ایکون
100 قالب سایت آماده
897 هزار تومان
پیش نمایش
مجموعه مقالات وردپرس

نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp

اگر به تازگی می خواهید وردپرس را در یک محیط آزمایشی یاد بگیرید و قالب ها و افزونه های متنوع را تست کنید، یا بدون استفاده از ترافیک اینترنت و مشکل کندی سرعت با خیال راحت سایت خود را روی لوکال یا کامپیوتر راه اندازی کنید و بعد از خرید هاست و دامنه آن را به هاست خود منتقل کنید با آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست ویندوز همراه ما باشید.

15
21 شهریور 1400
آخرین بروزرسانی: 25 فروردین 1403

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای محبوب برای راه‌اندازی انواع سایت‌ها است. یکی از امکانات جذاب وردپرس برای افراد مبتدی و کسانی که به صورت آزمایشی قصد طراحی سایت دارند، قابلیت نصب روی لپ تاپ یا سرور داخلی کامپیوتر (Local host) است. این قابلیت باعث صرفه جویی در هزینه برای افراد مبتدی در شروع کار است و می توانند سایت خود را روی سیستم شخصی طراحی کنند و سپس به هاست انتقال دهند. پیش نیاز نصب وردپرس روی سیستم شخصی وجود یک لوکال هاست مانند xampp است. در این مقاله قصد داریم نصب وردپرس روی لوکال هاست را آموزش دهیم.

لوکال هاست چیست؟

Local host مشابه هاست عمل می‌کند، با این تفاوت که به جای میزبانی مجازی، سرور داخلی کامپیوتر ذخیره سازی داده ها را انجام میدهد. سرعت بالا، حفظ امنیت اطلاعات، آفلاین بودن و ویرایش سریع از مزایای استفاده از Local host است به این ترتیب می توانید بدون نیاز به خرید هاست و دامین سایتتان را بر روی کامپیوتر خودتان طراحی کنید و بعد از تکمیل نهایی به هاست انتقال دهید.

چرا وردپرس را روی لوکال هاست نصب کنیم؟

ممکن است بپرسید چرا باید وردپرس را در فضایی نصب کنید که کسی آن را نمی‌بیند؟ یا ممکن است فکر کنید لوکال هاست فقط برای افراد تازه کار مناسب است، اما واقعیت این است که نصب وردپرس در لوکال هاست برای هر کسی که با طراحی و توسعه وب سایت درگیر است مفید است. مبتدیان یاد میگیرند که چگونه یک وب سایت با استفاده از وردپرس طراحی کنند. برای افراد خبره در وردپرس Local host محلی برای تست پلاگین ها، قالب ها و هم چنین داشتن بکاپ پشتیبان سایت است.

از دیگر مزیت های نصب وردپرس روی لوکال هاست این است که در صورتی که اینترنت ضعیف باشد، برای انجام تغییرات و مشاهده نتیجه معطل نمی شوید و می توانید سایتتان را بدون درگیری با قطعی یا کندی اینترنت طراحی کنید.

.پیشنهاد ویژه برای افراد مبتدی در یادگیری وردپرس:  کتاب آموزش وردپرس شما را با مسیر کلی که پیش رو دارید، آشنا می کند.

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

به صورت خلاصه نصب وردپرس روی زمپ شامل 3 مرحله زیر است هر مرحله را با جزئیات آموزش می دهیم:

  1. آموزش نصب زمپ XAMPP
  2. ساخت دیتابیس روی لوکال هاست
  3. آپلود و نصب وردپرس روی لوکال هاست

1- آموزش نصب XAMPP

انواع نرم افزارها برای ایجاد لوکال هاست مانند MAMP، LAMP، WAMP و XAMPP وجود دارند که ما در این آموزش از زمپ استفاده می کنیم، ابتدا زمپ را از لینک زیر دانلود کنید.

 لینک دانلود Xampp

نصب XAMPP

برای نصب زمپ همانند سایر نرم افزار ها که دارای یک فایل اجرایی با پسوند exe است کلیک کنید تا وارد مراحل نصب شود.

