تنها مرجع قانونی عرضه قالب و افزونه در ایران ...
وقتی صحبت از راه اندازی یک سایت حرفه ای وردپرس به میان می آید، یکی از بهترین روشها پیدا کردن قالب های پروفروشن است و قالب betheme یک از پرفروش ترین پوسته ها در تم فارست است. قالب بی تم رتبه 4 را با بیش از 180000 خرید در تم فارست به خود اختصاص داده است. این اعداد و ارقام خود گویای قدرت و محبوبیت این قالب است. betheme یک قالب وردپرسی چند منظوره است که مناسب کسب و کار های استارت آپی، قالب شرکتی تک صفحه ای٬ مجله ای، فروشگاهی، شرکتی، مشاور املاک، ورزشی، مدارس، دانشگاهی ، هاستینگ و سایر قالبهای خلاقانه است. در آموزش صفر تا صد قالب Betheme به تنظیمات جزئی قالب می پردازیم.
تغییر رنگ های اصلی سایت و هدر های متنوع، سازگاری با صفحه ساز گوتنبرگ و ووکامرس، واکنشگرایی و بیش از۵۶۰ وب سایت آماده که تنها با چند کلیک در دسترس خواهند بود بخشی از ویژگی های بی تم است.
برای دسترسی به سرفصل مورد نظر کافی است بر روی لینک مورد نظر کلیک کنید تا به همان بخش هدایت شوید.
تنظیمات be theme بسیار گسترده است. در این اموزش سعی شده مهمترین بخش های قالب به صورت جزئی بررسی شوند. برای دسترسی به تنظیمات قالب باید از مسیر پیشخوان> Betheme> تنظیمات قالب را انتخاب کنید. اولین بخش از آموزش قالب بی تم، تنظیمات سراسری است که خود شامل، عمومی، لوگو، اسلایدها، پیشرفته و هووک ها(hook) است. هووک برای قالب نویسان و البته برای پلاگین نویسان اهمیت دارد. هووک یک سری از کدهای آماده هستندکه برای وردپرس تعیین شده اند مانند the_content.
طرح: full with و boxed دو طرح بندی تمام صفحه و جعبه ای است که در بخش طرح می توانید یکی از انها را انتخاب کنید.
در بخش Works only with Responsive ON می توانید مشخص کنید با چه عرضی، شبکه رسپاسنسیو شود. بهتر است این گزینه را تغییر ندهید مگر اینکه آشنای کامل داشته باشید.
استایل| اصلی: دو طرح کلاسیک و ساده برای طرح بندی کلی سایت در دسترس قرار گرفته است. با تغییر این گزینه تب ها، آیکون ها و … تغییر پیدا می کنند.
استایل | دکمه: در این بخش می توانید از بین چهار سبک دکمه یکی را انتخاب کنید.
فرم تصویر: سبک، مرز و عنوان تصاویر را می توانید از این بخش تعیین کنید. در قسمت مرز، حاشیه تصویر و در قسمت عنوان تصمیم گیری کنید که توضیحات عنوان زیر تصویر باشد یا روی تصویر باشند.
پیش زمینه: در این بخش تصویر کلی زمینه سایت و موقعیت آنرا را می توانید تغییر دهید.
شفافیت : شفافیت سربرگ، نوار بالایی، محتوا و پاورقی را نیز می توان در بخش شفافیت تعیین کرد.
آیکن: در این بخش فاو ایکون و ایکون اپل تاچ را با فرمت پی ان جی می توانید آپلود کنید.
در این بخش از آموزش قالب Betheme به تغییر و سفارشی سازی لوگوی سایت می پردازیم.
در ادامه پدینگ و چینش عمودی (Vertical Align) لوگو را تعیین کنید و در بخش پیشرفته می توانید به ترتیب حاشیه چپ، Overflow Logo و حداکثر ارتفاع پدینگ را حذف کنید.
در این بخش از تنظیمات سراسری می توانید نمایش یا عدم نمایش اسلایدر را تعیین کنید. به عنوان مثال برای صفحه بلاگ، می توانید عدد صفر را برای غیر فعال کردن اسلایدر یا عدد 1000 را برای تاخیر 1 ثانیه ای در نمایش اسلایدها تنظیم کنید. تنظیمات تنظیم زمان بندی برای اسلایدر مشتری، پیشنهاد، نمونه کار و … را می توانید در تب سالایدر تغییر دهید.
