ایکون
100 قالب سایت آماده
897 هزار تومان
پیش نمایش
نقد و بررسی

بهترین افزونه های کش کدامند؟

بازدیدکنندگان وب سایت ها دیگر مثل قبل منتظر لود شدن سایت نمی مانند و با بستن تب وب سایت برای همیشه با شما خداحافظی می کنند. بنابراین داشتن یک وب سایت سریع بیشتر از قبل اهمیت پیدا کرده است. اگر وب سایت وردپرس شما دیگر مانند گذشته سریع نیست و کند شده است یا نیاز دارید برای ارائه تجربه کاربری بهتر یک وب سایت سریع داشته باشید، افزونه کش و بهینه سازی می تواند مشکل شما را رفع کند. نیازی نیست شما را بین محصولات متنوع و زیاد سردرگم کنیم، بر اساس تجربه و تحقیق در این مطلب شما را با 4 تا از بهترین افزونه های کش وردپرس اشنا می کنیم.

0
01 آبان 1399
آخرین بروزرسانی: 19 اسفند 1402

قبل از معرفی بهترین افزونه های cache بررسی خواهیم کرد که اصولا افزونه های کش چگونه باعث افزایش سرعت سایت وردپرس می شوند و چرا باید آن ها را نصب کنیم.

choosearea

چرا سرعت سایت وردپرس کم می شود؟

وقتی وب سایت وردپرس خود را توسعه و گسترش می دهید، با اضافه کردن محتوا های جدید و نصب افزونه های مختلف، سرعت وب سایت شما کاهش می یابد و کند می شود. این کاهش سرعت در اکثر موارد به شکل تدریجی رخ می دهد. اما پس از مدتی خودتان متوجه خواهید شد که نسبت به روزهای ابتدایی راه اندازی سایت، سرعت بالا آمدن آن به وضوح کمتر شده است.

حتی اگر یک نسخه تازه از وردپرس را نصب کرده باشید و به تازگی سایت خود را راه اندازی کرده باشید، باز هم ممکن است در مواقع اوج ترافیک با کاهش سرعت و افت کیفیت سایت مواجه گردید. البته یکی دیگر از دلایل کند شدن وب سایت می تواند بی کیفیت بودن هاستی باشد که وب سایت شما روی آن قرار دارد. پس بهتر است در ابتدا  بهترین هاست وردپرس را انتخاب کنید.

تاثیر سرعت سایت بر آمار بازدید

سرعت بالا آمدن وب سایت شما یکی از مهم ترین فاکتور ها برای افزایش آمار بازدید کنندگان می باشد. به شکلی که حتی یک ثانیه دیر تر یا زودتر بالا آمدن سایت و لود شدن آن، در دراز مدت تاثیر بزرگی بر تعداد بازدید کنندگان از سایت شما خواهد داشت. آمارها و بررسی ها نشان می دهد که شما بین 3 تا 7 ثانیه فرصت دارید تا مخاطبان را جذب کنید تا مطالب شما را بخوانند حال اگر کاربران زمان طولانی را فقط برای باز شده سایت منتظر بمانند قطعا سایت شما را ترک می کنند و به سراغ وب سایت های دیگر می روند.

به عنوان مثال شرکت آمازون در سال ۲۰۱۲ راجع به سرعت بالا آمدن وب سایت خود و تاثیر آن بر درآمدهای این شرکت بزرگ اینترنتی تحقیقاتی را انجام داد. نتایج نشان داد که اگر فقط یک ثانیه تاخیر در لود شدن سایت وجود داشته باشد، این شرکت در درآمد های سالانه خود با ضرری ۱.۶ بیلیون دلاری مواجه می شد. در ضمن فراموش نکنید که این تحقیقات مربوط به هشت سال پیش بود و در حال حاضر با افزایش سرعت اینترنت در جهان کاربران زمان طولانی را برای باز شدن سایت شما منتظر نمی مانند و تاکنون قطعا این رقم بزرگتر شده است.

می خوای فقط با یک ثانیه بهبود سرعت سایتت، 27 درصد نرخ تبدیل رو بالاتر ببری؟ دوره افزایش سرعت سایت رو ببین.

البته آمازون یک شرکت عظیم است و قطعا کسب و کار و وب سایت شما در مقیاس این شرکت کار نمی کند. اما باز هم کند بودن سایت می تواند برای شما ضرر به بار آورد و باعث از دست رفتن مخاطبان شود. تحقیقاتی که در کیس ماتریکس انجام شده است، نشان می دهند که اگر سرعت بالا آمدن سایت شما بیشتر از سه ثانیه طول بکشد، حدود چهل درصد از بازدیدکنندگان شما صبر خود را از دست می دهند و سایت را ترک می کنند. اگر هم تاخیر فقط یک ثانیه باشد می تواند تا حدود هفت درصد باعث کاهش بازدیدکنندگان باشد.

