ایکون
100 قالب سایت آماده
897 هزار تومان
پیش نمایش
آموزش سئو

چک لیست سئو وردپرس؛ نکات عملی برای رسیدن به رتبه 1

برای رسیدن به رتبه اول نتایج گوگل باید یک سایت بهینه برای موتورهای جستجو داشته باشید. در این مقاله چک لیست سئو 2023 برای سئو داخلی، سئو خارجی، سئو تکنیکال را آماده کرده ایم، تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

22
18 آبان 1399
آخرین بروزرسانی: 25 فروردین 1403

برای رسیدن به رتبه‌های برتر نتایج گوگل نیاز به بهبود سئو سایت دارید.  قرار گرفتن در نتایج اول بر ترافیک و میزان ورودی سایت شما تاثیر زیادی می‌گذارد به طوریکه 3 رتبه اول به صورت متوسط 50% کلیک‌ها را به خود اختصاص می‌دهند. با رقابت بالا برای رسیدن به رتبه یک باید تمام اقدامات برای بهینه‌سازی سایتتان را انجام دهید اگر به دنبال یافتن یک فرآیند دقیق و گام به گام برای سئو سایت هستید این چک لیست سئو را در سایتتان پیاده کنید.

سئو چیست؟

SEO مخفف Search Engine Optimization و به معنی بهینه‌سازی موتور جستجو است. سئو در واقع فرایند بهبود کیفیت سایت از لحاظ فنی، کیفیت محتوا و ارتباط بین محتواهای سایت است تا موتورهای جستجو رتبه‌بندی بهتری به سایت شما دهد. بهبود سئو می تواند در سایت های فروشگاهی، باعث افزایش ورودی و فروش شود.

کلیت این فرایند چندان هم پیچیده نیست، Google فاکتورهای مختلفی رتبه بندی سایت‌ها دارد این فاکتورها بر در سه دسته بندی سئو داخلی، سئو خارجی و سئو تکنیکال تقسیم می‌شوند. در مقاله سئو چیست؟ در مورد جزئیات سئو بیشتر بخوانید.

چک لیست پایه سئو (SEO Checklist)

برای بررسی فاکتورهای چک لیست سئو سایت در ابتدا نیاز به انجام اقدامات ساده و راه اندازی تعدادی ابزار برای آنالیز سئو سایت دارید تا وضعیت فعلی سایت را به دست آورید:

  • سایت را به Google Search Console و Bing Webmaster وصل کنید

Search Console یکی از بهترین ابزارهای سئو برای  متخصصان سئو است نا عملکرد سایت، خطاها، رتبه، ایمپرشن و تعداد کلیک برای کوئری‌ها و… را بررسی کنند. با راه اندازی سرچ کنسول می‌توانید اطلاعات ارزشمندی درباره میزان بازدید و ترافیک سایتتان به دست آورید و صفحاتی که نیاز به بهبود دارند را شناسایی و بر روی آن‌ها بیشتر کار کنید.

ابزار Bing Webmaster هم مشابه با همین ابزار است و دید بهتری از عملکرد سایت به شما می دهد. البته با توجه به آمارر 85 تا 95 درصد استفاده از گوگل برای سرچ، استفاده از سرچ کنسول برای سئوکاران رایج‌تر است.

  • سایت را به Google Analytics وصل کنید

یکی از ابزارهای پرکاربرد و مفید برای بررسی عملکرد سایت، گوگل آنالیتیکس است. این ابزار اطلاعات مفیدی مانند تعداد بازدید روزانه، نرخ تبدیل، رفتار کاربران، نحوه ‌ورود کاربر، مدت زمان ماندن در صفحات، نوع دستگاه و… در اختیار شما قرار می‌دهد.

با فعال کردن گوگل آنالیتکس می‌توانید رفتار مشتریانتان را بهتر بشناسید و از همه مهمتر اینکه این ابزار رایگان است و فاکتورها و معیارهایی که برای گوگل مهم است را به شما می‌دهد.

