تنها مرجع قانونی عرضه قالب و افزونه در ایران ...
افزونه های ویژوال کامپوزر (ویژوال کامپوسر هم شناخته می شود) و المنتور دو صفحه ساز پرکاربرد وردپرس برای طراحی برگه های گرافیکی زیبا هستند. این دو پلاگین طراحی صفحه را بدون نیاز به دانش کدنویسی، تنها با درگ و دراپ فراهم می کنند. افزونه های صفحه ساز زیادی در وردپرس وجود دارد اما بحث بر سر این است که کدام افزونه بهتر است؟ ما در این مقاله به مقایسه افزونه المنتور و ویژوال کامپوزر می پردازیم.
در سال 2016 صفحه ساز المنتور معرفی شد. با استفاده از افزونه المنتور، سفارشی سازی هر بخش از سایت را می توان به سادگی در حالت فرانت اند انجام داد. ایجاد پاپ آپ های خلاقانه، بیش از 80 المان برای طراحی صفحه، سازگاری با تمام قالب های وردپرس، ترجمه به 50 زبان، پشتیبانی از چیدمان rtl و افزونه چند زبانگی WPML و Polylang از ویژگی های افزونه elementor است.
بیش از 3000.000 سایت، افزونه المنتور را در طی دو سال گذشته مورد استفاده قرار داده اند. نسخه رایگان المنتور در مخزن پلاگین وردپرس و نسخه پریمیوم elementor نیز قابل تهیه است.
صفحه ساز ویژوال کامپوزر با بیش از 386000 فروش و امتیاز 4.5 از پنج و نصب بر روی بیش از 2 میلیون سایت وردپرسی یکی از پرفروش ترین صفحه سازها است. این صفحه ساز با تنظیمات بی نهایت، استفاده آسان از طریق درگ و دراپ و نمایش رسپانسیو بین کاربران بسیار محبوبیت پیدا کرده است. بیش از ۵۰ المنت پریمیوم، 100 طرح بندی از پیش تعریف شده، 200 ادانز (افزودنی)، 40 قالب شبکه ای و ابزارهای ساخت صفحه سئو شده در صفحه ساز ویژوال کامپوزر قرار داده شده است.
افزونه رایگان ویژوال کامپوزر در مخزن وردپرس موجود نیست و باید از سایت افزونه دانلود شده، سپس به صورت دستی بارگزاری شود.
زمانی که نام دو صفحه ساز المنتور و ویژوال کامپوزر به گوشمان می رسد، این سوال برایمان پیش می آید که کدام یک از این دو صفحه ساز بهتر هستند؟
برای پاسخ دادن به این سوال فاکتورهای رابط کاربری، تنظیمات استایل، الگو های از پیش تعریف شده و المان های این دو صفحه ساز را مورد بررسی قرار می دهیم. امیدواریم در انتهای این مقاله بتوانید تصمیم نهایی خود را بگیرید.
اولین موردی که در مقایسه افزونه المنتور و ویژوال کامپوزر مورد بررسی قرار گرفته رابط کاربری است.
اگر شما بخواهید صفحه سازی را انتخاب کنید که کار کردن با آن ساده باشد و از کار کردن با آن لذت ببرید، کدام صفحه ساز را انتخاب می کنید؟ رابط کاربری این دغدغه را بررسی می کند.
المنتور شانس بیشتری برای کسب امتیاز رابط کاربری خوب را دارد. چرا که در حالت پیش نمایش زنده شما می توانید به سادگی عناصر برگه را با کشیدن و رها کردن اضافه کنید و همان لحظه تغییرات را مشاهده و اصلاح کنید. در همان لحظه از تب استایل و پیشرفته می توانید تنظیمات بیشتری را بر روی المان های صفحه اعمال کنید.
در حالیکه المنتور منحصرا از طریق حالت زنده یا فرانت اند می تواند امکانات و عناصر صفحه ساز را در اختیار کاربران قرار دهد، ویژوال کامپوزر در دو حالت بک اند و فرانت اند امکان ویرایش صفحات را فراهم کرده است.
اکثر افراد از ویرایشگر فرانت اند استفاده می کنند. اما در برخی موارد نیازمند یک نگاه انتزاعی به صفحه است که در این موارد ویرایشگر بک اند مورد استفاده قرار می گیرد. مثل زمان هایی که طرح صفحه روی کاغذ کشیده شده و قصد دارید این طرح را پیاده کنید، ویرایشگر بک اند می تواند مفید واقع شود.