مراحل نصب xxamp برای نصب xamp در ویندوز

حالا قسمت هایی که میخواهید نصب شود را انتخاب کنید که توصیه می شود تیک تمام قسمت ها را بزنید.

انتخاب فایل های نصبی زمپ در نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp

انتخاب محل نصب xampp که بهتر است درایو c باشد و نام پوشه xampp را هم تغییر ندهید.

انتخاب محل نصب زمپ در درایو C

زبان را بر روی انگلیسی قرار دهید و دکمه Next را بزنید.

مراحل نصب وردپرس روی xampp

کمی صبر کنید تا نصب زمپ کامل شود.

نصب وردپرس روی زمپ مرحله پایانی نصب xampp در ویندوز

با 100 درصد شدن نوار پیشرفت نصب xampp با موفقیت انجام می شود. در انتها دکمه Finish را بزنید.

بعد از اینکه نصب زمپ با موفقیت انجام شد زمپ را اجرا کنید که مشابه تصویر زیر محیط زمپ برای شما نمایش داده می شود. دو گزینه Apachi و MySQL را start بزنید، هر دو گزینه باید سبز شود تا زمپ به درستی و بدون خطا کار کند.

تست زمپ برای نصب وردپرس روی زمپ

حالا که زمپ را با موفقیت نصب کردید به سراغ مرحله دوم نصب وردپرس روی لوکال هاست یعنی ساخت دیتابیس می رویم.

در سال‌های اخیر تعداد سایت‌های فروشگاهی که با وردپرس راه‌اندازی شده‌اند افزایش یافته است. اگر صاحب کسب و کار هستید یا می‌خواهید با طراحی سایت کسب درآمد کنید آموزش استور وردپرس برای شما تا از مفاهیم مقدماتی تا سئوی سایت فروشگاهی را یاد بگیرید.

آموزش طراحی سایت فروشگاهی، هیرو وردپرس

2- ساخت دیتابیس روی لوکال هاست

برای نصب وردپرس روی زمپ نیاز به ایجاد یک پایگاه داده دارید، در مرورگر آدرس localhost/phpmyadmin را وارد کنید. در پنجره باز شده بر روی New کلیک کنید و نام پایگاه داده دلخواه را وارد کنید و نام آن را در جایی کپی کنید چون در مرحله بعد به این نام نیاز دارید.

نکته: در کادر collection بهتر است برای سازگاری دیتابیس با فارسی utf8_general_ci یا utf8_persian_ci را انتخاب کنید.

ساخت دیتابیس در لوکال هاست بری راه اندازی وردپرس روی لوکال هاست

در این مرحله با ایجاد موفقیت آمیز دیتابیس پیام Databas has been created✔️ را مشاهده می‌کنید.

3- آپلود و نصب وردپرس روی لوکال هاست

به آخرین مرحله نصب وردپرس روی لوکال هاست رسیدیم. در این مرحله باید وردپرس را از سایت مرجع دانلود کنید سپس در کامپیوتر خود در مسیر C://Xampp/htdocs پوشه ای با نام دلخواه مثلا rtl-theme ایجاد کنید. پوشه محتویات وردپرس را که در گام اول دانلود کردید از حالت فشرده خارج و درون این پوشه paste کنید.

 لینک دانلود وردپرس

آدرس سایت ایجاد شده که به شکل http://localhost/rtl-theme می باشد را در مروگر تایپ و وارد کرده که تصویر زیر را مشاهده می کنید که باید روی دکمه بزن بریم کلیک کنید.

مرحله اول نصب وردپرس روی زمپ

در این قسمت از نصب وردپرس روی زمپ را معمولا کاربران مشکل دارند موارد را به صورت زیر پر کنید:

  • نام پایگاه داده: نام دیتابیسی که در مرحله قبل ایجاد کردید.
  • نام کاربری: این قسمت را root قرار دهید.
  • رمز: رمز را خالی بگذارید.