  • افزونه‌های سئوهای سئو را نصب کنید

افزونه‌های سئو از بهترین ابزارهای سئو هستند و می‌توانید کارهایی مانند تغییر عنوان صفحات، افزودن متا، لینک‌دهی به شبکه های اجتماعی، ساخت نقشه سایت، انتخاب کلمه کلیدی، بررسی توزیع کلمات کلیدی و… را با این پلاگین‌ها انجام دهید. افزونه یوست سئو (Yoast Seo) و رنک مث از معروف‌ترین این پلاگین‌ها هستند. کار کردن با این افزونه‌ها بسیار راحت است و در مقاله آموزش نصب رنک مث مراحل نصب و پیکربندی این افزونه را بخوانید. برای دانلود افزونه رنک مث با کد تخفیف MAG30RANK بر روی لینک زیر کلیک کنید.

دانلود افزونه رنک مث

  • عنوان سئو و توضیح مناسب سایت بنویسید

در تنظیمات پیشخوان در قسمت تنظیمات عمومی> خواندن نام برند و حوزه‌ای که فعالیت می‌کنید را بنویسید و حتما از کلمات کلیدی هدفمند استفاده کنید. مثلا اگر سایت فروش اسباب بازی فکری دارید حما در عنوان سئو این عبارت را قرار دهید.

  • به نسخه‌های مختلف سایت دقت کنید

در تنظیمات پیشخوان از بخش عمومی دقت کنید که آدرس سایت و آدرس وردپرس و آدرس سایت هر دو با https یا با www و بدون www باشد.

  • محتوای پیش‌فرض و لورم ایپسوم را حذف کنید

اگر به تازگی قالب وردپرس را نصب کردید تعدادی محصول و پست به صورت پیش فرض وجود دارد، حتما قبلا از ایندکس شدن سایت موارد پیش‌فرض قالب را حذف کنید تا محتوای شما کپی شناخته نشود.

  • تیک نمایش به موتورهای جستجو را بردارید

مهمترین کار در چک لیست سئو این است که به پیشخوان وردپرس بروید از قسمت خواندن و تیک نمایش به موتورهای جستجو را بردارید. با برداشتن این تیک به کرالرهای گوگل اجازه بررسی سایتتان را می‌دهید.

  • برای سایتتان فاوآیکون قرار دهید

برای قرار دادن فاو آیکون در وردپرس کافیست از پیشخوان وردپرس>نمایش>سفارشی سازی>هویت سایت را انتخاب کنید و برای نمادک سایت عکس لوگو در ابعاد مشخص شده مانند 16*16 یا 24*24 تعیین کنید.

چک لیست سئو داخلی (On-Page SEO Checklist)

بسیاری از اقداماتی که برای سئو باید انجام دهید در داخل خود وب سایت است، کارهایی مانند تولید محتوای با کیفیت، استفاده درست از کلمات کلیدی، لینکدهی داخلی و… است. در ادامه چک لیست سئو داخلی را با هم مرور می‌کنیم.

  • یک تحقق کلمه کلیدی جامع داشته باشید

یکی از مهمترین اقدامات در چک لیست سئو داخلی داشتن یک تحقیق کلمات کلیدی (Keyword Research) جامع است تا دقیق بدانید کاربران شما به دنبال چه چیزی هستند و با چه کلمات یا Keyword شما را سرچ می‌کنند. برای این کار می توانید از ابزارهای انتخاب کلمات کلیدی مانند MOZ، Semrush، Keyword Planner، kwfinder استفاده کنید و بعد از بررسی و به دست آوردن کلمات کلیدی مختلف به دسته بندی مناسب کلمات را در صفحات محصول، دست، وبلاگ و… به کار ببرید.

  •  Meta Title و Description را سئو شده بنویسید

عنوان‌ و توضیح متا را جذاب بنویسید، در عنوان برگه‌ها و نوشته ها از کلمات کلیدی استفاده کنید. عنوان سئو باید کمتر از 60 کارکتر باشد وتوضیح متا باید کمتر از 150 کاراکتر باشد و به درستی محتوای صفحه شما را توصیف کنند.

  • تصاویر را سئو کنید

فشرده سازی تصاویر، استفاده از فرمت webp، فعال سازی Lazy load و نوشتن Alt برای تصاویر از اقدامات مهم در سئو تصاویر است. Alt به صورت توصیفی و شامل کلمات کلیدی باشد.