المان های ویرایشگر بک اند در افزونه ویژوال کامپوزر در تصویر زیر آمده است.
و ویرایشگر فرانت اند ویژوال کامپوزر شبیه تصویر زیر است.
برای اضافه کردن هر عنصر از ویژوال کامپوزر بر روی + کلیک کنید تا پنجره المان های ویژوال کامپوزر نمایش داده شود. و برای ویرایش و تنظیمات هر عنصر بر روی ایکون مداد المان کلیک کرده و در پنجره باز شده تغییرات لازم را انجام دهید.
در آخر متذکر می شویم که ویرایشگر افزونه ویژوال کامپوزر فاقد ویرایش دورن خطی (تایپ مستقیم در عناصر برگه سایت) است. و نیازمند باز کردن پنجره جدیدی برای تنطیمات المان است.
اگر می خواهید صفحات خود را با استفاده از ویرایشگر زنده بسازید فکر میکنم المنتور برنده باشد.
تنها در صورتی رابط کاربری ویژوال کامپوزر برنده است که بخواهید از حالت بک اند استفاده کنید.
این المان ها هستند که در واقع صفحه شما را می سازند. پس تصمیم گیری در مورد اینکه کدام صفحه ساز را انتخاب کنید بستگی بسیار زیادی به المان یا عناصری دارد که شما می خواهید در صفحه خود قرار دهید.
علاوه بر این مهم نیست که تعداد عناصر ارائه شده در هر صفحه ساز چند تاست، مهم وجود عناصر کاربردی و مورد نیاز شما است.
در حال حاضر افزونه المنتور پرو 53 المان دارد که شما می توانید کلیه المان ها را در تصویر زیر مشاهده کنید. علاوه بر این می توانید از المان های اضافی از طریق افزونه های های المنتور در موارد بیشتری استفاده کنید.
افزونه ویژوال کامپوزر پرو ( WP Bakery) بیش از 50 المان در هسته خود دارد. این افزونه از سایر افزونه های گرویتی فرم، فرم تماس ۷، روولوشن اسلایدر، لایر اسلایدر، نینجا فرم و ووکامرس + 13 ابزارک که با وردپرس همراه هستند، پشتیبانی می کند. علاوه بر این افزونه کمکی Massive ، دسترسی به 200 المان و افزودنی المان های پیشرفته ویژوال کامپوزر المان های کاربردی را برای کاربران وردپرسی فراهم می کند. این عدد بسیار بزرگتر از افزودنی های المنتور است. بخشی از این افزودنی ها مربوط به المان های ووکامرس است. و برای ایجاد برگه های سفارشی از محصولات و فروشگاه است (که بسیار کاربردی و جالب هستند).
از نظر عناصر و المان های داخلی هر دو برنده هستند. اما زمانی که نیاز به المان های بیشتری دارید مسلما ویژوال کامپوزر برنده بازی است.
در نظر داشته باشید ممکن است شما نیاز به المان های خاصی داشته باشید که ممکن است در المنتور یا ویژول کامپوزر وجود داشته باشد و این به تعداد المانها بستگی ندارد.
هر کدام از افزونه های المنتور و ویژوال کامپوزر استایل المان ها را به روش های متفاوتی سفارشی سازی می کنند. تعیین بهتر بودن هر کدام را در ادامه بررسی می کنیم.
افزونه المنتور در نوار کناری خود دارای دو تب پیشرفته و استایل است.
از این دو تب می توانید برای همه عناصر و المان ها مشترک هستند.
پلاگین ویژوال کامپوزر (رایگان و پریمیوم) بسته به نوع المان، محتوای متفاوتی برای تنظیمات استایل نمایش می دهد. برای همه المان ها تنظیمات مشترک حاشیه/ پدینگ، مرزیندی (border)، تنظیمات پس زمینه و انحنا را می توان تنظیم کرد. اما در ویرایش ستونها، تنظیمات جدیدی مثل رسپانسیو و پارالاکس را را در اختیار شما قرار می دهد.
در کل اگر شما طرفدار سادگی استفاده از امکانات تغییر استایل هستید المنتور گزینه مناسب تری است و در صورتیکه که سفارشی سازی بیشتری مد نظر دارید می توانید از ویژوال کامپوزر استفاده کنید.
