ایکون
100 قالب سایت آماده
897 هزار تومان
پیش نمایش
مجموعه مقالات وردپرس

فعال سازی دیباگ در وردپرس

برای هر سایتی خطاهای مختلفی ایجاد می شود فعال سازی دیباگ در وردپرس بهترین ابزار برای عیب یابی و پیدا کردن خطاهای سایت است. با فعال کردن wp_debug و کار با فایل debug می توانید به راحتی خطاهای ایجاد شده را ردیابی کنید و به عیب یابی سایت وردپرس خود بپردازید. 

0
29 تیر 1400
آخرین بروزرسانی: 25 فروردین 1403

WP_DEBUG یک ثابت از نوع بولین در فایل wp-config.php در وردپرس است که بصورت پیش فرض مقدار false را داراست و این به معنی غیر فعال بودن حالت دیباگ وردپرس است.  برای فعالسازی debug در وردپرس کافیست است که مقدار آن را به  true تغییر دهیم. در ویدئوی زیر نحوه فعال سازی دیباگ در وردپرس را مشاهده می کنید.

اگر در حال  تغییر در سایت وردپرس هستید دیباگ وردپرس را فعال کنید فعال کردن حالت دیباگ سبب می شود تمام خطا ها، اعلانات و هشدار های سایت (errors ،notices ،warnings) را نمایش می دهد. و پس از آن مجددا دیباگ وردپرس را غیرفعال کنید تا خطا هایی مانند سرور یا هاست در سایت نمایش داده نشود و کاربر را سردرگم نکند و هکرها به ضعف های سایت ما آگاه نشوند.

نحوه فعال سازی دیباگ در وردپرس

  • وارد هاست سایت خود شوید و بر روی گزینه File Manager کلیک کنید.
  • پس از ورود به صفحه مدیریت فایل ها  public_html  را انتخاب  کنید.
  •  در public_html فایل wp-config.php را پیدا کنید.
  • بر روی wp-config.php کلیک راست کنید و گزینه Edit را انتخاب کنید.
  • WP_DEBUG را پیدا کنید.
  • false را به true تغییر دهید.
;define( 'WP_DEBUG', true )

اگر WP_DEBUG را پیدا نکردید، دقت کنید که این کد را دقیقا در بالای خط  /* That’s all, stop editing! Happy blogging. */  بنویسید.

 غیر فعال کردن نمایش خطا در وردپرس در سمت کاربر با تابع  WP_DEBUG_DISPLAY

اگر قصد دارید دیباگ وردپرس که فعال شده نمایش داده نشود دقیقا در زیر خط WP_DEBUG می توانید تابع WP_DEBUG_DISPLAY را قرار دهید و خاصیت نمایش دیباگ وردپرس را غیر فعال کنید. این خاصیت به طور پیش فرض فعال است.

;define('WP_DEBUG_DISPLAY', false)

برای فعال سازی نمایش آنی خطاها در وردپرس بجای false مقدار true را قرار می دهیم. در این صورت پیام های خطا در بالای هر صفحه نمایش داده خواهد شد. البته اغلب WP_DEBUG_DISPLAY را غیر فعال می کنیم چون دیدن تمام خطا ها و اعلانات علاوه بر موارد امنیتی وبسایت، برای بازدید کنندگان سایت اصلا جالب نیست.

;define( 'WP_DEBUG_DISPLAY', true )

فعالسازی فایل دیباگ با تابع WP_DEBUG_LOG

پس از فعال کردن حالت دیباگ در وردپرس، با استفاده از WP_DEBUG_LOG می توانید تمام خطاهایی که به آن ها دسترسی ندارید را مشاهده کنید. این مورد تمام خطاها و اعلانات را به همراه ساعت و تاریخ در پوشه wp-content و در فایل debug.log ذخیره می کند. WP_DEBUG_LOG به طور پیش فرض غیر فعال است.

;define( 'WP_DEBUG_LOG', true )

وقتی WP_DEBUG_DISPLAY را false قرار د هیم و WP_DEBUG_LOG ، true باشد. کلیه خطا ها در فایل log موجود در wp-content ذخیره می شوند. در این صورت پیام های خطا بصورت آنلاین به کاربران نمایش داده نمی شود و همه ی آن های در فایل log  در wp-content ذخیره می شوند. یکی از دلایلی که نباید خطاها به صورت آنی نمایش داده شوند اینست که هکر ها با ضعف سایت شما آشنا می شوند و ممکن است به سایت شما آسیب بزنند.

WP_DEBUG

choosearea

برای جمع بندی کد های زیر را در نظر بگیرید. کد های زیر حالت دیباگ وردپرس را فعال کرده و تمام خطاها را در در فایل لاگ ذخیره می کند ولی آن ها را به کاربرانی که در سایت فعال هستند را نمایش نمی دهد.

