
در این مقاله با آموزش وردپرس رایگان مواردی مانند تنظیمات پیشخوان وردپرس، نصب افزونههای وردپرس، سئو داخلی، خارجی و تکنیکال را آموزش میدهیم تا با هزینه کم و انجام تمام اقدامات برای سئو سایت به رتبه های برتر نتایج گوگل دست پیدا کنید.
در این مقاله با آموزش وردپرس رایگان مواردی مانند تنظیمات پیشخوان وردپرس، نصب افزونههای وردپرس، سئو داخلی، خارجی و تکنیکال را آموزش میدهیم تا با هزینه کم و انجام تمام اقدامات برای سئو سایت به رتبه های برتر نتایج گوگل دست پیدا کنید.
مراحل سئو سایت وردپرس شامل تنظیمات پایه سایت، سئو داخلی، خارجی و تکنیکال و نصب افزونههای وردپرس است. با بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو و بهبود رتبههای سایت، ترافیک ارگانیک افزایش مییابد و منجر به افزایش فروش میشود. اگر میخواهید سایتتان را در نتایج اول گوگل مشاهده کنید،با آموزش رایگان سئو وردپرس همراه ما باشید.
Search Engine Optimization یا بهینهسازی موتور جستجو مجموعه اقداماتی است که با به کار بردن آنها، صفحات یک وبسایت یا یک صفحه وب در نتایج جستجوی یک موتور جستجو بهتر دیده میشود. وبسایتهایی که بالاترین مکان و بیشترین تکرار در صفحه نتایج جستجو را دارند، بازدیدکننده بیشتری از طریق موتورهای جستجو به دست میآوردند و این بازدیدکنندگان میتوانند به مشتری تبدیل شوند.
بررسیهای نشان میدهد ۳ نتیجه اول بیش از ۵۰% کلیک را به خود اختصاص میدهد و با افزایش نرخ کلیک فروشتان افزایش مییابد. خود ما هنگام سرچ معمولاً ۳-۴ تا نتیجه اول را کلیک میکنیم و به ندرت به سراغ نتایج پایینتر یا در صفحه دوم گوگل میرویم.
با بهینهسازی سایت برای موتورهای جستجو شانستان برای قرار گرفتن در نتایج اول افزایش مییابد و بدون هزینه تبلیغات میتوانید به تعداد زیادی از مشتریان دست پیدا کنید. بنابراین برای افزایش ورودی و افزایش فروش باید سئو سایت را جدیدی بگیرید.
سئو شامل 3 بخش سئو داخلی، سئو خارجی و سئو تکنیکال است. موضوعی که در سئو اهمیت دارد این است که نمیتوان فقط بر روی یک بخش متمرکز شد و باید چک لیست سئو را کامل رعایت کنید. شما نکات و بخشهای مهمی که در آموزش رایگان سئو وردپرس معرفی میکنیم را در سایتتان پیاده سازی کنید.
برای سئو سایت وردپرس قبل از شروع به هر کاری باید مطمئن شوید که پیکربندی درستی دارید و سایت برای موتورهای جستجو قابل نمایش باشد. این تنظیمات بدون نصب هیچ افزونه و با تنظیمات پیش فرض وردپرس امکان پذیر است:
اولین قدم در سئو سایت وردپرس این است که به موتورهای جستجو اجازه دهید سایت شما را ایندکس کنند. برای این کار از پیشخوان به قسمت خواندن بروید و تیک نمایش به موتورهای جستجو را بردارید.
Secure Sockets Layerیا SSL یک پروتکل امنیتی است که ارتباط بین سایت و مرورگر را رمزگذاری میکند. در صورت غیرفعال بودن SSL در سایت، قفل کوچک بالای مرورگر غیرفعال میشود و تبدیل به حالت No Secure میشود. فعال بودن SSL به خصوص برای سایتهای فروشگاهی که کاربران تراکنش مالی انجام میدهند، اهمیت بیشتری دارد و بر روی سئو سایت و تجربه کاربری تأثیر زیادی دارد.