بنظر می رسد هنوز هم برای تصمیم گیری زود است، چند مورد دیگر در بررسی مقایسه افزونه المنتور و ویژوال کامپوزر باقی مانده است. شاید نظر شما عوض شد!
الگوهای از پیش تعریف شده سرعت شما را در طراحی افزایش می دهند. از طرفی متخصصان حوزه طراحی این کار را به زیبایی انجام داده اند تا ما به راحتی از استفاده از آنها لذت ببریم. در این بخش از بررسی تفاوت ویژوال کامپوزر با المنتور به بررسی الگوهای از پیش تعریف شده این دو افزونه صفحه ساز می پردازیم.
المنتور بیش از 120 الگوی از پیش تعریف شده دارد.
افزونه ویژوال کامپوزر در حال حاضر 85 طرح از پیش تعریف شده دارد. برخی از این طرح ها تنها بخشی از یک صفحه هستند که باید درون برگه استفاده شوند و برخی دیگر الگوی یک صفحه به صورت مجزا هستند.
استفاده از این طرح ها بستگی به موارد کاربرد و سایت شما دارد. بنظر من اینجا برنده ای وجود ندارد.
هر کدام از افزونه های المنتور و ویژوال کامپوزر ویژگی های اختصاصی دارند، که آنها را از یکدیگر متمایز می کند.
افزونه های المنتور و ویژوال کامپوزر هر دو در این بررسی ویژگی های مشابهی داشتند. چون ویژوال کامپوزر امتیاز ادانز های اضافی خود را در مرحله المان ها دریافت کرد. بنظر می رسد، می توان هر دو افزونه را در این مرحله برنده دانست.
در تصویر زیر خلاصه نتایج تفاوت ویژوال کامپوزر با المنتور نشان داده شده است. همانطور که مشاهده می کنید صفحه ساز ویژوال کامپوزر و المنتور بسیار بهم نزدیک می باشد. این انتخاب بستگی به نیاز شما بر اساس فاکتورهای بررسی شده دارد.
شما می توانید جزئیات افزونه ویژوال کامپوزر و افزونه المنتور پرو را در راست چین مشاهده کنید.
برای ثبت رای ابتدا باید وارد شوید!
برای ارسال دیدگاه شما باید وارد شوید!
سلام وقتتون بخیر آیا می شود همزمان از هر دو صفحه ساز بر روی یک سایت استفاده کرد
سلام بستی ب قالب ورد استفده تون داره. مثلا قالب ایمپرزا با هر دو افزونه سازگاری داره. این موضوع رو می تونید از توضیحات محصول مطالعه کنید.
سلام.
من میخوام یه وبسایت برای یک موسسه آموزش زبان انگلیسی طراحی کنم که قابلیت ثبتنام آنلاین،پرداخت آنلاین را داشته باشه و در آینده نزدیک آموزش آنلاین رو بهش اضافه کنم.بنظرتون از کدوم یکی از این دو صفحه ساز استفاده کنم؟ قالب هم تصمیم دارم از The 7 استفاده کنم.
ممنونم
سلام وقت بخیر
ثبت نام رو میتونید بوسیه هر کدوم از فرم سازها ایجاد کنید اما قالب های آموزش انلاینی هست که افزونه های لازم رو از قبل فراهم کردن براتون و پیشهاد میشه از اونها ابتدا دیدن کنید.
https://www.rtl-theme.com/category/wp-themes/elearning/
در مورد صفحه ساز ها: این بستگی به امکاناتی داره که تمایل دارید در سایتتون پیاده کنید. افزودنی هایی که دو افزونه دارند تقریبا مشابه هستند.
با سلام و درود
ببخشید یه سوال داشتم کدوم یکی از این افزونه ها برای ساخت صفحات فروشگاهی اددان های حرفه ای دارن؟
سلام دوست عزیر
افزونه وردپرس jetwoobuilder برای صفحه ساز المتور پرو آماده شده و شما می تونید صفحات فروشگاه، صفحه محصول، دسته بندی، برچسب و… را از صفر تا صد طراحی کنید.
و برای افزونه ویژوال کامپوزر شما می تونید از افزونه کمکی Massive که یک افزودنی حرفه ای WPBakery هست استفاده کنید. این افزودنی ها امکانات تقریبا مشابهی را برای صفحات فروشگاهی در اختیارتون قرار میدن.
موفق باشید