  • تگ H1 را در تمام صفحات استفاده کنید

تگ H1 اولین عنصر مهمی است که در یک صفحه نشان داده می‌شود و معمولا ارزشی برابر با عنوان صفحه دارد. هر صفحه باید یک H1 داشته باشد و بهتر است استایل متفاوتی از بقیه عنوان‌ها داشته باشد.

  • از هدینگ‌های H1 تا H6 استفاده کنید

هدینگ‌ها به مرتب شدن و خواندن سریع‌تر نوشته‌ها کمک می‌کند. با توجه به طول و نوع محتوای خود از هدینگ های h1 و تا h6 استفاده کنید و نیازی به استفاده از تمام هدینگ ها ندارید. هدینگ‌ها علاوه بر کمک به خوانایی بر سئو تاثیر مثبتی دارد و می‌توانید از کلمات کلیدی در هدینگ‌ها استفاده کنید.

  •  استراتژی لینک ها دهی داخلی را بچینید

لینک داخلی در سئو اهمیت زیادی دارد و ارتباط بین صفحات مختلف را نشان می‌دهد. حتما از عبارت یا همان انکرتسکت (Anchor text) مناسب هر صفحه برای لینکدهی استفاده کنید.

  •  از کیفیت محتوا سایت مطمئن شوید

محتوای سایت باید کاملا یونیک باشد و به هیچ وجه کپی نباشد. کاربران با خواندن محتوای شما باید به پاسخ سوالشان برسند. کیفیت محتوا بسیار مهم است و باید تمام اطلاعات مورد نیاز را به کاربران بدهید، محتوا یا Content به خصوص در سال 2023 برای گوگل مهم‌تر شده و نرخ رسیدن به پاسخ کاربران تاثیر زیادی بر روی در جایگاه صفحات در نتایج جستجو سایت دارد.

آموزش سئو داخلی

چک لیست سئو تکنیکال (Checklist Technical-SEO)

منظور از سئو تکنیکال بخش فنی سایت است و مجموعه اقدامات فنی برای بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو است مواردی مانند سرعت سایت، ریسپانسیو بودن در چک لیست سئو اهمیت زیادی دارد. در ادامه مهمترین نکات برای بخش فنی سایت را آموزش می‌دهیم:

  • مطمئن شوید که URL های سئو فرندلی دارید

بهتر است URL یا نامک صفحات شامل کلمات کلیدی باشد و از قرار دادن شماره مقالات در نامک خودداری کنید. برای تنظیم پیوندهای یکتا از پیشخوان وردپرس> تنظیمات>پیوندهای یکتا را انتخاب کنید و روی نام نوشته یا ساختار دلخواه قرار دهید.

  • SSL را فعال و سایتتان را به HTTPS تبدیل کنید

یکی از مهم‌ترین موارد سئو ابن است که حتما SSL را قبل از نصب قالب فعال کنید. با فعال کردن SSL یک اتصال امن بین شما و کاربرانتان ایجاد می‌شود و قفل کوچک بالای صفحه در مرورگر به رنگ مشکی نمایش داده می‌شود و علاوه بر افزایش اعتماد کاربران تاثیر زیادی در سئو دارد. خطاهای سرچ کنسول را رفع کنید

  • خطاهای سرچ کنسول را رفع کنید

خطاهای سایت را در Coverage Report در سرچ کنسول بررسی کنید. خطاهایی مانند صفحات ایندکس و نوایندکس، خطاهای 4xx و 5xx، صفحات مسدود شده توسط فایل robots و… در این بخش نمایش داده می‌شود.

  • نقشه‌سایت یا سایت‌مپ را بسازید

نقشه سایت یا Sitemap شامل آدرس تمام صفحات و تاریخ ویرایش آن‌هاست. ساخت سایت مپ در رنک مث به صورت خودکارانجام می‌شود و کافیست تنظیمات مورد نظر مانند تعداد پیوندها در نقشه سایت، قرار دادن تصاویر، مستثنی کردن نوشته و دسته‌بندی خاص را تعیین کنید.

نکته: بعد از ساخت سایت مپ در سرچ کنسول قسمت index به Sitemap بروید و آدرس سایت مپ را اضافه کنید.

