ایکون
100 قالب سایت آماده
897 هزار تومان
پیش نمایش
مجموعه مقالات وردپرس

تشخیص قالب وردپرس استفاده شده در سایت

تشخیص امکانات یک سایت مورد علاقه از جمله قالب آن سایت برای افراد بسیار جالب است. در این مقاله قصد داریم نحوه تشخیص قالب وردپرس یک سایت را به سه روش استفاده از وب سایت های یافتن قالب، پیدا کردن قالب از سورس کد و اکستنشن مرورگرها آموزش دهیم.

6
23 مرداد 1400
آخرین بروزرسانی: 25 فروردین 1403

در مقاله شناسایی افزونه های وردپرس استفاده شده در سایت به بررسی روش های تشخیص افزونه های یک وبسایت پرداختیم. اما برای پیدا کردن قالب یک سایت چه روش هایی وجود دارد؟ پس از راه اندازی یک سایت به جای نصب قالب های متعدد، و تست آن ها برای وبسایتتان، می توانید از قالب هایی که در سایت های دیگر دیدید و مورد پسندتان بوده استفاده کنید. تشخیص قالب وردپرس با ابزار های آنلاین برای یافتن قالب سایت وردپرس بسیار ساده است. کافیست آدرس سایت مورد نطر را در بخش URL وارد کنید. در ادامه با 7 ابزار تشخیص قالب آشنا شوید

1: ابزار WP Theme Detector

این ابزار رایگان و محبوب وردپرس است که به طور خودکار کد منبع وب سایت ها را اسکن می کند تا بفهمد دقیقاً از کدام قالب وردپرس استفاده می کند. کافیست آدرس سایت مورد نظر خود را وارد کنید و دکمه ANALYZE WEBSITE را بزنید. این ابزار علاوه بر قالب سایت اطلاعات افزونه های سایت را نشان می دهد.

WP Theme Detector

choosearea

برای نمونه اینکار را برای یک وبسایت انجام دادیم. نتیجه را در وبسایت زیر نمایش داده شده است. شما علاوه بر نام تم مشخصات اطلاعات دیگری از وبسایت را نیز می توانید بدست بیاورید. این ابزار سعی دارد تا تم های مشابهی نیز در گوگل به شما پیشنهاد دهد.

WP Theme Detector

یکی دیگر از روش‌های آسان برای تشخیص قالب وردپرس، استفاده از ابزار آنلاین IsItWP می‌باشد. ابزار آنلاین IsItWP رایگان است و  قالب و افزونه‌های یک وبسایت وردپرسی را  نشان می‌دهد.

IsItWP

IsItWP ابتدا وردپرس بودن وبسایت را بررسی می‌کند و در صورت استفاده از وردپرس قالب سایت را نمایش می‌دهد. این افزونه علاوه بر شناسایی تم سایت وردپرس، میزبان وردپرس و افزونه‌های وبسایت را نیز شناسایی می‌کند.

IsItWP

3: ابزار Scan WP

وبسایت Scan WP یکی دیگر از راه های تشخیص قالب سایت وردپرسی است. وارد وبسایت شوید و لینک سایت موردنظرتان را وارد کنید. اطلاعات زیادی مانند نوع قالب سایت، نتایج ترافیک اخیر سایت، مشخصات دامنه ، کلمات کلیدی، بک لینکها و … را دریافت خواهید کرد.

Scan WP

Scan WP

 

4: ابزار What WP Theme Is That

یکی دیگر از ابزار های رایگان و آنلاین آشکار ساز قالب وبسایت، ابزار What WP Theme is That is است . این ابزار علاوه بر قالب وبسایت افزونه های بکار رفته در آن را هم آشکار می کند.

What WP Theme Is That

همانطور که می بینید اطلاعات بیشتری درباره قالب سایت مورد نظر نمایش داده شده است.

What WP Theme Is That

5: ابزار Themesinfo

Themesinfo نیز یکی از روش های تشخیص تم سایت وردپرسی است. ویژگی جالب این ابزار آنلاین این است که علاوه بر نمایش قالب و افزونه هر سایت، شما می توانید با وراد کردن یک قالب وردپرسی ،قالب های مشابه با آن را مشاهده کنید!