برای فعال کردن SSL در سایت وردپرس حتما این کار را قبل از نصب قالب انجام دهید. به پیشخوان هاست سی پنل بروید و از بخش Security گزینه SSL / TLS Status را انتخاب کنید.
در ادامه دامنه مورد نظرتان را انتخاب کنید و یکی از موارد زیر را انجام دهید:
برای اینکه گوگل صفحات سایت شما را شناسایی و ایندکس کند نیاز به Sitemap یا نقشه سایت دارید. نقشه سایت یک فایل XML یا HTML است و لیست تمام آدرس صفحات سایت، آخرین بروزرسانی و ارتباط صفحات است و به Google اعلام میکند کدام صفحات را باید ایندکس کند.
با افزونههای سئو میتوانید نقشه سایت را بسازید. اگر افزونه یواست سئو استفاده میکنید از تنظیمات سئو > قسمت عمومی تیک فعال کردن نقشه سایت را بزنید.
اگر از افزونه رنک مث استفاده می کنید از پیشخوان وردپرس > رنک مث> تنظیمات نقشه سایت را انتخاب کنید و سایت مپ را برای نوشته ها، برگه، دسته ها و برچسب ها و… تنظیم کنید.
سپس پس از این که در افزونه تنظیمات مورد نظر را انجام دادید باید به سرچ کنسول رفته و در قسمت Sitemap لینک مورد نظر را که در مرحله قبل کپی کرده اید مانند تصویر زیر جای گذاری کنید.
ایجاد دستهبندیها به کاربران در مسیریابی سایت کمک میکنند و شانس زیادی برای گرفتن رتبه دارند. برای ساخت دستهبندی یا ایجاد تگ در سایت وردپرس از قسمت نوشته یا محصولات دسته و تگ را ایجاد کنید.
برای سئو دسته و تگ حتما توضیحات را قرار دهید و کلمات کلیدی را به درستی استفاده کنید و از محصولات یا نوشتههای مرتبط به دستهها لینک دهید.
اکنون باید کاری کنیم تمام سایتمان روی یک دامنه نمایش داده شود؛ یک سایت در ۴ حالت نمایش داده میشود:
این چهار حالت برای گوگل در واقع ۴ سایت متفاوت است و ما برای اینکه این مشکل برای سایتمان پیش نیاید تمام ورودیهای سایتمان را باید به اصطلاح روی یکی از این آدرسها ریدایرکت کنیم.
بنده پیشنهادم میکنم که آدرس دامنه https://yourdomain.com باشد.
یعنی www احتیاجی نیست که در آدرس باشد. بودن یا نبودن www در سئو هیچ تاثیری ندارد اما وقتی نام سایت شما کوتاهتر میشود برای گوگل بهتر است. این نوع آدرس برای کاربران هم بهینه است و کاربران شما راحتتر میتواند آدرس سایت شما را به خاطر بسپارند.
اسکیما یا دادههای ساخت یافته به گوگل برای درک عناصر سایت کمک میکند به این ترتیب به گوگل اعلام میکنید که محتوای شما یک مقاله است. برای فعال کردن اسکیما در وردپرس میتوانید از افزونههای اسکیما مانند افزونه Schema Pro استفاده کنید.
برای دانلود افزونه Schema Pro: کلیک کنید
تمام اقدامات بهینهسازی سایت برای دیده شدن توسط گوگل نیست و زمانی که رضایت کاربران را به دست آوردید شانس قرار گرفتن در نتایج را خواهید داشت. سئو داخلی یا On-Pages هم برای کاربران و هم موتورهای جستجو اهمیت دارد و شامل موارد زیر است:
باز هم به سراغ همان جمله معروف در مورد محتوا بریم «Content is king!» با محتوایتان مانند یک پادشاه رفتار کنید و برای آن ارزش و احترام زیادی قائل شوید. انتشار محتوای با کیفیت از اهمیت زیادی برخوردار است و باید پاسخ کاربران را به درستی بدهید و با انتشار محتوای باکیفیت به گوگل اعلام کنید که در حوزه خودتان متخصص هستید. موارد زیر را در مورد محتوایی که منتشر میکنید چک کنید:
قبل از هرکاری باید در مورد یک موضوع خاص تحقیق کنید و کلمه کلیدی مورد نظر را پیدا کنید، برای پیدا کردن کلمه کلیدی میتوانید از ابزارهایی مانند MOZ استفاده کنید، البته این ابزار غیر رایگان است و فقط میتوانید برای ماه اول به صورت رایگان از این ابزار استفاده کنید.