  • فایل Robots.txt را بسازید

برای ساخت فایل robots.txt کافیست به هاست خود بروید و در قسمت File Manager یک فایل با نام Robots.txt ایجاد کنید. در این فایل دسترسی کرالرهای گوگل به صفحات و فایل‌های مختلف را با Allow و Disallow فعال یا غیرفعال کنید. در تنظیم دسترس‌های دقت کنید که اشتباهی دسترسی به صفحات مهم را نبندید.

  •  فایل‌های CSS و JS را بهینه کنید

فشرده‌سازی فایل‌های CSS و JS از تاثیر زیادی بر روی سرعت و در نتیجه سئو سایت دارد. برای این کار کافیست افزونه راکت را نصب کنید و با فعال کردن چند تیک فایل‌ها را فشرده کنید.

  • سرعت سایت را بررسی کنید

هر قدر از اهمیت سرعت سایت بگوییم کم است، کاربران بیش از 4 ثانیه منتظر لود سایت نمی‌مانند و صفحه سایت را می بندند. سرعت علاوه بر تجربه کاربری بر روی سئو هم تاثیر زیادی دارد. با استفاده از ابزارهای رایگان مانند GtMetrix وضعیت سرعت سایت را بررسی کنید و مشکلات را برطرف کنید. با توجه به اهمیت سرعت پیشنهاد می‌شود دوره چیتا که یک دوره عملی برای افزایش سرعت است را با کد تخفیف CHITA30MAG دانلود کنید.

خرید دوره چیتا برای افزایش سرعت

  • حلقه ریدایرکت یا Redirect Chain را بررسی کند

زمانی که یک صفحه را بر روی صفحه دیگر ریدایرکت کنید در حالی که این صفحه قبلا این ریدایرکت شده حلقه ریدایرکت یا Redirect Chain اتفاق می‌افتد. با پیدا کردن لیست ریدایرکت ها صفحات و urlهای واسط را حذف کنید.

  • بردکرامب را فعال کنید

بردکرامب معمولا در بالای صفحه زیر منوها نمایش داده می شود. فعال‌سازی بردکرامب علاوه بر تجربه کاربری و دسترس آسانتر به مسیر بازگشت،بر روی سئو سایت تاثیر زیادی دارد. در افزونه رنک مث از تنظیمات عمومی برد کرامب را فعال کنید. جزئیات بیشتر را در برد کرامب چیست بخوانید.

  • لینک‌های شکسته را اصلاح کنید

لینک شکسته یا Broken Link لینک‌هایی هستند که که در دسترس نیستند و خطای 404 نمایش داده می‌شود. لینک‌های شکسته معمولا به صفحاتی لینک داده شده که در حال حاضر حذف شده اند یا ممکن است آدرس کامل لینک وارد نشده باشد. کافیست لینک‌های سالم را جایگزین لینک‌های از دست رفته کنید.

  • وضعیت ایندکس صفحات را بررسی کنید

برای قرار گرفتن در نتایج گوگل باید سایتتان توسط گوگل index شود. مشکلات فنی، بسته بودن دسترسی‌ها در فایل robots یا برنداشتن تیک نمایش سایت به موتورهای جستجو در وردپرس مانع از ایندکس سایت شما می شود. با وارد کردن آدرس سایت در موتورهای جستجو بعد از site: ایندکس بودن صفحات را بررسی کنید. برای رفع مشکل ایندکس صفحات روش های مختلفی مانند اصلاح محتوا، حذف تگهای نوایندکس، قراردادن در نقشه سایت و… وجود دارد.

  • وضعیت بودجه خزنش را بررسی کنید

تعداد صفحاتی که گوگل کرال می‌کند را بودجه خزش Crawl Buget می‌گویند. با داشتن یک بودجه خزش بهینه سایت شما توسط رباتهای گوگل سریعتر بررسی می‌شوند. با داشتن محتوای تکراری، لینک های شکسته، صفحه‌هایی با محتوای بی‌کیفیت و… این بودجه را هدر دهید.

  • لینک ها در کامنت ها را Nofollow کنید

ثبت نظرات توسط کاربران تاثیر مثبت در سئو دارد، برای جلوگیری از درج لینک‌های غی طبیعی حتما لینک هایی که کاربران در قسمت نظرات قرار می دهند را نوفالو کنید.

