ایکون
100 قالب سایت آماده
897 هزار تومان
پیش نمایش
هاست اشتراکی چیست و مناسب چه سایتهایی است؟
نقد و بررسی

هاست اشتراکی چیست و مناسب چه سایت هایی است؟

با توجه به اینکه امروزه در توسعه یا راه اندازی کسب و کار و تلاش می شود از هزینه های گزاف اجتناب شود هاست اشتراکی بهترین روش و کم هزینه ترین کار برای داشتن هاست و راه اندازی سایت است. هاست اشتراکی محیطی است که منابع اصلی سرور مثل هارد، سی پی یو و رم بین کلیه کاربران به اشتراک گذاشته می شود، به همین دلیل با نام هاست اشتراکی شناخته می شود

0
27 بهمن 1399
آخرین بروزرسانی: 20 اسفند 1402

مزایای هاست اشتراکی چیست؟

خرید هاست اشتراکی دارای مزایایی برای کسانی است که قصد راه اندازی سایت با هزینه کمتری دارند. مهمترین مزیت های هاست اشتراکی شامل موارد زیر است:

  • مدیریت ساده تر: در هاست اشتراکی نیازی به مدیریت و کانفیگ سرور نیست. تنها با یک کنترل پنل برای مدیریت سایت وجود دارد.
  • عدم نیاز به دانش فنی بالا: پیکربندی و بهینه سازی سرور برعهده شرکت هاستینگ است بنابراین نیازی به دانش فنی بالا نیست.
  • تنوع پنل های هاست اشتراکی: باتوجه به تنوع سرویس های هاست اشتراکی، بر اساس نیاز سایت پهنای باند متناسب قابل انتخاب است.
  • ادان دامین: امکان اتصال چندین دامنه بر روی هاست اشتراکی وجود دارد.
  • پشتیبانی از سیستم عامل ویندوز و لینوکس: سیستم عامل هایی که در هاست اشتراکی استفاده می شود معمولا لینوکس یا ویندوز هستند که در ویندوز به مراتب ارزانتر می باشد.
  • تنظیمات از پیش اعمال شده: نصب سیستم عامل، کنترل پنل، پیکربندی های لازم و تنظیمات امنیتی بر عهده شرکت هاستینگ است.
  • نگهداری آسان: پایدار نگه داشتن سرور و رفع مشکلات آن بر عهده شما نیست.
  • امنیت بالای اطلاعات: اگرچه فضا و منابع در سرور به اشتراک گذاشته شده است، اما اطلاعات وب سایت ها در دسترس سایر مالکین وب سایت های میزبانی شده قرار نمی گیرد.
  • هزینه پایین تر: به دلیل مشارکت چندین کاربر در هزینه های سرور، هزینه برای کاربران کم شده و مقرون به صرفه تر خواهد بود.
حتماً بخوانید آموزش امنیت وردپرس

 انتخاب پشتیبانی : نکته ای که حائز اهمیت است انتخاب پشتیبان درجه یک است که در مواردی که کاربربه مشکل برخورد پشتیبان بتواند بلافاصله کاربر را راهنمایی وسریعا پاسخگوی مشکلات بصورت 24 ساعته باشد.