;define( 'WP_DEBUG', true )
;define( 'WP_DEBUG_LOG', true )
;define( 'WP_DEBUG_DISPLAY', false )

⚠️ افزایش سایز فایل log، موجب اشغال فضای دیسک سرویس خواهد شد، بنابراین حالت دیباگ را در طولانی مدت فعال نگه ندارید.

SCRIPT_DEBUG

هنگامی که SCRIPT_DEBUG فعال باشد، وردپرس استفاده از نسخه های CSS هسته و فایل های جاوا اسکریپت به جای نسخه های فشرده استفاده می کند. اینکار برای بررسی تغییرات اعمال شده در فایل های .js و .css اصلی سایت بسیار کاربردی است.

 

;define( 'SCRIPT_DEBUG', true )

SAVEQUERIES

با فعال سازی این ویژگی کوئری هایی که بر روی دیتابیس گرفته شده را در یک آرایه نگه داری می کند. شما می توانید با نمایش این کوئری ها، مشکلات احتمالی را رفع کنید.

;define( 'SAVEQUERIES', true )

 

موارد بالا در خود وردپرس قرار دارند ولی علاوه بر آن ها استفاده از دستورالعمل های بازبینی قالب وردپرس ( کدنویسی استاندارد در وردپرس)، استفاده از افزونه های مورد استفاده برای عیب یابی وردپرس مانند افزونه health check در وردپرس، همچنین داده های تست یا Test Data با هدف اشکال زدایی وردپرس وجود دارند.

در مقاله روش های عیب یابی وردپرس توضیحات بیشتری را در این مورد خواهید خواند. پس از عیب یابی در وردپرس باید به رفع خطاهای پیدا شده بپردازیم. به عنوان مثال این خطا می تواند مثلا کار نکردن کدی در یک افزونه باشد.

با فعالسازی حالت دیباگ وردپرس یا غیر فعال کردن نمایش خطا در وردپرس می توانید بخوبی وبسایت خود را مدیریت کنید. اگر در زمینه فعال سازی دیباگ در وردپرس و افزونه های مرتبط با سوال یا مشکلی برخوردید در دیدگاه ها مطرح کنید. ما در کوتاه ترین زمان ممکن به کمک شما خواهیم آمد.

فاطمه سامانی
فاطمه سامانی
فاطمه هستم و نزدیک به دو ساله فعالیتم تو حوزه سئو و وردپرس جدی شده. به نظر من "تنها کسی که تو دنیا می تونه کمکت کنه خودتی، پس به خودت باور داشته باش"
مقالات مرتبط
بنر
آموزش گام به گام بسته نصب آسان در لوکال هاست
اگر در لوکال هاست وب سایت خود را راه اندازی کنید می توانید یکباره وب سایت خود را به هاست منتقل کنید. یعنی بدون آنکه نیاز به هاست و دامنه داشته باشید، سایت را بدون استرس و نگرانی راه اندازی می کنید  و پس از مطمئن شدن از همه تغییرات دلخواهتان، آن را به هاست اصلی انتقال می دهید. همچنین در مصرف ...
بنر
آموزش قالب وودمارت؛ آموزش صفر تا صد طراحی فروشگاه
اگر می خواهید یک سایت حرفه ای طراحی کنید که کلیه امکانات یک فروشگاه آنلاین را داشته باشد کافی است یکی از 50 دموی فارسی و اختصاصی مانند دیجی کالا و موتن رو قالب وودمارت را نصب و استفاده کنید. همچنین این قالب فروشگاه ساز به همراه اپلیکیشن ارائه شده و کاربران می توانند یک نسخه از وب سایت را روی ...
بنر
آموزش نصب و فعالسازی ioncube در زمپ
ionCube Loader ماژولی است که برای اجرای فایل های رمزگذاری شده روی سرور نصب می شود. نصب و فعالسازی ioncube به سادگی انجام می شود. در صورت فعال نبودن ionCube شما با خطا مواجه می شوید. اما راهکار ساده رفع این خطا نصب ionCube در کمتر از چند دقیقه است که در ادامه به توضیح آن به صورت ویدئویی می پردازیم.
بنر
آموزش نصب آسان قالب وردپرس در Cpanel
شاید شما هم این جمله را شنیده باشید. در کم تر از 10 دقیقه سایت وردپرس خود را نصب کنید. در نگاه اول به نظرتان این جمله فقط یک تبلیغ برای جذب مخاطب به نظر می‌رسد اما کاملا درست است. کافی است از بسته نصب آسان وردپرس استفاده کنید تا سایت شما در کم تر از 10 دقیقه، روی هاست نصب شود. با هم نصب قالب ...
0 دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.