حتی اگر بر خلاف آمازون سایت شما یک وب سایت فروشگاهی نباشید  باز هم حتما اهدافی در سر دارید که برای رسیدن به آن ها نیاز به بازدیدکنندگان خواهید داشت. این هدف ممکن است دریافت آدرس ایمیل مشتریان بالقوه، به دست آوردن مخاطب در شبکه های اجتماعی و یا صرفا بالا رفتن آمار بازدید سایت باشد. در هر صورت کند بودن سرعت وب سایت باعث دور شدن شما از این اهداف و کاهش تعداد مخاطبان و بازدیدکنندگان می شود.

معرفی بهترین افزونه های کش

آیا سرعت سایت برای سئو اهمیت دارد؟

سرعت پایین بالا آمدن سایت تنها باعث از دست رفتن بازدیدکنندگان نمی شود. امروزه ثابت شده است که موتور جست و جوی گوگل برای رتبه بندی سایت ها و محتوای موجود در آن ها سرعت بالا آمدن سایت را به عنوان یکی از فاکتور ها در نظر می گیرد. بنابراین اگر می خواهید در نتایج سرچ گوگل به عنوان یکی از گزینه های اولیه مطرح شوید و از شانس بیشتری برای دیده شدن برخوردار باشید، نیاز دارید تا سایت خود را تا جای ممکن سریع و روان بسازید.

باز هم تاکید می کنیم که فرقی ندارد که هدف وب سایت شما چیست. اگر می خواهید محصولاتی را بفروشید و یا خدماتی را ارائه دهید و یا صرفا به دنبال مخاطب هستید. در هر صورت بدون کمک گرفتن از موتور جست و جوی گوگل و بهبود سئو سایت خود تقریبا غیر ممکن است که به اهداف خود برسید.

چطور سرعت سایت وردپرس را افزایش دهیم؟

اگر از سرعت سایت خود راضی نیستید، خبر خوب برای شما این است که برای رفع این مشکل یک راه حل بسیار ساده و البته موثر وجود دارد. این راه همان نصب افزونه وردپرس کش برای وب سایت وردپرس است. همان طور که در ادامه این مطلب و معرفی بهترین افزونه های کش خواهیم دید، گاهی تنها با نصب و اجرای یک پلاگین خواهید دید که سرعت لودینگ سایت شما تا چندین ثانیه بهبود می یابد.

افزونه کش چگونه عمل می کند؟

به طور خلاصه، افزونه های کش کمک می کنند تا وردپرس به شکل مفید تری کار کند. هر بار که یک بازدید کننده به یکی از پیج های سایت وردپرس شما مراجعه می کند، برای آن که به محتوای مورد نظر در آن پیج دسترسی پیدا کند اتفاقات زیادی در وب سایت در حال رخ دادن هستند مانند تعداد استخراج تعداد زیادی اطلاعات از دیتابیس و اجرا شدن چندین کد به طور همزمان.

کاری که افزونه کش انجام می دهد این است که یک نسخه ساکن و فریز شده از محتوای پیج شما ایجاد می کند. سپس هر بار بازدید کننده ای به این صفحه مراجعه کند به جای آن که کلی کد همزمان اجرا شوند و اقدامات دیگری برای نمایش محتوا انجام گیرند، نسخه ساکن و ذخیره شده ی افزونه کش به نمایش گذاشته می شود. طبیعتا این روش نیاز به زمان کمتری دارد و در نتیجه سرعت لود شدن سایت شما افزایش می یابد.

بهترین افزونه کش وردپرس چیست؟

با توجه به توضیحاتی که تا اینجا داده شد، نتیجه می گیریم که نصب افزونه های کش روی وب سایت باعث می شود تا کاربران شما تجربه بهتری در سایت شما داشته باشند و همچنین رتبه سایت شما در جست و جو گوگل بهبود یابد. اما با توجه به تعداد زیادی از انواع افزونه های کش که در اینترنت وجود دارند، کدام یک از آن ها بهترین گزینه برای سایت شما است؟

برای جواب به این سوال، ما معروف ترین افزونه های کش وردپرس را در این مقاله بررسی و با هم مقایسه کرده ایم تا ببینیم کدام یک از آن ها می تواند سرعت سایت شما را تا جایی که ممکن است افزایش دهد. اگر که نیاز به یک افزونه رایگان برای کش و سرعت سایت خود نیاز دارید، پیشنهاد میکنم که مقاله بهترین افزونه های رایگان وردپرس را حتماً مطالعه کنید.