معایب هاست اشتراکی چیست؟

  • پایین بودن سرعت نسبت به سرور مجاری: افزایش فعالیت کاربران دیگر باعث کندی وب سایت شما می شود که البته این موارد توسط مدیران سرور بررسی و کنترل می شود اما در هر صورت کندی سایت در بعضی زمان ها اجتناب ناپذیر است.
  • اشتراک منابع سرور مانند cpu و حافظه: در هاست های اشتراکی نباید انتظار داشته باشید که از کل منابع سرور مانند رم و Cpu بتوانید استفاده کنید.
  • محدودیت منابع: با توجه به تعداد هاست های روی سرور، منابع بین کاربران تقسیم می شود.
  • احتمال بالای اسپم یا بلاک شدن ایمیل ها: اگر کاربران دیگر قوانین هاست های اشتراکی را رعایت نکنند و اقدام به ارسال ایمیل های اسپم کنند احتمال بلاک شدن آی پی سرور و کاهش اعتبار موقتا که منجر به اسپم شدن ایمیل های شما نیز می شود وجود دارد.
  • خطرات احتمالی: از آنجا که سرورهای اشتراکی، چندین وب سایت را میزبانی می کنند، ⚠️ خطرات احتمالی به عنوان یک تهدید همیشه برای آنها وجود دارد. برای مقابله با این مسئله  سرورهای اشتراکی ممکن است دارای ویژگی های امنیتی مانند گواهینامه های SSL باشند.
  • آپ تایم پایین تر: مدت زمان پاسخگویي سرور و یامدت زمان در دسترس بودن وب سایت را آپ تایم می‌گویند. در واقع آپ تایم توانایی سرور را در اداره و اجرای وب سایت نشان می‌دهد اما در هاست اشتراکی به دلیل بالا بودن تعداد کاربران احتمال پایین بودن UP TIME وجود دارد.
  • عدم فعال بودن برخی از ماژول های کاربردی: در سرور مجازی شما دسترسی های بیشتری خواهید داشت و به همین علت ابزار های بیشتری برای کنترل و افزودن ماژول های مورد نظر خواهید داشت. در هاست اشتراکی این محدودیت وجود دارد.
  • عدم دسترسی به روت: در هاست اشتراکی شما تنها دسترسی سطح کاربر دارید و با امکاناتی که در کنترل پنل هاست قرار دارید می توانید کار کنید اما دسترسی روت به سرور ندارید که قطعا این مورد محدودیت هایی برای شما ایجاد خواهد کرد.

اما سوال یک متدوال: آیا امکان ارتقا نسخه های php بر روی هاست اشتراکی توسط کاربر وجود دارد؟ در پاسخ باید گفت خیر، برای ارتقا کاربر باید درخواست خود را به واحد پشتیبانی اعلام کند.

 اگر قصد راه اندازی سایت فروشگاهی را دارید مقاله مقایسه بهترین هاست ووکامرس را بخوانید تا هاستی با کیفیت برای سایت فروشگاهی تان خریداری کنید

هاست اشتراکی برای چه سایت یا اشخاصی مناسب است؟

  • اشخاصی که دانش محدودی در زمینه ی میزبانی وب دارند.
  • اشخاصی که می خواهند در هزینه ها صرفه جویی کنند.
  • اشخاصی که می خواهند یک وب سایت را بدون دردسر مدیریت کنند.
  • اشخاصی که برای مشاغل و وبسایت های کوچک یا اهداف شخصی به یک وب سایت ساده نیاز دارند.
  • تا زمانی که سایت شما نوپا است و توسعه پیدا نکرده و تعداد کاربران شما زیاد نشده است یک هاست اشتراکی می تواند نیازهای وب سایت شما را برآورده کنند.
  • هنگامی که وب سایت شما فعال و راه اندازی شد، می توانید درک بهتری از میزان رشد وب سایت خود، چه در پهنای باند یا فضای ذخیره سازی اطلاعات روی هاست داشته باشید.

هاست اشتراکی در مقابل سرورهای مجازی VPS

اگر وب سایت شما روی یک هاست اشتراکی قرار گرفته است و منابع زیادتری نسبت به میزان اختصاص داده شده به هاست شما مصرف می کند و مرتباً از سمت پشتیبان خود هشدار دریافت می کنید، ممکن است بخواهید در مورد ارتقا hosting خود اقدام کنید. سرورمجازی یا همان VPS معمولاً مرحله بعدی و سطح بالاتر هاست اشتراکی است و میزان منابع بیشتری به صورت اختصاصی به شما می دهد.

هاست وردپرس

در اینجا به سوال مهمی که بر میخوریم این است که عمده ترین تفاوت هاست با سرور در چیست؟ در پاسخ باید گفت تنها تفاوت در نحوه مدیریت و دسترسی های مربوطه می باشد و دسترسی در هاست های اشتراکی پایین تر است.

کدام هاست برای کسب و کار کوچک شما مناسب است؟

برای اکثر افراد که وارد دنیای میزبانی وب می شوند، مزایای هاست اشتراکی بیشتر از محدودیت های آن است. هزینه کم باعث صرفه جویی زیادی می شود و سادگی آن باعث می شود فارغ از دانش فنی آنها، برای همه گزینه ای قابل دسترسی باشد. VPS و سرور اختصاصی انتخاب هایی هستند که می توانید در مراحل بعدی بعد از رشد وبسایت در نظر داشته باشید. ضمن اینکه این سرورها قیمت بسیار بالاتری دارند.