Themesinfo

Themesinfo

برای نمونه من قالب hub را جستجو کردم و شما نتیجه را در تصویر زیر می بینید.

Themesinfo

6: ابزار codeinwp

یکی دیگر از ابزارهای آنلاین رایگان تشخیص قالب هایی که با CMS طراحی شده اند از جمله سایت های وردپرس است.

ابزار انلاین codeinwp

7: ابزار gochyu

ابزار آنلاین و رایگان gochyu علاوه بر بررسی نوع CMS بکار رفته در طراحی وبسایت اطلاعات مربوط به قالب سایت همچنین افزونه های نصب شده در آن می پردازد.

ابزار gochyu

شناسایی تم سایت

تشخیص قالب سایت با سورس کد

اگر به وبسایت هایی برخوردید که پیدا کردن قالب وردپرس آن ها از طریق روش های بالا سخت بود می توانید از روش های دستی برای شناسایی قالب سایت وردپرس استفاده کنید. دو روش بررسی کد را در ادامه می بینید.

1.در سایت مورد نظر CTRL+U برنید یا کلیک راست کنید و گزینه View Page Source را انتخاب کنید. کلمه theme را با زدن کلید های CTRL +F سرچ کنید. اگر با ساختار کدهای صفحه آشنا باشید می توانید قالب سایت را پیدا کنید.

2.با پیدا کردن فایل style.css در سورس کد های سایت می توان به قالب مورد استفاده پی برد. style.css در پوشه wp-content/themes قرار دارد. در مسیری مانند  wp-content/themes /yolox نام قالب مورد نظر دیده خواهد شد.

style.css

اکستنشن مرورگرها برای تشخیص قالب

علاوه بر ابزارهای آنلاینی که معرفی کردیم، برای تشخیص سریع قالب و یا افزونه یک سایت، شما می توانید از افزودنی ها و اددان های مروگرهای خود استفاده کنید.

برای مرورگرهایی مانند فایرفاکس و کروم Extension ها و Addon های زیادی وجود دارد. ما در اینجا به چند مورد اشاره می کنیم.

اکستنشن های رایگان مرورگر کروم

نمونه های از اکستنش های گوگل کروم برای تشخیص قالب وردپرس را در تصویر زیر می بینید.

اکستنشن های رایگان مرورگر کروم

 

WPSniffer – WordPress Theme Sniffer ،Scan WP ،Library Sniffer ،Built With Technology Profiler و… هرکدام با امکانات ویژه خود اطلاعات مورد نیازتان را در اختیار شما قرار می دهند.

اکستنشن های رایگان فایرفاکش

اگر از کاربران مرورگر فایرفاکس هستید می تونید از Addon های پیدا کردن قالب این مرورگر استفاده کنید. البته تعداد آن ها کمتر از اکستنش های مرورگر کروم است.

Addon های فایرفاکس

 

اکستنشن Wappalyzer

اگر وارد tools مرورگر فایرفاکس خود شوید و extensions را کلیک کنید. در قسمت جستجوی اکستنشن ها Wappalyzer را جستجو کنید و در نهایت Add to Firefox را بزنید. تا این اکستنشن برای شما اضافه شود و با رفتن به سایت موردنظر اطلاعات آن را مشاهده کنید.

Wappalyzer

ابزار factory-wp

علاوه بر اکستنش هایی که برای مرورگر گوگل کروم و فایرفاکس معرفی کردیم، سایت factory-wp برای مرورگرهای فایرفاکس، کروم، اپرا و سافاری ابزارهای تشخیص قالب و افزونه (WordPress Theme and Plugins Detector) را فراهم کرده است.

ابزارهای مرورگرها تشخیص قالب

تشخیص امکانات یک سایت مورد علاقه برای مدیر یک سایت یا حتی افرادی که در زمینه طراحی سایت یا حتی سئو کار می کنند بسیار جذاب است. حتما برای شما هم این سوال بوجود آمده که از کجا بفهمیم سایت با چی طراحی شده است. ما در این مقاله سعی کردیم همه روش هایی که برای تشخیص قالب وردپرس وجود دارد را به شما ارائه کنیم. از این روش های شناسایی قالب سایت برای پیدا کردن قالب های مورد علاقه تان استفاده کنید و نظرات خود را در مورد آن ها برای ما بنویسید.