پدینگ در حالت طرح بسته بندی را می توان در بخش پیشرفته تعیین کرد. در بخش سازنده از این برگه می توانید نمایش یا عدم نمایش صفحه ساز را برای نقش های خاص تنظیم کنید و افکت هاور را برای همه محتواهای صفحه فعال کنید.
تنظیمات: در این بخش از تنظیمات پیشرفته می توانید کلید api گوگل مپ را وارد کنید. الگوریتم کبوتر مسئول ارائه نتایج محلی به کاربران است و یکی از کارهای مفید برای نشان دادن موقعیت شما استفاده از گوگل مپ است. کلید api نقشه گوگل تان را در قسمت Google Maps API Key وارد کنید تا نقشه های ساخته شده نمایش داده شوند.
غیر فعال کردن انیمیشن شمارنده هاف حذف سایه ها و حاشیه را می توان در ادامه تنظیمات پیشرفته انجام داد.
در توابع پوسته می توانید انواع پست تایپ های
در تنظیمات پیشرفته اسلایدر/ شورتکد، سی اس اس استاتیک و پیشوند جداول تنظیم می شود.
در این قسمت میتوانید کدهای مورد نظرتان را در هر کدام از قسمت های body و content وارد کنید، به عنوان مثال کدی برای نمایش در انتهای بادی میخواهید، میتوانید در بخش بعد از بادی قرار دهید.
سربرگ یکی از مهمترین بخش های یک قالب وردپرسی است. قالب betheme طرح های مختلفی برای هدر در نظر گرفته است. در این بخش از آموزش قالب Betheme به تغییر و سفارشی سازی هدر سایت می پردازیم.
علاوه براین سربرگ چسبنده را می توانید در همین بخش از تنظیمات قالب بی تم فعال یا غیر فعال کنید.
طرح: در این قسمت میتوانید طرح کلی زیر سربرگ سایت وردپرسی خود را تنظیم کنید، به عنوان مثال تنظیم کنید که عنوان صفحه و زیر آدرس ها در وسط نشان داده شوند، یا فقط عنوان سایت در سمت راست یا…
تصویر زمینه زیر سربرگ سایت و موقعیت و اندازه و شفافیت زمینه را می توان در بخش پیش زمینه تعیین کنید. تصویر زمینه را با کلیک بر روی دکمه مرور آپلود کنید. پیشنهاد قالب بی به شما اندازه 1920 پیکسل است.
در بخش پیشرفته می توانید نمایش برادکرامپ (مسیر ادرس فعلی برگه) و زیر هدر را در صفحات حاوی اسلایدر فعال کنید.
تنظیمات بیشتر (اضافات)
د راین بخش از آموزش قالب بی تم به سفارشی کردن دکمه call to action ، نوار بالای سایت، چند زبانگی و ابزار جستجو می پردازیم.
نوار بالای سمت راست را می توانید در تنظیمات بیشتر فعال یا مخفی کنید.
دکمه فراخوان (action button) در قسمت سمت چپ سربرگ سایت قرار میگیرد، و شما میتوانید عنوان، لینک و باز شدن در پنجره جدید را تنظیم کنید.
ابزار جستجو: نحوه نمایش یا مخفی کردن ابزار جستجو را در این بخش می توانید تنظیم کنید.
WPML: در بخش استایل سفارشی می توانید نحوه نمایش چندزبانگی را تنظیم کنید. و در صورتیکه می خواهید ترجمه های از سدت رفته به صفحه خانه لینک شوند تیک Link to home of language for missing translations را انتخاب کنید.
در بخش سوم از تنظیمات قالب بی تم به آموزش سفارشی سازی فهرست و نوار اکشن می پردازیم. در تصویر زیر تنظیمات فهرست را مشاهده می کنید.
تنظیمات نوار اکشن:
نوار بالای نوار منوهای سایت که برای نمایش اطلاعات تماس، ایمیل، شعار و شبکه های اجتماعی استفاده می شود، نوار اکشن نامیده شود. به عنوان مثال: همین حالا تماس بگیرید و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. می تواند یک نمونه از شعار در نوار اکشن باشد.