ثبت اطلاعات دیتابیس برای نصب وردپرس روی زمپ

در بخش بعدی باید اطلاعات ورود به پیشخوان وردپرس را وارد کنید که شامل موارد زیر است:

  • عنوان سایت: نام سایت که در مرورگر نمایش داده می شود.
  • نام کاربری: نام کاربری ورود به پیشخوان وردپرس
  • رمز عبور: پسورد ورود به پیشخوان وردپرس
  • ایمیل: ثبت ایمیل برای ارسال موارد مدیریتی و استفاده برای بازایابی اطلاعات
  • نمایش به موتورهای جست و جو: این بخش برای زمانی است که شما بخواهید تا قبل از راه اندازی موتورهای جست و جوسایت شما را ایندکس نکنند این گزینه برای لوکال کاربردی ندارد اما اگر میخواهید بعد از راه اندازی سایت از محتویات لوکال بکاپ بگیرید و به سایت خود منتقل کنید این گزینه را بزنید.

نصب وردپرس روی لوکال هاست و ورود اطلاعات به پیشخوان

با درست وارد کردن مراحل بالا وردپرس نصب وردپرس روی لوکال هاست با موفقیت انجام می شود و می توانید مانند زیر وارد بخش پیشخوان وردپرس شوید و اقداماتی مانند مدیریت برگه ها، افزودن نوشته در وردپرس، کاربران، پوسته ها و سایر تنظیمات وردپرس را انجام دهید.

ورود به پیشخوان وردپرس در نصب وردپرسش روی زمپ

به همین راحتی اولین قدم برای طراحی سایت وردپرس را انجام شد و با نصب وردپرس روی لوکال هاست می توانید شروع به طراحی سایتتان کنید البته اگر قصد دارید وردپریس را روی هاست نصب کنید همانند لوکال هاست مراحل بسیار کوتاه است که در مقاله نصب وردپرس بر روی سی پنل و ننصب وردپرس روی دایرکت ادمین می توانید مراحل را به صورت ویدئویی و تصویری ببینید.

اگر در هر کدام از مراحل نصب وردپرس با مشکل یا نکته خاصی روبرو شدید با ما در قسمت کامنت ها در میان بگذارید.

معرفی هاست وردپرس راست چین

اگر به دنبال هاست پرسرعت وردپرس هستید، هاست وردپرس راست چین را به شما پیشنهاد می‌کنیم. هاست راست چین یک سرویس میزبانی وب باکیفیت بهینه شده برای سایت‌هایی با سیستم مدیریت محتوای وردپرس و کاملا سازگار با محصولات راست چین است.
راست چین کلود با استفاده از آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا، جدیدترین نسل سرورهای HPE، استفاده از رم‌های DDR4، سرویس امنیتی IMUNIFY360، بکاپ گیری منظم و راه اندازی سریع بعنوان یک شرکت هاستینگ قدرتمند ظاهر شده است، مهم‌ترین دلایل خرید هاست وردپرس راست چین عبارتند از:

  • استفاده از وب سرور لایت اسپید
  • استفاده از هاردهای پر سرعت NVME
  • استفاده از آخرین تکنولوژی سرور نسل 10 HPE

هاست وردپرس راست چین

 

فاطمه سامانی
فاطمه سامانی
فاطمه هستم و نزدیک به دو ساله فعالیتم تو حوزه سئو و وردپرس جدی شده. به نظر من "تنها کسی که تو دنیا می تونه کمکت کنه خودتی، پس به خودت باور داشته باش"
سوالات متداول

با توجه به نوع سیستم عاملی که دارید می توانید یکی از موارد زیر را انتخاب کنید:

  • MAMP برای مک
  • LAMP برای لینوکس
  • WAMP برای ویندوز
  • XAMPP برای تمامی سیستم عامل ها

بله تمامی افزونه ها قابل نصب بر روی لوکال هاست هستند البته ممکن است برخی افزونه ها برای پیکربندی اولیه نیاز داشته باشند که هنگام نصب وردپرس باید به اینترنت وصل باشید.

