از 55 رأی
-
دسترسی مادامالعمر و آپدیت رایگان
-
ضمانت بازگشت 6 ماهه وجه
-
6 ماه پشتیبانی رایگان حرفهای
-
نصب آسان و سریع

سلام و عرض ادب خدمت شما. قالب خبری پارسی نیوز آیا برای یک وب سایت بزرگ خبری مناسب است؟ و ایا اینکه می توان ان را چند زبانه کرد؟ ایا باگ هم دارد؟ سوال بعدی اینه که یک قسمتی در قالب هست که نقشه ایران خورده و روی اون کلیک میشه خبر شهر هارو نشون میشده ایا امکان ویرایش و تغییر اون نقشه هست مثلا نقشه کشوری دیگه ای گذاشته بشه
سلام خدمت شما دوست گرامی،
منظورتون از بزرگ در چه اشلی هست طبیعتا تا این لحظه مشتریانی که خریداری کردن در طیف های مختلفی بوده سایت های سازمانی و وزارتخانه تا شهرداری و خبرگزاری های مختلف ، تاکنون مشکلی از پوشش و ساپورت محتوایی نداشتند.
بصورت پیشفرض روی زبان فارسی هست. زبان انگلیسی در بسته نیست. اگر خودتون آشنا باشید به مباحث چندزبانگی میتونید اعمال کنید.
طبیعتا سورسی که باگ یا مشکل غیرقابل حل یا مسئله ساز داشته باشه اصلا امکان انتشار و فروش در راست چین رو پیدا نمیکنه و از لیست فروش خارج میشه.
اون نقشه به صورت یک طرح SVG هست و میتونید هر نقشه دیگری رو با این ساختار جایگزینش بکنید.طبیعتا باید هر کشوری که مدنظر هستش رو داخلش ادد کنید و اگر نیاز به تبدیل هر کشور یا شهرهای هر کشور داشته باشید این موردب صورت یک سرویس سفارشی و با دریافت هزینه قابل انجام خواهد بود.
با تشکر از شما
تشکر. منظورم وب سایتی که بخاد در سطح جهانی و خبرهای بزرگ در همه کشور ها کار کنه منظورم این بود. هزینه برای تغییر نقشه چقدر هست
سلام خدمت شما
مشکلی نیست، هسته بسیار سبک اجرا شده البته اگر در سطوح بالای پرتغالی مدنظره، روی پروژه دیگری در حال کار هستیم برای ساپورت این اشل از سایت ها، که تا یکماه آینده تکمیل و منتشر میشه. برلی برآورد نقشه میتونید بعد از تهیه محصول ،از طریق تیکت در ارتباط باشید. تعرفه هر نقشه متفاوت هست.
با تشکر از شما
منظورم کشورهای آسیا هست اینکه بخام اخبار تقریبا کل کشورهای منطقه رو بذلرم کشش رو داره؟؟؟
البته به نظرشما که طراح هستید.
و اینکه این مدل نقشه ها به این صورته که وقتی روی شهری کلیک شد اخبار مربوط به همان شهر را نشان میدهد؟؟
سلام خدمت شما،
تا اینجا مشکلی ازین بابت گزارش نشده اگر منابع سرورتون خوب باشه قطعا مشکلی نخواهید داشت.
خیر نقشه استاتیکه و اگر ماژول اون تیپی مدنظرتون باشه میبایست بصورت یک سرویس سفارشی توسعه داده بشه چون ساختارش بسیار متفاوته. البته این ماژول در اون بسته پرتالی که خدمتتون عرض شد درنظر گرفته شده.
باتشکر