  • ساختار دسته‌بندی ها را بهینه کنید

در منوها مهترین دسته بندی که کاربران به دنبال آن هستند را قرار دهید. دقت کنید که منوها بیشتر از 3 سطح نداشته باشند و کاربر به صفحه مورد نظر با 3 کلیک یا کمتر برسد.

  • اسکیماهای مورد نیاز را به سایت اضافه کنید

استفاده از اسکیما یا structured data تاثیر زیادی در سئو سایت دارد. با اسکیماها نوع محتوایی که دارید به موتورهای جستجو معرفی می شود. انواع محتوا شامل محصولات فروشگاهی، کتاب، مقاله، رویداد و… است و 22 اسکیما آماده در رنک مث وجود دارد. کافیست از تنظیمات رنک مث اسکیما را برای هر یک از نوشته، برگه یا محصولات و… فعال کنید. جزئیات بیشتر را در تنظیمات اسکیما در رنک مث بخوانید.

  • صفحات 404 را بررسی کنید

لینک هایی که وجود ندارد یا حذف شده اند با خطای 404 نمایش داده می‌شوند و تاثیر منفی بر روی سئو دارد. در سرچ کنسول به قسمت Page بروید و یا با ابزارهایی مانند اسکریمینگ فراگ لینک‌های 404 را پیدا کنید و لینک‌ها را 410 کنید یا مجدد بسازید.

  • موبایل فرندلی بودن سایت را بررسی کنید

50% کاربران از موبایل برای سرچ استفاده می‌کنند و این فاکتور برای گوگل اهمیت زیادی دارد. به همین دلیل حتما باید یک سایت ریسپانسیو داشته باشید و در تمای دستگاه‌ها به خصوص موبایل المان‌ها و اجزا مختلف سایت به درستی نمایش داده شود. برای بررسی وضعیت نمایش سایت در موبایل از Google Mobile Test استفاده کنید و نمایش سایت از نظر گوگل را بررسی کنید.

دانلود کتاب چک لیست سئو سایت وردپرس

چک لیست سئو خارجی (Off-Page SEO Checklist)

هیچ چک لیست سئو بدون سئو خارجی کامل نمی‌شود. سئو خارجی یکی از برنامه‌های متخصصان سئو برای گرفتن و بهبود جایگاه در نتایج جستجو است. هدف از سئو خارجی از دریافت لینک‌های ورودی با کیفیت بالا از سایر وب سایت‌ها به صورت کاملا طبیعی است. سئوی خارجی اگر به درستی انجام نشود باعث جریمه گوگل و از دست دادن رتبه های سایت می‌شود.

  • از وب سایت های معتبر لینک دریافت کنید

در چک لیست سئوی خارجی از سایت‌های مرتبط با حوزه خودتان لینک بگیرید تا تاثیر بیشتری در جایگاه نتایج جستجو شما داشته باشد.

  • در شبکه‌های اجتماعی حضور فعال داشته باشید

فعالیت در شبکه‌های اجتماعی مانند لینکدین، تلگرام، اینستاگرام و… علاوه بر افزایش تعامل با کاربران و کمک به فروش تاثیر مثبتی بر روی سئو دارد.

  • وضعیت لینک‌سازی رقبا را بررسی کنید

بررسی کنید که رقبایتان چه حجم از لینک‌سازی را انجام می‌دهند، برای اینکار می توانید از ابزارهای سئو مانند Moz استفاده کنید.

امیدوارم این مقاله برای شما مفید باشد و چک لیست سئو 2023 را در سایتتان پیاده سازی کنید و منتظر بهبود رتبه‌ها و افزایش ترافیک و افزایش ورودی سایتتان باشید. در ادامه موارد گفته شده را به صورت خلاصه در تصویر زیر آورده ابم تا در یک نگاه کلی تمام موارد را برای سایتتان بررسی کنید.