برای نصب وردپرس روی زمپ مراحل زیر را انجام دهید:

  • دانلود و نصب نرم افزار xampp localhost.
  • راه اندازی XAMPP
  • ایجاد دیتابیس
  • دانلود و نصب وردپرس

بله با نصب وردپرس روی لوکال هاست به تمام امکانات وردپرس دسترسی دارید و می توانید سایتتان را به صورت کامل با وردپرس طراحی کنید و علاوه بر این با محدودیت حجم فایل هم روبرو نیستید.

مقالات مرتبط
بنر
آموزش گام به گام بسته نصب آسان در لوکال هاست
اگر در لوکال هاست وب سایت خود را راه اندازی کنید می توانید یکباره وب سایت خود را به هاست منتقل کنید. یعنی بدون آنکه نیاز به هاست و دامنه داشته باشید، سایت را بدون استرس و نگرانی راه اندازی می کنید  و پس از مطمئن شدن از همه تغییرات دلخواهتان، آن را به هاست اصلی انتقال می دهید. همچنین در مصرف ...
بنر
آموزش قالب وودمارت؛ آموزش صفر تا صد طراحی فروشگاه
اگر می خواهید یک سایت حرفه ای طراحی کنید که کلیه امکانات یک فروشگاه آنلاین را داشته باشد کافی است یکی از 50 دموی فارسی و اختصاصی مانند دیجی کالا و موتن رو قالب وودمارت را نصب و استفاده کنید. همچنین این قالب فروشگاه ساز به همراه اپلیکیشن ارائه شده و کاربران می توانند یک نسخه از وب سایت را روی ...
بنر
آموزش نصب و فعالسازی ioncube در زمپ
ionCube Loader ماژولی است که برای اجرای فایل های رمزگذاری شده روی سرور نصب می شود. نصب و فعالسازی ioncube به سادگی انجام می شود. در صورت فعال نبودن ionCube شما با خطا مواجه می شوید. اما راهکار ساده رفع این خطا نصب ionCube در کمتر از چند دقیقه است که در ادامه به توضیح آن به صورت ویدئویی می پردازیم.
بنر
آموزش نصب آسان قالب وردپرس در Cpanel
شاید شما هم این جمله را شنیده باشید. در کم تر از 10 دقیقه سایت وردپرس خود را نصب کنید. در نگاه اول به نظرتان این جمله فقط یک تبلیغ برای جذب مخاطب به نظر می‌رسد اما کاملا درست است. کافی است از بسته نصب آسان وردپرس استفاده کنید تا سایت شما در کم تر از 10 دقیقه، روی هاست نصب شود. با هم نصب قالب ...
15 دیدگاه
sms67
sms67
29 بهمن 1402 13:14

با سلام و خسته نباشید
دوست عزیز بنده روی لوکال هاست ی سایت بالا آوردم اما زمانی که از یک کامپیوتر دیگه درون شبکه که سایت رو سرچ می کنم سایت کامل لود نمیشه
یعنی تصاویر قالب لود نمیشه و نوشته ها هم سمت راست چسبیدن .
به نظر شما مشکل کجاست ؟؟؟

آیا مفید بود ؟
0
ehsan mazaherilaghab
ehsan mazaherilaghab
25 آبان 1402 06:30

من آخرین ورژن وردپرسم رو روی لوکال هاست نصب کردم و قالب انفولدی که از شما خریدم رو روی اون نصب کردم و وقتی دموی مورد نظرم رو نصب کردم ورژن وردپرس نسخه 5 شد! و دیگه اپدیت نمیشه. میشه راهنمایی بفرمایید

آیا مفید بود ؟
0
فاطمه سامانی
فاطمه سامانی
25 آبان 1402 10:16

سلام احسان عزیز
چون از بسته نصب آسان، دمو را نصب کردید به این صورت شده . اگر نصب قالب را به صورت پکیج انجام بدید این اتفاق نمی افته. اگر مشکلتون رفع نشد حتما به طراح قالب انفولد تیکت بزنید تا راهنماییتون کنن.

