ایکون
100 قالب سایت آماده
897 هزار تومان
پیش نمایش
مجموعه مقالات وردپرس

آموزش تصویری اتصال دامنه به هاست یا پارک دامنه

قبلا در معرفی برترین dns های رایگان به صورت خلاصه توضیح دادیم که DNS ها مثل دفترچه تلفن اینترنت عمل می کنند. برای دسترسی به آدرس سایت شما باید، اتصال دامنه به هاست را برقرار کنید. اصطلاحات دیگری که برای این مفهوم به کار می رود، پارک دامنه ، تنظیم dns و … است. با ما همراه باشید تا نحوه اتصال دامنه به سرور لینوکس را به صورت تصویری بررسی کنیم.

0
08 مرداد 1398
آخرین بروزرسانی: 21 اسفند 1402

پارک دامنه چیست؟

فرض کنید سایتی دارید که هم دامنه ir دارد و هم دامنه com. می خواهید زمانی که کاربران هر کدام از آدرس ها را بزند، صفحه اصلی سایت شما بالا بیایید. این کار چند مزیت دارد. مثلا می توانید غلط های املایی کاربران را اصلاح کنید. دامنه شما ممکن است به شیوه های مختلف، خوانده یا نوشته شود. می توانید همه را ثبت کنید و با اتصال دامنه به سرور، اجازه دهید که همه روی یک سایت بالا بیایند.

به صورت کلی، زمانی از پارک دامین روی هاست استفاده می شود که بخواهید بجز آدرس سایت اصلی ، دو یا چند دامنه دیگر هم بالا بیاید. در واقع اتصال 2 دامنه به یک هاست یا بیشتر را با همین روش می توانید انجام دهید.

اتصال دامنه به هاست

پارک دامنه در سی پنل بسیار ساده است. کافی است اطلاعات ورود به هاست شامل نام کاربری و پسورد را وارد کنید. ساده ترین لینک برای دسترسی به هاست سی پنل شما مثل آدرس زیر است. بجای example.com آدرس سایت خودتان را وارد کنید.

www.cpanel.example.com

اتصال دامنه به هاست

از زیر مجموعه Domains ، گزینه Aliases یا Park Domain را انتخاب کنید. مشابه تصویر زیر:

اتصال دامنه به هاست لینوکس

در صفحه ای که باز می شود، کادری وجود دارد که می توانید دامنه جدید را وارد کنید.

پارک دامنه

با زدن دکمه Add Domain دامنه مورد نظر شما به هاست متصل شده و پارک دامنه به درستی صورت می گیرد. ممکن است تمایل داشته باشید اتصال دامنه ای که پارک کرده اید را از هاست قطع کنید. پس به مرحله بعد می رسیم. اگر می خواهید یک سایت مجزا با دامنه دیگری بالا بیاورید راه حل آن ساخت اددان دامین در هاست است. آموزش اضافه کردن دامنه جدید به هاست را ببینید تا با روند آن آشنا شوید.

حذف کردن دامنه متصل شده به هاست لینوکس سی پنل

اگر بخواهید دامنه ای را از این هاست انتقال دهید و روی هاست دیگری پارک کنید، می توانید مرحله زیر را انجام دهید. زیر بخشی که دامنه را اضافه می کردید، بخش دیگری به نام Remove Aliases وجود دارد. اینجا لیست کلیه دامنه هایی که روی هاست مورد نظر شما پارک شده اند را مشاهده خواهید کرد. من در اینجا فقط یک دامنه را پارک کرده بودم. که در این جا مشاهده می کنید. با استفاده از گزینه Remove می توانید تنها با یک کلیک این کار را انجام دهید.

پارک دامنه در سی پنل

به همین سادگی اتصال دامنه به سایت انجام می شود. البته نکته مهمی وجود دارد. پیش از اینکه شما عملیات اتصال دامنه به سرور لینوکس را انجام دهید، پیش نیازهایی باید صورت گیرد. در مرحله بعد به این موارد می پردازیم.

نکات مهم پیش از پارک دامنه

همانطور که اشاره شد، پیش از پارک دامین روی هاست سی پنل ، فرایندی باید انجام گیرد. این کار، تنظیم DNS از طريق كنترل پنل است. البته توجه داشته باشید که این کار معمولا در هاستینگ های مختلف متفاوت است. اما در یک مسأله مشترک است. باید زمان مشخصی از تنظیم دی ان اس ها بگذرد را بتوانید پارک دامنه رایگان را انجام دهید. در زیر به این مورد اشاره خواهیم کرد.

نکته دیگر، تأثیر نوع دامنه در اتصال dns است. برای دامنه های بین المللی، مثل com، org و … یک روش و دامنه های کشور ایران ir یک روش دیگر وجود دارد.

اتصال دامنه های بین الملل به dns

در پنل شرکت میزبانی سایت خود لاگین کنید. از میان دامنه ها، دامین مورد نظر خود را انتخاب کنید و در بخش تنظیم name server ها، DNS هاست مورد نظر را ست کنید. یک مثال از این مورد می زنیم. همانطور که اشاره کردیم، در هر شرکت هاستینگ ممکن است کمی تفاوت وجود داشته باشد.