چک لیست سئو

زهرا غفاری
زهرا غفاری
مهندسی نرم افزار و کارشناسی ارشد تجارت الکترونیک خوندم و 3 ساله که وردپرس و سئو کار می کنم.
مقالات مرتبط
بنر
آموزش رایگان سئو وردپرس
در این مقاله با آموزش وردپرس رایگان مواردی مانند تنظیمات پیشخوان وردپرس، نصب افزونه‌های وردپرس، سئو داخلی، خارجی و تکنیکال را آموزش می‌دهیم تا با هزینه کم و انجام تمام اقدامات برای سئو سایت به رتبه های برتر نتایج گوگل دست پیدا کنید.
بنر
چک لیست سئو وردپرس؛ نکات عملی برای رسیدن به رتبه 1
برای رسیدن به رتبه اول نتایج گوگل باید یک سایت بهینه برای موتورهای جستجو داشته باشید. در این مقاله چک لیست سئو 2023 برای سئو داخلی، سئو خارجی، سئو تکنیکال را آماده کرده ایم، تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
بنر
آموزش ساخت رایگان اکانت ماز پرو Moz Pro
به کمک اکانت MOZ Pro می توانید از آخرین تغییرات قوانین و نکات سئو خبر دار شوید، کمپین های کنترل استراتژی سئو تعیین کنید، عملکرد رقبای خود را رصد کنید، نقاط ضعف و قدرت خود را بیشتر بشناسید و جایگاه بهتری در موتور جستجو بدست آورید. در ادامه با آموزش ساخت اکانت Moz Pro با ما همراه باشید.
بنر
رفع مشکل کندی پیشخوان وردپرس در هاست های ایرانی
عوامل زیادی باعث کندی سرعت پیشخوان وردپرس می شوند که باید آنها را بررسی و رفع کنید. یکی از مشکلاتی که اخیرا باعث کاهش سرعت لود شده استفاده از هاست های ایرانی است. اگر شما هم از هاست ایرانی استفاده می کنید این مقاله را از دست ندهید.
22 دیدگاه
reza rezaii
reza rezaii
06 آبان 1402 15:20

سلام خسته نباشید، یکی از پروژه هایی که دارم قبلا یک قالب دیگه ای روی سایت بوده و همچنان هست من قالب آرچیتکت رو خریداری کردم و روی ساب دامین سایت بالا آوردم و تغییرات رو اعمال کردم حالا میخوام ساب دامین رو جایگزین دامین اصلی کنم یعنی قالب اصلی سایت بشه آرچیتکت و با طراحی جدیدی که داریم اما سوالم اینجاست که سئو سایت و آمارهای سرچ کنسول از بین میره و مجدد سایت مپ جحدید وارد کنم چه اتفاقاتی برای سئو سایت میوفته چون میخوام بدون تغییر یا اینکه حداقل با کمترین افت در سئو این کار انجام بشه ممنون میشم راهنمایی کنید.

آیا مفید بود ؟
0
اسماعیل احمدی
اسماعیل احمدی
06 آبان 1402 15:22

سلام دوست عزیز
1: شما کل سایت رو روی ساب دامین باز طراحی کردین؟
-در این حالت ممکنه ساختار یو ار ال ها متفاوت شده باشه. مثلا در تنظیمات سایت جدید روی آرشیو تاریخی تنظیم شده باشه و قبلی روی نام نوشته.
و لینکهای سایدبارهاتون، فوتر و چیدمان هدر همون قبلی باشه.
به طور کلی برای مهاجرت به قالب جدید تنها چیزی که باید ثابت بمونه ساختار لینکهاست تا هیچ صفحه ای 404 نشه.
- علاوه بر این اگر افزونه های سئو رو مجددا نصب کردین تنظیمات اون رو انجام بدید و چک کنید ادرس نقشه سایت همون قبلی باشه و اگر نقشه سایت با ادرس متفاوت ساخته میشه مجددا در سرچ کنسول ثبت کنید.
- در پروسه انتقال یک فایل HTML هست که برای احراز هویت و دسترسی شما به سرچ کنسول قرار داده شده اون رو نگه دارید و اگر حذف هم شد نگران نباشید، مجددا قرارش بدید دیتا رو میبینید و دیتای سرچ کنسول از دست نمیره.

2: اگر فقط قالب رو تغییر دادین و همه آدرسها همون قبلی ها هستن، نیازی به ساخت سایت مپ و .. نیست.
دقت کنید قالب جدیدتون هم باید از نظر سرعت و تجربه کاربری بهبود داشته باشه.

