ایکون
100 قالب سایت آماده
897 هزار تومان
پیش نمایش
مجموعه مقالات وردپرس

آموزش رفع خطای Memory Exhausted، افزایش حافظه php

آیا شما هم روی سایتتان خطای memory exhausted را می بینید؟ این ارور یکی از رایج ترین خطاهای وردپرس است که به راحتی می توانید با افزایش محدودیت حافظه وردپرس آن را حل کنید. پس با ما همراه باشید تا به صورت گام به گام آموزش رفع خطای out of memory در وردپرس و افزایش حافظه php را با هم ببینیم.

0
08 اسفند 1397
آخرین بروزرسانی: 05 فروردین 1403

البته این کار به دو روش انجام می شود. در روش اول، به صورت دستی حافظه وردپرس را افزایش خواهیم داد. در روش دوم از شرکت هاستینگ کمک می گیریم. برای اینکه بدانید از هر روشی، چه زمانی استفاده کنید همراه ما باشید.

خطای memory exhausted چیست؟

وردپرس در PHP نوشته شده که زبان برنامه نویسی سرور است. از طرف دیگر، هر سایت به یک سرور نیاز دارد تا بدرستی کار کند. وب سرورها مثل بقیه کامپیوترها هستند و برای ذخیره مؤثر برنامه ها نیاز به حافظه دارند. ادمین ها هم مقدار مشخصی از حافظه را به برنامه های مختلف از جمله php اختصاص می دهند. وقتی کدهای وردپرس به حافظه ای بیشتر از آنچه اختصاص داده شده نیاز داشته باشد خطای افزایش حافظه وردپرس را مشاهده خواهید کرد. به همین سادگی

خطای memory exhausted

fatal error out of memory وردپرس

در حالت پیشفرض، وردپرس به طور اتوماتیک تلاش می کند محدودیت حافظه php را اگر کمتر از 64 مگابیت باشد، افزایش دهد. 64MB حافظه چندان زیادی نیست. با این اوصاف بیایید ببینیم چطور می توانیم این خطای memory exhausted و محدودیت حافظه وردپرس را حل کنیم.

افزایش محدودیت حافظه php وردپرس

برای استفاده از این روش، باید wp-config.php را در سایتتان ویرایش کنید. این فایل در فولدر ریشه سایت وردپرس وجود دارد. برای دسترسی راحت تر و سریع تر می توانید، از یک نرم افزار FTP استفاده کنید. سپس کد زیر را در wp-config.php کپی کنید. البته توجه کنید که حتما قبل از عبارت ‘That’s all, stop editing! Happy blogging’ این کد را قرار دهید.

افزایش محدودیت حافظه وردپرس

این کد به وردپرس می گوید، حافظه php را تا 256MB افزایش دهد. بعد از آن، باید همه تغییرات را ذخیره کنید و یک بار دیگر فایل wp-config.php را روی سرور آپلود کنید. بعد از اینکه این کار را انجام دادید، سایت وردپرس تان را چک کنید تا مطمئن شوید ارور محدودیت حافظه وردپرس رفع شده است.

افزایش محدودیت حافظه وردپرس از هاستینگ

روش اول، سریع ترین و در دسترس ترین راه حل است. اما گاهی پیش می آید که با وجود افزایش حافظه php به صورت دستی و اعمال آن در سرور، باز هم سایت شما با خطای memory exhausted مواجه است. اینجا از روش دوم استفاده می کنیم.

در این شرایط شرکت هاستینگ برای حافظه php محدودیت تعریف کرده است. بنابراین کافی است با یک تماس از آنها بخواهید به صورت دستی حافظه را افزایش دهند.

امیدوارم با این آموزش بتوانید افزایش حافظه وردپرس را به سادگی انجام دهید. همچنین می توانید آموزش های ما را در مورد رفع خطاهای وردپرس را مطالعه کنید.

 

زهرا غفاری
زهرا غفاری
مهندسی نرم افزار و کارشناسی ارشد تجارت الکترونیک خوندم و 3 ساله که وردپرس و سئو کار می کنم.
مقالات مرتبط
بنر
آموزش گام به گام بسته نصب آسان در لوکال هاست
اگر در لوکال هاست وب سایت خود را راه اندازی کنید می توانید یکباره وب سایت خود را به هاست منتقل کنید. یعنی بدون آنکه نیاز به هاست و دامنه داشته باشید، سایت را بدون استرس و نگرانی راه اندازی می کنید  و پس از مطمئن شدن از همه تغییرات دلخواهتان، آن را به هاست اصلی انتقال می دهید. همچنین در مصرف ...
بنر
آموزش قالب وودمارت؛ آموزش صفر تا صد طراحی فروشگاه
اگر می خواهید یک سایت حرفه ای طراحی کنید که کلیه امکانات یک فروشگاه آنلاین را داشته باشد کافی است یکی از 50 دموی فارسی و اختصاصی مانند دیجی کالا و موتن رو قالب وودمارت را نصب و استفاده کنید. همچنین این قالب فروشگاه ساز به همراه اپلیکیشن ارائه شده و کاربران می توانند یک نسخه از وب سایت را روی ...
بنر
آموزش نصب و فعالسازی ioncube در زمپ
ionCube Loader ماژولی است که برای اجرای فایل های رمزگذاری شده روی سرور نصب می شود. نصب و فعالسازی ioncube به سادگی انجام می شود. در صورت فعال نبودن ionCube شما با خطا مواجه می شوید. اما راهکار ساده رفع این خطا نصب ionCube در کمتر از چند دقیقه است که در ادامه به توضیح آن به صورت ویدئویی می پردازیم.
بنر
آموزش نصب آسان قالب وردپرس در Cpanel
شاید شما هم این جمله را شنیده باشید. در کم تر از 10 دقیقه سایت وردپرس خود را نصب کنید. در نگاه اول به نظرتان این جمله فقط یک تبلیغ برای جذب مخاطب به نظر می‌رسد اما کاملا درست است. کافی است از بسته نصب آسان وردپرس استفاده کنید تا سایت شما در کم تر از 10 دقیقه، روی هاست نصب شود. با هم نصب قالب ...
0 دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.