسته های وردپرس ایجاد شده است. بنابراین کافی است از تمامی ویژگی های فوق العاده آن استفاده کنید و آن را فعال کنید. پس از فعال سازی، ویژوال کامپوزر به شما امکان کنترل و ویرایش صفحات را می دهد. فقط یک صفحه جدید اضافه کنید. بعد از ایجاد صفحه، دکمه های جدیدی را مشاهده خواهید کرد که بوسیله آن ها می توانید ویرایشگر را از حالت کلاسیک به حالت پیشرفته منتقل کنید و کار طراحی خود را آغاز کنید. در اینآموزش افزونه wpbakery page builder قصد داریم، ابتدا نحوه نصب افزونه و سپس تنظیمات و کار با این صفحه ساز حرفه ای را به شما آموزش دهیم. بیایید شروع کنیم.
نصب WPBakery Page Builder فرقی با سایر مراحل نصب افزونه ها ندارد. دستورالعمل های زیر را دنبال کنید تا براحتی افزونه برای شما نصب شود:
بعد از اتمام این مراحل افزونه شما نصب و فعال می شود و می توانید کار خود را شروع کنید.
پس از نصب و فعال سازی افزونه، مشابه تصویر زیر گزینه ای به منوی پیشخوان وردپرس با نام ویژوال کامپوزر یا Visual Composer اضافه می شود که با رفتن به این منو می توانید به تنظیمات این افزونه دسترسی داشته باشید. البته این تنظیمات به صورت پیشفرض طوری هستند که نیاز به تغییرات آن ها ندارید. اما برای اینکه با نحوه کار هر بخش آشنا شوید بطور مختصر آن ها را توضیح می دهیم.
همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید، موارد زیر در ویژوال کامپوزر برایتان نمایش داده می شود.
سربرگ دوم تنظیمات ویژوال کامپوزر ، مربوط به مدیریت نقش ها است. وردپرس به صورت پیش فرض نقش های کاربری مختلفی را برای ما قرار داده است که هر کدام به بخش ها و امکاناتی از سایت دسترسی دارند. می توانید بخشهای مختلف افزونه صفحه ساز ویژوال کامپوزر را بر اساس نقش کاربری در وردپرس شخصی سازی کنید. این دسترسیها شامل موارد زیر هستند:
ممکن است برخی افزونه ها طوری طراحی شده اند که با ویژوال کامپوزر سازگار نباشند،؛ اما شما بخواهید محتوایی به کمک آن ایجاد کنید. چون دسترسی به کدهای افزونه ندارید، بنابراین با استفاده از تب قراردهنده کد کوتاه، می توانید شورت کد یک افزونه را در این بخش قرار دهید تا در کنار المانها نمایش داده شود و امکان استفاده از آن را داشته باشید.
برای وارد کردن کد کوتاه، روی دکمه آبی رنگ “نقشه کد کوتاه” کلیک کنید. سپس در کادر “رشته کد کوتاه”، کد کوتاه خود را وارد و روی گزینه “تجزیه کد کوتاه” کلیک کنید.
بسیاری از دوستداران و کاربران وردپرس چیزی درباره HTML یا CSS نمی دانند. اما این نباید آن ها را از امکان تنظیم قالب وردپرس خود باز دارد. اینجاست که سازندگان صفحه وارد می شوند.
صفحه سازهای وردپرس، با قابلیت کشیدن و رها کردن (Drug & Drop) المان ها، به طور گسترده به عنوان افزونه در دسترس هستند و در بسیاری از قالب های محبوب بطور پیش فرض قرار داده شده اند. آن ها این امکان را برای کاربران ایجاد می کنند که بتوانند تغییراتی در طرح کلی یک قالب ایجاد کنند و این امر می تواند اضافه کردن ویژگی های اضافی (آیکون ها، جداول قیمت گذاری و غیره) را بسیار آسان تر کند.
با استفاده از همه گزینه های ویژوال کامپوزر، می توانید ردیف، ستون، دکمه، متن، تصاویر و موارد دیگر را به صفحه اضافه کنید. بعلاوه گزینه ای برای ذخیره طرح بندی شما وجود دارد که می توانید طرح های ساخته شده را ذخیره و دوباره از آن ها استفاده کنید. برای کار با افزونه صفحه ساز ویژوال کامپوزر مراحل زیر را دنبال کنید:
اکنون برای اینکه با کارکرد ویژوال کامپوزر بهتر آشنا شوید، یک المان اضافه می کنیم و قسمت های مختلف آن را توضیح می دهیم.
بعد از اضافه شدن هر المان داخل هر ردیف می توانید با کلیک روی آیکونهای منوی آن کارهای جابجایی، ویرایش، کپی و حذف المان را انجام دهید.
به همین ترتیب می توانید با کلیک روی آیکون ( + ) المان جدیدی را اضافه و سفارشی سازی کنید. توجه داشته باشید که برای هر المان تبهایی مثل عمومی، فیلتر، تنظیمات طراحی و… وجود دارد که با کلیک روی آن ها می توانید به امکانات و ویژگی های آن دسترسی پیدا کنید.
در هر مرحله از فرآیند طراحی، می توانید هر ردیف یا المان صفحه را بکشید و هرجایی از صفحه که می خواهید رها کنید. همچنین می توانید هر سطر یا عنصر را کپی کنید که باعث می شود محتوای تکراری سریع و آسان ایجاد شود.
پس از ایجاد طرحی که دوست دارید می توانید آن را به عنوان الگو ذخیره کنید. این کار هنگامی مفید است که بخواهید یک طرح سفارشی یا سایدبار را مجدد استفاده کنید. کافیست روی دکمه “الگوها” کلیک کنید. در صفحه ای که باز می شود، نامی برای طرح خود انتخاب کنید و روی دکمه “ذخیره الگو” بزنید تا طرح شما ذخیره شود.
با مراجعه به “کتابخانه الگو” می توانید الگوهای ذخیره شده خود را دانلود و استفاده کنید.
بعد از اضافه کردن المان ها و اعمال تغییرات صفحه ای مانند تصویر زیر خواهید داشت.
در این مقاله سعی کردیم افزونه ویژوال کامپوزر را به شما معرفی و نحوه کار با آن را به شما آموزش دهیم. امیدواریم توانسته باشیم در آموزش افزونه wpbakery page builder مطالب مفیدی را در اختیار شما قرار داده باشیم.
مشاهده جزئیات و خرید افزونه wpbakery page builder
ارسال دیدگاه
برای ارسال دیدگاه شما باید وارد شوید!