تست سرعت افزونه کش وردپرس

برای آن که ببینید هر کدام از کش پلاگین ها یا همان افزونه های کش تا چه حد باعث بهبود سرعت سایت شما می شوند، لازم نیست مراحل پیچیده ای را طی کنید. تنها کافی است افزونه مورد نظر را روی سایت خود نصب و فعال کنید و سپس با استفاده از سایت های GTmetrix، Pingdom و Google PageSpeed Insights آمار و ارقام مربوط به هر پلاگین را بررسی و مقایسه کنید.

اما اگر وقت این کار را ندارید، ما آن را برای شما انجام داده ایم. در ادامه پلاگین هایی را که در این تست ها بهترین آمار را ثبت کرده اند، به شما معرفی می کنیم.

افزونه کش W3 Total Cache

کش پلاگین W3 Total Cache یکی از شناخته شده ترین افزونه های کش برای وردپرس می باشد. این افزونه بیش از نیم میلیون نصب فعال در مخزن وردپرس دارد و امتیاز ۴.۳ از ۵ را در لیست پلاگین های وردپرس دریافت کرده است.

این افزونه هر چند ماه یک بار آپدیت می شود و توسط وب سایت های معروفی مانند Smashing Magazin، Mashable ،MakeUseOf و Web Designer Depot مورد استفاده قرار می گیرد. در تست هایی که روی این پلاگین صورت گرفته است، مشاهده شده که به طور میانگین پلاگین W3 Total Cache می تواند تا ۰.۶۲ ثانیه سرعت لودینگ سایت را بهبود بخشد. سرعت سایت را تا ۲۰.۴۶ درصد افزایش می دهد.

افزونه کش W3 Total Cache

افزونه کش وردپرس WP Super Cache

کش پلاگین WP Super Cache نیز یکی دیگر از پلاگین های معروف رایگان برای بهبود سرعت سایت های وردپرس می باشد. امتیاز این پلاگین ۴.۲ از ۵ می باشد و بیش از یک میلیون نصب فعال برای آن ثبت شده است. تخصص این پلاگین در این امر است که می تواند به خوبی ترافیک بالا و بیش از حد نرمال برای وب سایت شما را مدیریت کند. در نتیجه وقتی سایت شما با حجم بالایی از بازدید کننده در یک زمان واحد روبه رو می شود دچار افت سرعت و یا حتی «داون» شدن نمی شود.

این امر به خصوص وقتی یکی از وب سایت های معروف و پرکاربرد مطلبی را به سایت شما ارجاع می دهند مفید واقع خواهد شد. این پلاگین می تواند تا حدود ۱.۰۳ سرعت لودینگ سایت شما را بهبود بخشد و به طور کلی سرعت سایت را تا ۲۸.۶۱ درصد افزایش دهد. این آمار در بین پلاگین های کش آماری قابل توجه و ممتاز است.

افزونه کش WP Rocket

اگر حاضر هستید برای پلاگین کش هزینه کنید و صرفا به دنبال پلاگین های رایگان نیستید، افزونه راکت یکی از بهترین پلاگین های وردپرس برای کش است. اگر چه این پلاگین در مقایسه با دیگر پلاگین ها به خوبی قدرت خود را نشان داده و باعث بهبود چشمگیر سرعت سایت ها می شود، اما به دلیل رایگان نبودن آن تعداد کاربر کمتری دارد. البته با صرف هزینه کمی می توانید این افزونه را بر روی سایتتان نصب کنید.

تا به امروز بیشتر از صد هزار وب سایت این پلاگین را نصب کرده اند. این پلاگین برای یک سایت ۴۹ دلار، برای سه سایت ۹۹ دلار و خرید آن به طور کامل و بی محدودیت ۲۴۹ دلار قیمت دارد. سرعت تست پلاگین WP Rocket نشان داده این افزونه می تواند تا ۱.۲۷ ثانیه سرعت لودینگ سایت و ۳۵.۲۱ درصد سرعت عمومی سایت را افزایش دهد.