فاطمه سامانی
فاطمه سامانی
فاطمه هستم و نزدیک به دو ساله فعالیتم تو حوزه سئو و وردپرس جدی شده. به نظر من "تنها کسی که تو دنیا می تونه کمکت کنه خودتی، پس به خودت باور داشته باش"
مقالات مرتبط
بنر
آموزش گام به گام بسته نصب آسان در لوکال هاست
اگر در لوکال هاست وب سایت خود را راه اندازی کنید می توانید یکباره وب سایت خود را به هاست منتقل کنید. یعنی بدون آنکه نیاز به هاست و دامنه داشته باشید، سایت را بدون استرس و نگرانی راه اندازی می کنید  و پس از مطمئن شدن از همه تغییرات دلخواهتان، آن را به هاست اصلی انتقال می دهید. همچنین در مصرف ...
بنر
آموزش قالب وودمارت؛ آموزش صفر تا صد طراحی فروشگاه
اگر می خواهید یک سایت حرفه ای طراحی کنید که کلیه امکانات یک فروشگاه آنلاین را داشته باشد کافی است یکی از 50 دموی فارسی و اختصاصی مانند دیجی کالا و موتن رو قالب وودمارت را نصب و استفاده کنید. همچنین این قالب فروشگاه ساز به همراه اپلیکیشن ارائه شده و کاربران می توانند یک نسخه از وب سایت را روی ...
بنر
آموزش نصب و فعالسازی ioncube در زمپ
ionCube Loader ماژولی است که برای اجرای فایل های رمزگذاری شده روی سرور نصب می شود. نصب و فعالسازی ioncube به سادگی انجام می شود. در صورت فعال نبودن ionCube شما با خطا مواجه می شوید. اما راهکار ساده رفع این خطا نصب ionCube در کمتر از چند دقیقه است که در ادامه به توضیح آن به صورت ویدئویی می پردازیم.
بنر
آموزش نصب آسان قالب وردپرس در Cpanel
شاید شما هم این جمله را شنیده باشید. در کم تر از 10 دقیقه سایت وردپرس خود را نصب کنید. در نگاه اول به نظرتان این جمله فقط یک تبلیغ برای جذب مخاطب به نظر می‌رسد اما کاملا درست است. کافی است از بسته نصب آسان وردپرس استفاده کنید تا سایت شما در کم تر از 10 دقیقه، روی هاست نصب شود. با هم نصب قالب ...
6 دیدگاه
raziyehnaseri726
raziyehnaseri726
25 فروردین 1403 01:06

هیچ کدوم از این روشها نشد فک کنم مخفی کرده. راه دیگه ای نیس؟ حتی اگه مخفی شده بفهمیم؟

آیا مفید بود ؟
0
فاطمه سامانی
فاطمه سامانی
25 فروردین 1403 09:12

سلام دوست عزیز
ممکنه تغییر داده باشن و راه دیگه های هم نیست
ولی اول شما مطمین شوید که از وردپرس استفاده می کند یا خیر
برای این کار از اکستنشن wappalyzer کنید.

آیا مفید بود ؟
faridehz67
faridehz67
04 اردیبهشت 1401 18:23

حالا چی کار کنیم که با هیچ کدوم از این روشها قابل تشخیص نباشه سایتمون یه قالب آمادست؟!:))

آیا مفید بود ؟
0
فاطمه سامانی
فاطمه سامانی
05 اردیبهشت 1401 10:14

با استفاده از افزونه WP Hide & Security Enhancer مخزن وردپرس که مسیر جدید قالب و مسیر جدید چایلد تم را مدیریت می کند این کار را انجام بدید.

آیا مفید بود ؟
ali_azimi
ali_azimi
28 دی 1400 08:39

تشکر فراوان.
عالی بود...

آیا مفید بود ؟
0
فاطمه سامانی
فاطمه سامانی
03 بهمن 1400 09:36

خوشحالیم که براتون مفید بود.

آیا مفید بود ؟