ایکون
100 قالب سایت آماده
897 هزار تومان
پیش نمایش
مجموعه مقالات وردپرس

نحوه اتصال گوگل درایو به وردپرس

در مقاله اتصال گوگل درایو به وردپرس خواهید دید که چگونه می توانید فایل های خود را مستقیماً از سرورهای رایگان Google Drive بارگذاری کنید. در این آموزش مرحله به مرحله همراه ما باشید.

5
25 آبان 1400
آخرین بروزرسانی: 14 آبان 1402

یکی از راه‌های ذخیره تصاویر و اسناد و صرفه‌جویی در فضای ذخیره‌سازی در وردپرس، استفاده از یکی از سرویس‌های ابری آنلاین مانند Google Drive است. Google Drive فضای ذخیره سازی ابری رایگان ارائه می دهد و بسیاری از افراد از آن برای ذخیره عکس ها و اسناد خود استفاده می کنند. با اتصال Google Drive به کتابخانه رسانه وردپرس می توانید فایل ها را از این سرویس مستقیماً به وب سایت وردپرس خود وارد کنید. خوشبختانه، اتصال گوگل درایو به وردپرس بسیار آسان است. در این مقاله تمام مراحل لازم برای وصل کردن گوگل درایو به وردپرس را نشان خواهیم داد.

مزایای اتصال گوگل درایو به وردپرس

به عنوان یکی از پرکاربردترین سرویس‌های ذخیره‌سازی ابری امروزه،اتصال به Google Drive برای هر کسی که با داده‌های آنلاین سروکار دارد مفید است. گوگل درایو 15 گیگابایت فضای ابری رایگان را به همه کاربران حساب گوگل ارائه می دهد و با این فضا قطعاً می توان نحوه مدیریت و ذخیره محتوای وب سایت خود را بهبود بخشد.

آموزش اتصال Google Drive به رسانه وردپرس

برای اتصال وردپرس به گوگل درایو اولین کاری که باید انجام داد این است که افزونه External Media را نصب و فعال کنید. برای نحوه دانلود و نصب افزونه، مقاله نحوه نصب افزونه وردپرس را ببینید.

افزونه External Media

1.پس از فعال سازی افزونه اتصال Google Drive به کتابخانه رسانه وردپرس، افزونه زیر گروه تنظیمات در داشبورد وردپرس می شود. به تنظیمات » External Media بروید.

افزونه External Media

در پنجره External Media Settings افزونه External Media می بینید که این افزونه به شما امکان می دهد به چندین سرویس ذخیره سازی خارجی مانند Dropbox، onedrive ,… متصل شوید. ما به نحوه اتصال به Google Drive می پردازیم.

2. روی تب Google Drive کلیک کنید و سپس کادر کنار گزینه “Eanble this plugin” را علامت بزنید.

google drive

3. از شما خواسته می شود که یک client ID و Application ID را وارد کنید که می توانیم با ایجاد یک پروژه در وب سایت Google Developers دریافت کنیم.

4. به وب سایت Google Developers Console بروید و با زدن بر روی دکمه create project یک پروژه جدید ایجاد کنید.

5. در پنجره جدید نام پروژه و لوکیشن آن را تعیین کنید و بر روی دکمه create کلیک کنید.

وب سایت Google Developers Console

6. پس از ایجاد پروژه، کنسول برنامه‌نویس Google Picker API را فعال می‌کند. از شما خواسته می شود که Credentials ایجاد کنید.

7. برای ادامه به قسمت داشبود و APIs & Services بروید و بر روی Credentials کلیک کنید.

8. در این صفحه بر روی Create Credntials کلیک کنید و از منوی باز شده گزینه OAuth client ID را انتخاب کنید.

اتصال گوگل درایو به وردپرس

9. در صفحه بعدی بر روی دکمه Configure Console Screen کلیک کنید.

Configure Console Screen

10. در این صفحه گزینه External را امتحان کنید و دکمه Create را کلیک کنید.

Google Developers Console

11. در صفحه نمایش داده شده اطلاعات خواسته شده را در قسمت App information وارد کنید و دکمه save and continue را بزنید.

App information

12. به گزینه Credentials برگردید و بر روی Create Credntials کلیک کنید و مجددا از منوی باز شده و بر روی گزینه OAuth client ID کلیک کنید.

13. در صفحه نمایش داشته شده از منوی Application type گزینه Web application را انتخاب کنید و بر روی دکمه Create کلیک کنید.

Application type

14. در پنجره نهایی اطلاعات مورد نیاز افزونه یعنی Client ID را به شما نماش می دهد و شما می توانید آن را کپی کنید.
Client ID

15.دومین کلید مورد نیاز افزونه application ID است. application ID شما اولین مجموعه اعداد در client ID است. اعداد قبل از خط تیره را کپی کرده و در قسمت application ID پیست کنید.

اتصال گوگل درایو به وردپرس

16. در نهایت دکمه ذخیره تغییرات را بزنید.

✔️ شما با موفقیت سایت وردپرس خود را به Google Drive متصل کردید.

اکنون یک پست جدید ایجاد کنید. در صفحه ویرایشگر پست، روی دکمه “افزودن پرونده چند رسانه ای” کلیک کنید. در بارگذاری پرونده ها گزینه Import from Google Drive را خواهید دید.

