راست چین در الکامپ 98 به روایت تصویر

راست چین در الکامپ 98 به روایت تصویر
اخبار

نمایشگاه الکامپ 98 ، از 27 تا 30 تیرماه، با شرکت فعالان حوزه‌های تجارت الکترونیک، کامپیوتر، صنایع الکترونیکی و سایر فناوری‌های مرتبط در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد. شعار الکامپ 25 ، “آینده بهتر” بود. راست چین هم با هدف آینده بهتر برای تجارت ایران و عرضه سبک جدیدی از خدمات مشاوره کسب و کارها در الکامپ شرکت کرد.

03 مرداد 1398
آخرین بروزرسانی: 03 آذر 1400

گزارش تصویری از حضور راست چین در الکامپ 98

استقبال بی نظیر مشتریان راست چین از غرفه

راست چین در 8 سال فعالیت در زمینه عرضه محصولات تحت وب، همواره مورد لطف شما عزیزان بوده است. در واقع مشتریان و طراحان، بزرگ ترین سرمایه راست چین هستند. همراهی شما مایه مباهات ماست.

 

جلسه با فعالان اکوسیستم استارت آپی در الکامپ ۹۸

یکی از نکات جذاب الکامپ ۲۵ برای تیم راست چین، جلساتی بود که با فعالان اکوسیستم استارت آپی ایران برگزار شد. دیدار نزدیک با این افراد، زمینه های همکاری های مفیدتر در جهت رفاه مشتریان گرانقدر را در آینده نزدیک، سهل تر خواهد کرد. ضمن اینکه تبادل نظر پیرامون مباحث روز از نکات این جلسات بود. احتمالا این بخش برای کسانی که به تازگی قصد راه اندازی کسب و کاری داشته باشند جذاب است.

جلسه با تیم طراحی و فروشندگان

یکی از افتخارات ما در این چند روز دیدار و همراهی طراحان و فروشندگان گرانقدر راست چین بود. در این جلسات کاربران می توانستند از نزدیک با طراحان محترم راست چین تبادل نظر و ارتباط داشته باشند.

مطمئنا دیدار حضوری با طراحی که پایه و اساس تجارت شما را شکل می دهد، برای مشتریان عزیز اتفاق خوش آیندی است. البته با هم رو راست باشیم. هنوز در کشورمان شروع تجارت آنلاین و کسب درآمد از اینترنت، کمی با ترس همراه است. وقتی در چنین محیطی مشاوره دریافت می کنید، تمامی ترس ها تبدیل به اعتماد به نفس و آگاهی می شود.

بنیان گذار و مدیر عامل راست چین در یک قاب

و اما مدیر عامل و بنیان گذار راست چین که با 8 سال همکاری و همدلی راست چین را رهبری کردند.

روایت تصویری از الکامپ 98

تیم راست چین در الکامپ 98

تیم راست چین در 4 روز برگزاری الکامپ 25 ، افتخار میزبانی از شما را داشتند.

بهترین خاطره از الکامپ 98 را شما کاربران عزیز با همراهی خود رقم زدید. در پایان از همه شما که در این روزهای گرم و پر حرارت به نحو مختلف همراه و همدل بودید صمیمنه سپاسگزاریم.

4 دیدگاه ها افزودن دیدگاه
habibi72
habibi72

باید خدا قوت گفت به تیم خوب راست چین
الحق در صنف خودشون برترین هستند
واقعا انتظار اینهمه خوب بودن رو باید هم از تیم حرفه ای راست چین داشت
خدا قوت دوستان

فرزانه همتیان
فرزانه همتیان در پاسخ به habibi72

سپاس از همراهی شما دوست عزیز

amir fathi
amir fathi

راست چین در کلمه واقعی پشتیبان مجازی در عین واقعیت خلاصه می شود .
بی نهایت سپاسگذارم از تیم فوق العاده و سایت بسیار خوب شما

فرزانه همتیان
فرزانه همتیان در پاسخ به amir fathi

سلام جناب فتحی
از اظهار لطفتون ممنونیم. همراهی کاربرانی مثل شما مایه مباهات ماست.