البته ابزارهای رایگان نیز وجود دارد برای مثال با استفاده از گوگل به صورت کاملا رایگان میتوانید کلمه کلیدی های مرتبط پیدا کنید برای مثال به تصویر زیر دقت کنید، شما با سرچ یک کلمه جامع میتوانید از پیشنهاداتی که گوگل برای شما میدهد استفاده کنید، این پیشنهادات کلمه کلیدی هایی هستند که توسط کاربر جست و جو شدهاند پس میتوانند سرچ بالایی داشته باشند.
همانطور که گفتیم وردپرس دارای افزونههای سئو مختلفی است و با این پلاگینها میتوانید اقدامات مختلف برای سئو سایت را انجام دهید. در ادامه بهترین افزونهها برای سئو سایت وردپرس را معرفی میکنیم:
افزونه یوست سئو با سه چراغ قرمز، نارنجی و سبز وضعیت سئو و خوانایی محتوایتان را نمایش میدهد. مواردی مانند بررسی توزیع کلمات کلیدی، ایجاد نقشه سایت، افزودن تگ کنونیکال، مدیریت ریدایرکت ها، افزودن سوالات متداول، ویرایش robots.txt، افزودن بردکرامب با این پلاگین پیاده میشود.
افزونه رنک مث دارای 20 اسکیما است و موارد دیگری مانند سئو محلی، سئو ووکامرس، مانتور خطاهای 404، همگام سازی با گوگل آنالیتیکس، مشاهده تاریخچه رتبهها و کلی امکانات دیگر در این افزونه وجود دارد.
با افزونه های yoast Seo و Rank Math میتوانید موارد زیر را در سایتتان انجام دهید:
در آموزش رنک مث و آموزش یواست سئو کار کردن با این افزونهها را یاد بگیرید و تنظیمات مختلف را انجام دهید.
با این افزونه اسکیماهای مختلف مانند سوالات متداول، محصول، رویداد، کتاب، مقاله و… را به سایتتان اضافه کنید.
برای تحقیق کلمات کلیدی اگر نمیخواهید از ابزارهای پولی استفاده کنید و هزینه ماهانه برای شارژ اکانت ها پرداخت کنید، از افزونه پیشنهاد کلمات کلیدی استفاده کنید. با این افزونه با وارد کردن کلمه اصلی تمام کلمات مرتبط را به شما پیشنهاد میدهد.
با افزونه سئو ووکامرس اقدامات مورد نیاز برای برای سئو سایت فروشگاهی و محصولات ووکامرس انجام دهید. این افزونه مکمل افزونه یواست سئو است.
با افزونه لینکسازی خودکار، ایجاد لینکهای داخلی به صورت خودکار انجام می شود.
دو معیار سرعت و نمایش درست نسخه موبایل در سئو سایت اهمیت بالایی دارد. افزونه Hummingbird Pro در سایت وردپرس به افزایش سرعت سایت کمک میکند و وضعیت نمایش سایت در نسخه موبایل را هم بررسی میکند.
هر چند این دو معیاری برای رتبهبندی نیست اما با انتخاب درست عنوان سئو شانس کلیک بر روی نتایج افزایش مییابد زمانی که لینک شماد در نتایج نمایش داده میشود شامل عنوان سئو و توضیح متا است که در نتایج نمایش داده میشود برای تنظیم عنوان و توضیح متا میتوانید از افزونههای رنک مث یا یواست سئو استفاده کنید به عنوان مثال در افزونه رنک مث از قسمت Edit Snippet میتوانید این عناوین را ویرایش کنید.