آیا مفید بود ؟
علیرضا علیزاده
علیرضا علیزاده
06 آبان 1402 08:32

ممنون مقاله خوبتون
چک لیست سئویی که آمده کردید خیلی کاربردی هست
شاید باورتون نشه ولی من چند مورد را دیدم که بعد از انتشار سایت هنوز تیک نمایش به موتورهای جستجو را بر نداشتن

آیا مفید بود ؟
0
زهرا غفاری
زهرا غفاری
06 آبان 1402 14:08

سئو شامل اقدامات ساده و پیچیده است اما تمام موارد اهمیت بالایی دارند و باید تمام موارد را در سایت انجام دهید.
تیک نمایش به موتورهای جستجو هم هر چند ساده به نظر می رسد اما بسیار مهم هست که متاسفانه گاهی فراموش میشه

آیا مفید بود ؟
اشکان صابری
اشکان صابری
04 آبان 1402 08:40

برای چک لیست سئو این موارد را انجام بدیم کافیه
کار دیگه ای نیاز نیست؟

آیا مفید بود ؟
0
زهرا غفاری
زهرا غفاری
04 آبان 1402 12:46

بله دوست عزیز
اما موردی که وجود دارد انتشار محتوا با کیفیت را باید به صورت دائمی داشته باشید و هر روز یا هر هفته محتوای جدید منتشر کنید.
همچنین موردی مانند سرعت سایت را باید در بازه های زمانی مختلف چک کنید.

آیا مفید بود ؟
Masih _XXX
Masih _XXX
04 آبان 1402 08:29

ی سول دارم
اینکه میگید از کیفیت محتوای سایت مطمئن بشید میشه با هوش مصنوعی محتوا تولید کرد؟ این کار برای سئو مشکلی ایجاد نمیکنه

آیا مفید بود ؟
0
زهرا غفاری
زهرا غفاری
04 آبان 1402 12:48

در مورد تولید محتوا با هوش مصنوعی و تاثیری که بر روی سئو سایت دارد، نظرات مختلفی وجود دارد اما توصیه می کنم مطالبی که با ابزارهای هوش مصنوعی ایجاد می کنید را خودتان بازنویسی کنید و در نهایت محتوای با کیفیتی منتشر کنید

آیا مفید بود ؟
محمود کارگر
محمود کارگر
04 آبان 1402 08:26

سلام
من سایتم را 3 ماهه راه اندازی کردم و قبلا مشکلی نداشت اما وقتی url ها جدید را توی سرچ کنسول ثبت کردم خطای Mahmuuud Hostload exceeded را داد

آیا مفید بود ؟
0
زهرا غفاری
زهرا غفاری
04 آبان 1402 12:49

دوست عزی نگران نباشید
این خطا موقتی است و از سمت گوگل بوده
در حال حاضر مشکل Hostload exceeded برطرف شده است.

آیا مفید بود ؟
زنوس
زنوس
04 آبان 1402 08:22

ممنون از چک لیست سئویی که تهیه کردید
به جز سرچ کنسول که قبل نصب کرده بودم بقیه کارها تایم زیادی نگرفت و توصیه می کنم حتما این چک لیست سئو را روی سایتتون پیاده کنید

آیا مفید بود ؟
0
زهرا غفاری
زهرا غفاری
04 آبان 1402 12:50

بله دوست عزیز بررسی سئو سایت با این چک لیست زمانبر نیست و در زمان کوتاهی می تونید وضعیت seo سایتتان را بررسی کنید.

آیا مفید بود ؟
payam danesh
payam danesh
29 خرداد 1400 13:18

ممنون از مقالتون، ممکنه در مورد تداخل لینک ها بیشتر توضیح بدید؟ کنونیکال در سئو چه تاثیری داره؟

آیا مفید بود ؟
0
زهرا غفاری
زهرا غفاری
31 خرداد 1400 11:32

سللام دوست عزیز
دو موضوعی که معمولا مطرح می شود Cannibalization و دیگری Canonical است .
کنیبالیزیشن زمانی اتفاق می افتد که برای یک کلمه کلیدی دو یا چند صفحه در نتایج گوگل نمایش داشته باشیم و این اتفاق خوبی نیست در واقع نوعی هم نوع خواری برای صفحات سایت ایجاد شده است زیرا صفحات ما با یکدیگر رقابت می کنندو قطعا تأثیر منفی روی جایگاه صفحات دارد.
در مقاله روش حل کنیبالیزیشن می توانید روش های حل این مشکل را مشاهده کنید