در بهترین شرکت هاستینگ  9 تا از هاستینگ‌های برتر ایرانی را از نظر فضای هارد، میزان رم، نسل سرور، سرعت و غیره با هم مقایسه کرده‌ایم تا بتوانید انتخاب بهتری داشته باشید.

✔ باتوجه به اینکه انتخاب بهترین هاست میتواند در کسب و کار و وب سایت بسیار تاثیر گذار باشد ممکن است انتخاب یک هاستینگ ایرانی کار بسیار دشواری باشد. شما می توانید با دیدن قیمت خرید هاست وردپرس در راست چین تصمیم نهایی خود را بگیرید.

❓برای اینکه متوجه شوید آیا هاست اشتراکی مناسب وبسایت شما است یا خیر می تواند به این 4 سوال پاسخ دهید:

  1. بودجه شما چقدر است و به چه ویژگی هایی نیاز دارید؟

  2.  مهارت های فنی شما چقدر است؟
  3. وب سایت شما چقدر گسترده است و چه منابعی را می خواهد؟
  4. چه محدودیت هایی در مورد هاست های اشتراکی وجود دارد؟

در صورتیکه هزینه کمی برای هاست درنظر گرفته اید، مهارت فنی برای کانفیگ و نگهداری سرور ندارید و وب سایت شخصی شما پهنای باند و منابع زیادی لازم ندارد انتخاب هاست اشتراکی بهترین گزینه برای شماست.

امیدواریم با این مقاله کوتاه توانسته باشیم بخشی از سوالات و ابهامات هاست اشتراکی چیست را توضیح داده باشیم. توصیه می شود در هنگام خرید اولین هاست میزبانی خود با یک فرد آگاه یا پشتیبان هاست مشورت کنید و تصمیمی آگاهانه بگیرید. اگر تجربه ای در زمینه کار با هاست اشتراکی دارید در بخش نظرات با سایر کاربران راست چین درمیان بگذارید.

فاطمه سامانی
فاطمه سامانی
فاطمه هستم و نزدیک به دو ساله فعالیتم تو حوزه سئو و وردپرس جدی شده. به نظر من "تنها کسی که تو دنیا می تونه کمکت کنه خودتی، پس به خودت باور داشته باش"
مقالات مرتبط
بنر
دیلیت اکانت تلگرام؛ آموزش حذف اکانت تلگرام در یک دقیقه
به هر دلیل ممکن است که بخواهید اکانت تلگرامتان را حذف کنید، لازم است که اشاره کنم دلیت اکانت تلگرام کار بسیار راحتی است. به دو طریق می‌توان نسبت به حذف اکانت تلگرام اقدام کرد. یکی از این روش‌ها که روش سریع و فوری است، از طریق وبسایت رسمی تلگرام انجام می‌گیرد.
بنر
4 روش تضمینی تغییر پسورد اینستاگرام
فراموش کردن رمز اینستاگرام یکی از مشکلات رایج کاربران است که در این مطلب به 4 روش رایج و تضمینی بازیابی پرداخته‌ایم. این تغییر رمز حتی در شرایطی که به رمز قبلی دسترسی ندارید هم کاربرد دارد.
بنر
نکات طلایی راهنمای خرید هاست برای وردپرس
با توجه به اهمیت هاست و تاثیری که بر روی امنیت و سرعت سایت دارد فاکتورهای مهم در راهنمای خرید هاست وردپرس را در ادامه بخوانید تا میزبانی وب معتبری برای سایتتان داشته باشید.
بنر
بهترین DNS های رایگان 2023
احتمالا شما هم از سرعت اینترنت شاکی هستید و اگر در مورد روش‌های بهبود آن جستجو کرده باشید، می‌بینید که تغییر DNS از ساده ترین راه حل هاست و با توجه به نیازتان به دنبال dns مخابرات، dns همراه اول یا DNS برای ps4 و پلی استیشن یا … هستید. ما در این مقاله بهترین DNS رایگان را برای شما عزیزان ...
0 دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.