در تنظیمات نوار اکشن می توانید مکان نمایش نوار را تعیین کرده و دو شماره تماس و ایمیل را وارد کنید.
در این بخش از آموزش قالب بی تم با افزودن سفارشی سازی سایدبار آشنا خواهید شد. هر قسمت از تنظیمات نوار سایدبار در ادامه بیان شده است.
نوشته تکی، پروژه و صفحه جستجو که در ادامه امده است تنظیماتی مشابه برگه ها دارد و می توان اجبار نمایش و طرح سایدبار را برای آنها تنظیم کرد.
در این بخش از آموزش قالب بی تم به تنظیمات برگه های بلاگ، فروشگاه و نمونه کار ها می پردازیم. در اولین بخش، تنظیمات مشترک هر سه برگه مشاهده می شود.
منو : دکمه های نوشته بعدی/ قبلی را در بلاگ مشاهده کرده اید؟ در زیر تنظیماتی که می توانید برای این منوها انجام دهید آورده شده است.
درصورتیکه فلش های ناوربری را غیر فعال نکرده باشید می توانید در بخش فلش ناوربری هدر، سبک نمایش کلاسیک یا ساده را برای آن انتخاب کنید. برای فلش چسبنده نیز به همین ترتیب می توانید عمل کنید. جعبه به اشتراک گذاری را می توانید فعال کرده و سبک نمایش آنرا مشابه منوهای ناوبری انتخاب کنید.
در این بخش تنظیمات مختص وبلاگ و نمونه کارها مشاهده می شود.
در این بخش می توانید سبک نمایش برگه های نوشته های تکی و نمونه کار تکی را مشخص کنید.
قالب بی علاوه بر تنظیمات کلی سه برگه فروشگاه، بلاگ و پورتفولیو که در بخش قبل مشاهده نمودید، تنظیمات ویژه طرح بندی، نمایش پست تایپ ها و برگه های تکی را هم قرار داده است. برای سفارشی سازی بلاگ از پیشخوان> betheme> تنظیمات قالب> بلاگ، پورتفولیو وشاپ> بلاگ را انتخاب کنید.
تنظیمات برگه نمونه کار کاملا مشابه تنظیمات وبلاگ است.
تنظیمات طرح فروشگاه مشابه بلاگ است و چیدمان محصولات را در برگه مشخص می کند. در این بخش از آموزش قالب بی تم به بررسی تنظیمات متفاوت این برگه خواهیم پرداخت.
از تنظیمات قالب> برگه ها را انتخاب کنید. در این بخش می توانید نمایش دیدگاه را در برگه ها فعال کنید. آیکون ارور صفحه 404 را تنظیم کنید.
همچنین متن و عنوان صفحه در دست تعمیر را تغییر دهید. تاریخ فعالسازی برگه در دست تعمیر و کد کوتاه فرم تماس را قرار دهید.
واکنشگرایی یکی از خصوصیت های مهم سایت است. در بخش رسپانسیو می توانید واکنشگرایی قالب را فعال یا غیر فعال کنید.
نقطه شکست: زمانی که ابعاد نمایشگر به مثلا 600 پیکسل رسید، حالت رسپانسیو موبایل فعال شود. نقطه شکست در اینجا 600 پیکسل است.
در تب سربرگ از تنظیمات رسپانسیو می توانید چیدمان و طرح کلی سربرگ و منوهای سایت را در حالت واکنشگرایی موبایل تنظیم کنید. علاوه بر این سبک اسلاید و دکمه را نیز می توانید تعیین کنید.
در این بخش از تنظیمات قالب بی تم، کد مربوط به گوگل آنالیز را در کادر Google | Analytics قرار دهید. این کدها قبل از بسته شدن تگ head قرار می گیرند. کدهای ریمارکتینگ، پیکسل و فیسبوک نیز در بخش های مربوطه قرار می گیرند.
فیلدهای سئو: در این بخش می توانید تنظیمات متا و توضیحات، کلمات کلیدی و Open Graph را وار کنید. این تنظیمات ممکن است جایگزین تنظیمات سئوی نمونه کار، برگه و نوشته ها شود. علاوه بر این در بخش پیشرفته می توانید تگ اسکیما را فعال کنید.
در تصویر زیر تنظیمات، کد ریمارکتینگ، سئو فیلد و پیشرفته را مشاهده می کنید.