اما در مورد کنونیکال زمانی است که برای یک صفحه چند url وجود داشته باشد مانند مثال زیر که برای نمایش موبایل و AMP صفحات متفاوتی وجود دارد
Mobile: https://m.sitename.test
AMP: https://sitename.test/amp
یا زمانی که در فروشگاه اینترنتی برای محصولات با قیمت و رنگ متفاوت صفحه متفاوتی دارید.
یکی از روش های حل آن هم استفاده از تگ کنونیکال در صفحات است تا موتورهای جستجو بدانند که کدام صفحه را به عنوان صفحه اصلی در نظر گرفته و آن را ایندکس کند. البته اگر از تگ کنونیکال استفاده نکنید گوگل خودش یک صفحه را به عنوان صفحه اصلی در نظر می گیرد ولی اگر خودتان انتخاب کنید که صفحه اصلی کدام است بهتر است و مطمئن می شوید که گوگل صفحه دیگر را برای شما انتخاب نکرده است.
در مورد تاثیر کنونیکال در سئو می توان هدر دادن بودجه خزش برای یک صفحه دانست و گوگل چندین صفحه را خزش می کند در حالی که این بودجه باید برای یک صفحه مصرف شود.
در مورد قسمت اول سوال ممنون میشم منظورتون از تداخل لینک را بگید تا بتونم کمک اتون کنم

آیا مفید بود ؟
sasao
sasao
27 خرداد 1400 00:55

با عرض سلام
کلمه کلیدی اصلی را در سئو url به کار ببریم یا تگ عنوان؟؟؟

آیا مفید بود ؟
0
زهرا غفاری
زهرا غفاری
27 خرداد 1400 09:00

سلام دوست عزیز
استفاده از کلمه کلیدی هم در url و هم عنوان هر دو مفید است.

آیا مفید بود ؟
mahtar1399
mahtar1399
16 اسفند 1399 09:48

سلام ممنون از مقاله خوبتون
توی چک لیست سئو شما اشاره شد اسکمیا استفاده کنید و ی جای دیگه هم دیده بودم این مورد رو. ببینید من یواست رو داشتم و الان می خام رنک مث رو نصب کنم چون اسکمیاها رو میخام داشته باشم.
تنظمیات قبلی با نصب رنک مث باقی می مونه و اشکالی پیش نمیاد؟

آیا مفید بود ؟
0
زهرا غفاری
زهرا غفاری
23 اسفند 1399 14:32

سلام دوست عزیز خیر مشکلی پیش نمیاد و داده ها قبلی را می تونید ایمپورت کنید

آیا مفید بود ؟
زهرا غفاری
زهرا غفاری
14 اسفند 1399 13:29
نویسنده

دلایل مختلفی موجب کند شدن سایت می شود پیشنهاد می شود ابتدا سرعت سایتان را با استفاده از ابزارهای تست سرعت سایت بررسی کنید،

بعد از پیدا کردن علت کند بودن سایت با یکی از روش های گفته شده در دوره روش های افزایش سرعت سایت می تونید مشکل پایین بودند سرعت سایتتان را برطرف کنید.

آیا مفید بود ؟
0
BaranDesign
BaranDesign
14 اسفند 1399 11:18

ممنون از مقاله کامل اتون من بسیاری از مواردی را که گفتید را رعایت می کنم ولی سرعت سایتم پایینه و فکر می کنم مشکل اصلی در سئو و نگرفتن رتبه ام به خاطر سرعت پایینه. راه حلی برای من پیشنهاد دارید؟

آیا مفید بود ؟
0
محبوبه حیدری
محبوبه حیدری
16 اسفند 1399 09:50

سلام دوست عزیز
خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد و دقیقا توی مراحل نصب رنک مث می تونید درون ریزی یواست به رنک مث رو انجام بدید.
بدون نگرانی می تونید اینکارو انجام بدید. علاوه بر این می تونید از افزونه های اسکمیا در کنار یواست استفاده کنید. https://www.rtl-theme.com/wp-schema-pro-wordprees-plugin/
موفق باشید

آیا مفید بود ؟
mahtar1399
mahtar1399
16 اسفند 1399 09:51

خیلی ممنون از سرعت پاسخ گویی تون.

آیا مفید بود ؟