افزونه کش راکت

 

افزونه کش وردپرس Comet Cache

کش پلاگین Comet Cache به عنوان جانشین کش پلاگین ZenCache معرفی شد. افزونه ZenCache یکی از پر طرفدار ترین افزونه های کش بود و حالا توسط همان دولوپر، افزونه Comet Cache ساخته شده است. کار با این افزونه جذاب و پر طرفدار بسیار راحت است و تنها کافی است آن را از مخزن وردپرس نصب و اکتیو کنید تا شاهد بهبود وضعیت وب سایت خود باشید.

نکته جالب در مورد این افزونه امتیاز کامل آن است یعنی ۵ از ۵ که نشان از پر طرفدار بودن و کارآمد بودن آن است. در واقع این افزونه رکورد بهتری از افزونه ZenCache کسب کرده است که نمره ۴.۶ از ۵ را داشته است. این جای تعجب ندارد چرا که در تست هایی که انجام شده، این پلاگین به عنوان یکی از سریع ترین افزونه های کش وردپرس معرفی شده است. در واقع در بین پلاگین های رایگان، Comet Cache سریع ترین رکورد را ثبت کرده است.

البته Comet Cache یک نسخه پولی نیز دارد که امکانات بیشتری را برای مدیریت پلاگین به شما ارائه می دهد. قیمت نسخه پریمیوم این پلاگین ۳۹ دلار است. همان طور که اشاره شده Comet Cache رکورد سرعت بسیار بالایی را در تست های مختلف ثبت کرده است. این پلاگین به طور میانگین سرعت لود سایت را تا ۱.۲۶ ثانیه و سرعت عمومی پیج را تا ۳۵.۰۷ درصد بهبود می بخشد.

افزونه کش Comet Cache

افزونه کش وردپرس litespeed cache

یکی از افزونه های رایگان کش برای وردپرس لایت اسپید است. با کمک این افزونه می توانید بهینه سازی تصاویر و بهینه سازی برگه ها با کمک مینیفای کردن کد های css و js را انجام داد. هم چنین قابلیت لیزی لود و اتصال به cdn مانند کلوفلر از ویژگی های خوب این افزونه است.

برای دیدن تنظیمات این افزونه به مقاله آموزش افزونه لایت اسپید مراجعه کنید.

پس هر چه زودتر سرعت وب سایتتان را ارزیابی کنید و با استفاده از افزونه های موجود سرعت سایتتان را بهینه کنید تا هم در نتایج گوگل رتبه های بهتری به دست بیاورید و هم مخاطبان بیشتری جذب کنید. اگر شما هم تجربه ای در کار با هر یک از این افزونه ها دارید و یا روش هایی برای بهبود سرعت سایت پیشنهاد دارید با ما در میان بگذارید.

زهرا غفاری
زهرا غفاری
مهندسی نرم افزار و کارشناسی ارشد تجارت الکترونیک خوندم و 3 ساله که وردپرس و سئو کار می کنم.
مقالات مرتبط
بنر
دیلیت اکانت تلگرام؛ آموزش حذف اکانت تلگرام در یک دقیقه
به هر دلیل ممکن است که بخواهید اکانت تلگرامتان را حذف کنید، لازم است که اشاره کنم دلیت اکانت تلگرام کار بسیار راحتی است. به دو طریق می‌توان نسبت به حذف اکانت تلگرام اقدام کرد. یکی از این روش‌ها که روش سریع و فوری است، از طریق وبسایت رسمی تلگرام انجام می‌گیرد.
بنر
4 روش تضمینی تغییر پسورد اینستاگرام
فراموش کردن رمز اینستاگرام یکی از مشکلات رایج کاربران است که در این مطلب به 4 روش رایج و تضمینی بازیابی پرداخته‌ایم. این تغییر رمز حتی در شرایطی که به رمز قبلی دسترسی ندارید هم کاربرد دارد.
بنر
نکات طلایی راهنمای خرید هاست برای وردپرس
با توجه به اهمیت هاست و تاثیری که بر روی امنیت و سرعت سایت دارد فاکتورهای مهم در راهنمای خرید هاست وردپرس را در ادامه بخوانید تا میزبانی وب معتبری برای سایتتان داشته باشید.
بنر
بهترین DNS های رایگان 2023
احتمالا شما هم از سرعت اینترنت شاکی هستید و اگر در مورد روش‌های بهبود آن جستجو کرده باشید، می‌بینید که تغییر DNS از ساده ترین راه حل هاست و با توجه به نیازتان به دنبال dns مخابرات، dns همراه اول یا DNS برای ps4 و پلی استیشن یا … هستید. ما در این مقاله بهترین DNS رایگان را برای شما عزیزان ...
0 دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.