از بخش مدیریت دامنه ها، گزینه دامنه های من را انتخاب می کنم. در اینجا لیست دامنه ها را خواهم دید. دامنه ای که مد نظرم هست را انتخاب می کنم. جزئیات آن، تنظیم DNS را انتخاب می کنم. البته ممکن است تغییر DNS، بسته به شرکت میزبانی شما، نام هایی مثل مدیریت name server ، نام سرور ها و … داشته باشد. شما می توانید لیست بهترین dns های 2022 را مشاهده کنید.

اتصال دامنه به هاست

 

اتصال دامنه به هاست

سه نکته را فراموش نکنید:

1- دی ان اس هاست که در اینجا ثبت می کنید، هنگام خرید هاست برایتان ایمیل شده. اگر ندارید، از همان شرکت میزبانی که خریده اید، می توانید دریافت کنید.

2- در پایان دکمه ویرایش را حتما کلیک کنید تا تنظیمات شما ذخیره شود.

3- برای دامنه های بین المللی مثل com، org و … بعد از اتصال dns ، پنج تا شش ساعت منتظر بمانید و سپس فرایند پارک دامنه یا اتصال دامنه به هاست را انجام دهید.

.با خرید دامنه از راست چین کلود امکان انتخاب دامنه ایرانی و بین المللی با قیمت اقتصادی، قابلیت انتقال راحت، سادگی ثبت Name Server اختصاصی و امکان تمدید راحت دامنه را دارید.

تنظیم DNS برای دامنه های IR در اتصال دامنه به هاست

و اما برای خرید دامنه ir، ابتدا به سایت ایرنیک به نشانی https://www.nic.ir/Login وارد شوید. در اینجا هم روی گزینه دامنه های من کلیک کنید. سپس دامنه مورد نظرتان را انتخاب کنید. در یکی از بخش ها دکمه ای به نام “ویرایش ردیف های کارگزاری نام و میزبانی دامنه” می بینید. در اینجا می توانید دی ان اس هاست مورد نظر را برای پارک دامین روی هاست تنظیم کنید.

بعد از این کار باید 12 تا 24 ساعت برای اتصال دامنه به سایت منتظر بمانید.

اتصال دامنه به هاست

خب امیدوارم این آموزش برای رفع مشکل وصل نشدن دامنه به هاست و پارک دامین سی پنل مفید باشد.

توجه: هاست وردپرس راست چین یک سرویس میزبانی وب باکیفیت برای سایت‌ های با سیستم مدیریت محتوای وردپرس و بهینه شده با محصولات راست چین است، اگر قصد استفاده از یک هاست با پشتیبانی عالی دارید حتما هاست وردپرس راست چین را خریداری کنید.

زهرا غفاری
زهرا غفاری
مهندسی نرم افزار و کارشناسی ارشد تجارت الکترونیک خوندم و 3 ساله که وردپرس و سئو کار می کنم.
مقالات مرتبط
بنر
آموزش گام به گام بسته نصب آسان در لوکال هاست
اگر در لوکال هاست وب سایت خود را راه اندازی کنید می توانید یکباره وب سایت خود را به هاست منتقل کنید. یعنی بدون آنکه نیاز به هاست و دامنه داشته باشید، سایت را بدون استرس و نگرانی راه اندازی می کنید  و پس از مطمئن شدن از همه تغییرات دلخواهتان، آن را به هاست اصلی انتقال می دهید. همچنین در مصرف ...
بنر
آموزش قالب وودمارت؛ آموزش صفر تا صد طراحی فروشگاه
اگر می خواهید یک سایت حرفه ای طراحی کنید که کلیه امکانات یک فروشگاه آنلاین را داشته باشد کافی است یکی از 50 دموی فارسی و اختصاصی مانند دیجی کالا و موتن رو قالب وودمارت را نصب و استفاده کنید. همچنین این قالب فروشگاه ساز به همراه اپلیکیشن ارائه شده و کاربران می توانند یک نسخه از وب سایت را روی ...
بنر
آموزش نصب و فعالسازی ioncube در زمپ
ionCube Loader ماژولی است که برای اجرای فایل های رمزگذاری شده روی سرور نصب می شود. نصب و فعالسازی ioncube به سادگی انجام می شود. در صورت فعال نبودن ionCube شما با خطا مواجه می شوید. اما راهکار ساده رفع این خطا نصب ionCube در کمتر از چند دقیقه است که در ادامه به توضیح آن به صورت ویدئویی می پردازیم.
بنر
آموزش نصب آسان قالب وردپرس در Cpanel
شاید شما هم این جمله را شنیده باشید. در کم تر از 10 دقیقه سایت وردپرس خود را نصب کنید. در نگاه اول به نظرتان این جمله فقط یک تبلیغ برای جذب مخاطب به نظر می‌رسد اما کاملا درست است. کافی است از بسته نصب آسان وردپرس استفاده کنید تا سایت شما در کم تر از 10 دقیقه، روی هاست نصب شود. با هم نصب قالب ...
0 دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.