Import from Google Drive

با استفاده از افزونه External Media و با روشی که گفته شد می توان به راحتی اتصال گوگل درایو به وردپرس را انجام داد و از فضای گوگل درایو استفاده کرد. این نکته را در نظر داشته باشید که بدلیل وجود تحریم ها Google Developers Console برای IP های داخلی فیلتر است و شما می توانید از فیلتر شکن های موجود استفاده کنید. تجربیات خود را در مورد اتصال وردپرس به گوگل درایو در دیدگاه ها با ما در میان بگذارید.

فاطمه سامانی
فاطمه سامانی
فاطمه هستم و نزدیک به دو ساله فعالیتم تو حوزه سئو و وردپرس جدی شده. به نظر من "تنها کسی که تو دنیا می تونه کمکت کنه خودتی، پس به خودت باور داشته باش"
مقالات مرتبط
بنر
آموزش گام به گام بسته نصب آسان در لوکال هاست
اگر در لوکال هاست وب سایت خود را راه اندازی کنید می توانید یکباره وب سایت خود را به هاست منتقل کنید. یعنی بدون آنکه نیاز به هاست و دامنه داشته باشید، سایت را بدون استرس و نگرانی راه اندازی می کنید  و پس از مطمئن شدن از همه تغییرات دلخواهتان، آن را به هاست اصلی انتقال می دهید. همچنین در مصرف ...
بنر
آموزش قالب وودمارت؛ آموزش صفر تا صد طراحی فروشگاه
اگر می خواهید یک سایت حرفه ای طراحی کنید که کلیه امکانات یک فروشگاه آنلاین را داشته باشد کافی است یکی از 50 دموی فارسی و اختصاصی مانند دیجی کالا و موتن رو قالب وودمارت را نصب و استفاده کنید. همچنین این قالب فروشگاه ساز به همراه اپلیکیشن ارائه شده و کاربران می توانند یک نسخه از وب سایت را روی ...
بنر
آموزش نصب و فعالسازی ioncube در زمپ
ionCube Loader ماژولی است که برای اجرای فایل های رمزگذاری شده روی سرور نصب می شود. نصب و فعالسازی ioncube به سادگی انجام می شود. در صورت فعال نبودن ionCube شما با خطا مواجه می شوید. اما راهکار ساده رفع این خطا نصب ionCube در کمتر از چند دقیقه است که در ادامه به توضیح آن به صورت ویدئویی می پردازیم.
بنر
آموزش نصب آسان قالب وردپرس در Cpanel
شاید شما هم این جمله را شنیده باشید. در کم تر از 10 دقیقه سایت وردپرس خود را نصب کنید. در نگاه اول به نظرتان این جمله فقط یک تبلیغ برای جذب مخاطب به نظر می‌رسد اما کاملا درست است. کافی است از بسته نصب آسان وردپرس استفاده کنید تا سایت شما در کم تر از 10 دقیقه، روی هاست نصب شود. با هم نصب قالب ...
5 دیدگاه
mohsenimani
mohsenimani
15 اسفند 1401 19:04

با سلام
من تمامی کارها رو انجام دادم در آخر پیغام : Google این برنامه را تأیید نکرده است رو میده لطفا راهنمایی نمایید

آیا مفید بود ؟
0
فاطمه سامانی
فاطمه سامانی
28 اسفند 1401 14:15

سلام دوست عزیز اگر مراحل را دقیقا مانند مقاله پیش رفته باشید در نهایت اتصال برقرار می شود. ولی اگر باز هم مشکلی داشتید از خطا عکس ارسال کنید تا راهنمایی دقیق تری شود.

آیا مفید بود ؟
Atlas
Atlas
09 فروردین 1401 00:06

سلام در مرحله اخر که در بخش رسانه وردپرس روی Import from Google Drive کلیک میکنم این خطا میاد
خطای 400: redirect_uri_mismatch

نمی‌توانید به سیستم این برنامه وارد شوید زیرا با خط‌مشی OAuth نسخه ۲.۰ در Google مطابقت ندارد.

اگر توسعه‌دهنده برنامه هستید، مبدأ جاوا اسکریپت را در Google Cloud Console ثبت کنید.

آیا مفید بود ؟
0
فاطمه سامانی
فاطمه سامانی
10 فروردین 1401 09:18

سلام دوست عزیز.
احتمالا مشکل شما در وارد کردن URL هست. در نحوه وارد کردن URL دقت کنید.
وارد لینک مقابل شوید : https://console.developers.google.com
در قسمت APIs & Services روی تب Credentials و در قسمت پروژه خودتان در قسمت Authorized Redirecrs URLs ادرس url که در پیغام خطا دریافت کردید add کنید.
هم چنین بهتر است در هنگام وارد کردن url ها انواع مختلف را وارد کنید:
با اسلش یا بدون اسلش:
https://yoursite.com/
https://yoursite.com
ادرس با WWW و بدون آن :
https://www.yoursite.com
https://yoursite.com
را هم امتحان کنید.

آیا مفید بود ؟
Nemat
Nemat
23 آذر 1400 01:59

سلام خانم صادقیان مرسی که آموزش گذاشتین تشکر

آیا مفید بود ؟
0