در این بخش از آموزش قالب بی تم می توانید، ادرس شبکه های اجتماعی خود را وارد کنید. و تعیین کنید لینک آدرس آنها در تب جدید باز شود.
در قالب be دو نوع افزودنی رایگان و پریمیوم قرار داده شده است. فرم تماس 7، پارالاکس و لایت باکس دارای افزونه های رایگان هستند که در همین بخش می توان هر کدام از موارد دلخواه را از لیست کشویی انتخاب و اضافه کرد. افزودنی های غیر رایگان روولوشن اسلایدر، لایر اسلایدر و ویژوال کامپوزر نیز در دسترس کاربران است.
رنگ پوسته، پس زمینه و پیش زمینه قالب را می توان از تنظیمات قالب> رنگ> عمومی تغییر داد.
پس زمینه هدر، رنگ نوار بالا، دکمه اقدام، جستجو و زیر سربرگ در تنظیمات قالب> رنگ>سربرگ قابل تنظیم است. علاوه بر این امکان تغییر رنگ اجزای مختلف فهرست، نوار اکشن، پاورقی، سر عنوان و شبکه های اجتماعی فراهم شده است.
به دلیل سادگی این تنظیمات از ذکر مجدد آنها خودداری میکنیم. در تصویر زیر تنظیمات رنگ اسکین و پیش زمینه قالب نشان داده شده است.
تغییر فونت قالب یکی از مواردی است که بسیاری از کاربران سایت های وردپرسی بدنبال آن هستند. تغییر و سفارشی سازی فونت را می توان در بخش تنظیمات قالب> فونت انجام دهید. شما در این بخش قادر خواهید بود فونت های محتوا، عناوین، سربرگ، نقل قول و برخی آیتم ها را تنظیم کنید.
از طریق تب سفارشی سازی می توانید فونت های مورد نظر خود را اضافه کنید. این فونت باید پسوند woff , ttf داشته باشد. برای آپلود کردن فونت ها روی دکمه مرور کلیک کنید و فونت خود رابارگزاری نمائید.
تنظیمات قالب تا اینجا به اتمام رسیده است. در ادامه آموزش قالب بی تم به بررسی صفحه ساز مافین بیلدر می پردازیم.
قالب بی تم صفحه ساز اختصاصی مافین بیلدر را برای کاربران خود ارائه کرده است. این صفحه ساز 5 دسته آیتم با موضوع های تایپوگرافی، باکس و اینفو گرافی، بلوک های محتوا، المنت های محتوا، تکرار و دیگر دارد.
برای دسترسی به صفحه ساز مافین یک برگه ایجاد کنید. سپس در بخش مافین بیلدر بر روی wrap و divider بمنظور ایجاد سطر و بخش کلیک کنید. سپس بر روی دکمه اضافه کردن آیتم (add item) در سطر مورد نظر کلیک کنید.
از لیست باز شده آیتم مورد نظر را انتخاب کنید.
قالب بی تم صفحات آماده زیادی دارد. از مسیر پیشخوان>betheme> وب سایت های آماده را کلیک کنید. از پنجره باز شده همان طرحی که مورد نیازتان است را انتخاب و بر روی دکمه نصب کلیک کنید.
هنوز سوالی در ذهن شما باقی مانده؟ با ما در میان بگذارید، در اسرع وقت پاسخ شما را ارسال می کنیم.
برای ارسال دیدگاه شما باید وارد شوید!
سلام چطور میتونم تنظیمات قالب رو برای زبان های مختلف تغییر بدم؟
من از wpml استفاده کردم میخوام مثلا فونت هام برای زبان انگلیسی تغییر کنه یا دکمه بالای سایت متنش عوض شه و…
سلام وقتتون بخیر.
افزونه WPML تنها می تونه منو و محتوای صفحات رو تغییر بده. مثلا برای زبان انگلیسی یک منوی دیگه با عنوان های متفاوتی فعال کنید یا محتوا و چیدمان صفحات و متن داخل اونها متفاوت باشه از صفحه زبان فارسیتون.
اما در مورد تغییر فونت باید این مورد رو در فایل استایلتون تغییر بدید. این فایل معمولا با نام RTL.CSS یا STYLE هست که بهتره در این مورد از طراح قالب بی تم راهنمایی بخواهید.