آیا مفید بود ؟
بهار احمدپور
بهار احمدپور
23 مرداد 1402 15:00

سلام
امکان راه انداختن 2 تا سایت در ویندوز با اجرای شبیه ساز xampp وجود داره؟

آیا مفید بود ؟
0
فاطمه سامانی
فاطمه سامانی
23 مرداد 1402 15:04

سلام بهار عزیز
بله این امکان وجود داره کافیه تو درایو c دو تا پوشه درست کنید.

آیا مفید بود ؟
fahime torabi
fahime torabi
23 مرداد 1402 14:52

سلام
وقتی به /localhost می‌روم و نام پایگاه داده‌ام را وارد می‌کنم،
با عرض پوزش، برای شروع به فایل wp-config-sample.php نیاز دارم. لطفا این فایل را دوباره دانلود کنید.
هر کاری انجام می دهم، همیشه این را به همراه دارد. لطفا به من بگویید چگونه مشکلم را حل کنم.

آیا مفید بود ؟
0
فاطمه سامانی
فاطمه سامانی
23 مرداد 1402 15:07

سلام دوست عزیز
در فایل های نصبی وردپرس فایل نام برده شده را پیدا کنید و توی مسیری که وردپرس را نصب کردید، درج کنید. نام کاربری، رمز و نام دیتابیس را در آن وارد کنید خطا رفع میشه

آیا مفید بود ؟
HOOMAN SHAKERI
HOOMAN SHAKERI
19 مرداد 1402 09:01

سلام
من سایتم را میخام انتقال بدم به لوکال هاست و سایتم تقریبا سنگینه و محدودیت داپلیکیتور اجازه انتقال نمیده
باید چکار کنم؟

آیا مفید بود ؟
0
فاطمه سامانی
فاطمه سامانی
20 مرداد 1402 09:18

سلام هومن عزیز
با استفاده از افزونه داپلیکتور پرو به راحتی می تونید سایت هایی با حجم بالا را هم انتقال بدید.

آیا مفید بود ؟
mehdi alizade
mehdi alizade
13 مرداد 1402 08:51

سلام خسته نباشید
من سایت تست رو لوکال هاست طراحی کردم و حالا میخام منتقل کنم به هاست باید دقیقا چکار کنم>؟

آیا مفید بود ؟
0
فاطمه سامانی
فاطمه سامانی
18 مرداد 1402 09:10

سلام مهدی عزیز
شکا می تونید سایتتون را با افزونه داپلیکیتور و گرفتن بسته نصب اسان به سادگی منتقل کنید. تو مقاله زیر هم می تونید نحوه انتقال را به ضورت ویدئویی آموزش ببینید
https://www.rtl-theme.com/blog/move-wordpress-site-to-host/

آیا مفید بود ؟
fateme7997
fateme7997
04 اردیبهشت 1402 14:37

سلام وقتتون بخیر
من تمامی این مراحل رو انجام میدم ولی وقتی عبارت
Localhost/اسم پوشه رو
سرچ میکنم چیزی برام بالا نمیاد

آیا مفید بود ؟
0
فاطمه سامانی
فاطمه سامانی
04 اردیبهشت 1402 15:44

سلام فاطمه عزیز
اگر مراحل را گام به گام پیش برید حتما وردپرس روی لوکال هاست نصب میشه . ولی بطور کلی چک کنید دکمه های Apachi و MySQL توی زمپ سبز هستند یا خیر؟ وردپرس شما دقیقا در مسیر درایو c، پوشه Xampp، پوشه htdocs قرار داره یا نه. همچنین در ساخت پایگاه داده دقت کنید.

آیا مفید بود ؟
bahar_bz
bahar_bz
15 آبان 1401 16:21

سلام و عرض ادب
سپاس

آیا مفید بود ؟
0
فاطمه سامانی
فاطمه سامانی
16 آبان 1401 09:48

سلام بهار عزیز
خوشحالیم براتون مفید بوده

آیا مفید بود ؟