آموزش تغییر منوی سایت به زبان غیر فارسی در افزونه WPML رو در اموزش زیر براتون قرار دادیم. می تونید مطالعه بفرمائید.
https://www.rtl-theme.com/blog/create-multilingual-wordpress-site-by-wpml/#%D8%AA%D8%B1%D8%AC%D9%85%D9%87_%D9%85%D9%86%D9%88_%D9%87%D8%A7
سلام وقت بخیر
ممنون بابت آموزش خوبتون
من از این تم استفاده می کنم ولی فونت ها رو نمی خونه
وقتی inspect میزنم میبینم که روی فونت ها خط کشیده باید چیکار کنم که فونت ها به درستی بخونه ؟
سلام دوست عزیز
برای فارسی سازی قالب فونت های رو از فایل rtl.css می خونه. برای همین روی فونت ها خط کشیده.
سلام. من یک بار دموی قالب رو نصب کردم. بعد خواستم دمو رو عوض کنم، دیتا بیسم رو به جز جدول های users, usermeta, و options ریست کردم. الان کاملا با مشکل مواجه شده و دمویی نصب نمیشه. چه کنم
سلام
اگر دیتایی ندارید مجددا قالب رو نصب کنید. جدول option ی سری تنظیمات مثل پیشوند جداول و … رو در خودش ذخیره کرده. برای نصب مجدد بسته نصبی جدید باید wp-config رو هم حذف کنید. برای راهنمایی دقیقتر خطا و جزئیات را ارسال کنید.
سلام
برای انتقال سایت اماده شده من به دامین اصلی کل سایت و قالبهای betheme را انتقال میده با حجم حدودا 2 گیگ
ممنون میشم راهنمایی کنید
ممنون
سلام دوست عزیز. دقیقا متوجه سوالتون نشدم.
اگر بخواهید سایت خودتون رو انتقال بدید به هاست اصلی، کافیه تنها از دمویی که سفارشی کردید یک بسته نصبی با داپلیکیتور بسازید (یا نرم افزار مشابه) و اون رو انتقال بدید به هاست. نصب را انجام داده و وب سایت خودتون رو که شخصی کردید خواهید داشت.
اموزش نصب بسته اسان رو می تونید در دایرکت ادمین، سی پنل و لوکال در لینک زیر ببینید.
https://www.rtl-theme.com/blog-tag/%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%A2%D8%B3%D8%A7%D9%86/
اگر سوال شما چیز دیگری هست بفرمائید
با سلام
من از قالب آماده بی تم استفاده کردم به نام print
در سربرگ جای تصویر میخواهم از روولوشن اسلایدر استفاده کنم در صفحه نخست
منتها سربرگ در همه صفحات یکی است و نمیدونم چطور باید تغییر بدم
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام اولا ممنون از اموزشهای خوبتون
سوالی داشتم وقتی میخوام یک قالب رو به سایت یا دامین دیگه ای انتقال بدم چوری باید این کار رو بکنم ک کل محتویات betheme و وردپرس رو انتقال نده و فقط خود قالب رو انتقال بدم
ممنونم
سلام
وقت بخیر
قالب ها در مسیر زیر در هاست قرار دارند.
public-html>wp-content> themes> betheme رو انتخاب و فشرده کنید. سپس فایل فشرده را دانلود کنید.
اما دقت داشته باشید که معمولا لایسنس قالب تنها برای یک دامنه فعال است. برای این منظور باید مجددا با تخفیف هایی که معمولا فروشنده برای خریدهای بعدی ارائه میکنند مجداد لایسنس رو بخرید.
موفق باشید
ممنون از جواب سریع شما
سلام خیلی ممنون از آموزش خوبتون
سلام
خوشحالیم براتون مفید بوده
سلام
ممنون از شما بابت این اموزش، بجای کلنجار رفتن با گزینه ها سریع تونستم مواردی ک میخام رو پیدا کنم.
فقط اگر بخایم به صفحات پیش فرض فارسی دسترسی پیدا کنیم چی، اخه اینجا انگلیسین.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوست عزیز
صفحات پیش فرض انگلیسی هستن اما به راحتی متن ها رو می تونید فارسی کنید. ظاهر و چیدمان برگه ها که نیازمند صرف زمان زیادی هست در اختیار شماست و این خودش کار شما را بسیار سریعتر می کند