برای تصاویرتان یک Alt یا متن جایگزین بنویسید به این ترتیب به گوگل اعلام میکنید که تصاویر شما در مورد چه چیزی هستند. در سئو تصاویر به این نکات دقت کنید:
در سایت وردپرس برای اضافه کردن Alt به تصاویر کافیست بر روی عکس مورد نظرتان کلیک کنید و علامت مداد را بزنید.
حالا میتوانید متن جایگزین و ویژگی تصاویر را وارد کنید.
منظور از Internal Link پیوند دادن به سایر صفحات مفید سایت و هدایت کاربران به موضوعات مرتبط است. لینکهای داخلی خوانندگان را به صفحات دیگر در وب سایت شما میفرستد و کمک میکند زمان طولانیتر در سایت بمانند.
لینک دهی داخلی برای سئوی درون صفحه مهم است و به ایجاد سلسله مراتب کمک میکند و به موتورهای جستجو کمک میکند تا URLهای مرتبط و رابطه بین صفحات و پستهای سایت را بهتر درک کنند.
اگر میخواهید در وردپرس به محتوای دیگر لینک دهید کافیست متن مورد نظر را انتخاب کنید و در ابزارهای ویرایش متن با انتخاب علامت لینکدهی مطابق تصویر به کلمه مورد نظر لینک را اضافه کنید.
تگهای عنوان از H1 تا H6 شروع میشوند. تگ H1 معمولاً یکبار در محتوا استفاده میشود و عنوان اصلی هستند. سایر تگهای H2 و H3 برای جداسازی بخشهای محتوا کاربرد دارند. اگر یک H2 دارید که دارای زیر بخش است، برای زیرعنوان یک H3 قرار دهید و به همین ترتیب از تگهای عنوان H4 تا H6 استفاده کنید که در خوانایی و سئو سایت اهمیت دارد.
سئو تکنیکال کمی پیچیده است اما اهمیت بسیار زیادی دارد در ادامه چند اقدام بسیار مهم برای سئو تکنیکال را معرفی میکنیم:
انتخاب قالب سایت بهینه خشت اول سئو سایت است، یک قالب باید شیک و حرفهای باشد، رابط کاربری خوبی داشته باشد تا کاربران بتوانند با آن ارتباط بگیرند، دسترسی به قسمتهای مختلف سایت وجود داشته باشد اما تنها زیبایی قالب ملاک نیست و باید سئوفرندلی باشد هنگام انتخاب قالب به موارد زیر دقت کنید:
🔹شاید اولین دلیل تأثیر انتخاب قالب بر روی سرعت سایت باشد بنابراین حتماً سرعت قالب را قبل از خرید تست کنید.
🔹نوع تکنولوژی به کار رفته در قالب بر سئو سایت وردپرس تأثیر دارد به عنوان مثال در سایتهای طراحی شده با HTML۵ برای برد کرامب به صورت پیش فرض تگ تگ <
nav
>
برای برای نویگیشن و تگ تگ <
figure
>
برای تصاویر بسیار مهم است که در بسیاری از سایتها به این مورد توجه نمیشود در حالی که این تگها برای گوگل بسیار مهم هست.
جان مولر هم در مصاحبهای بر اهمیت انتخاب قالب بر روی سئو سایت صحبت میکند و تأکید میکند که فقط هدف انتخاب قالب به خاطر ظاهر آن نیست و موارد دیگری هم اهمیت دارد که از جمله میتوان به کدنویسی تمیز و بهینه قالب اشاره کرد:
.It’s easy to consider website themes as just a splash of color on top of a finished structure. But there’s so much more involved
🔹 یکی از الزامات برای هر سایتی این است که طراحی سایت ریسپانسیو و نمایش و در تمام دستگاهها به خصوص موبایل نمایش درستی داسته باشد که در ادامه در این مورد بیشتر توضیح میدهیم.
اگر در مورد انتخاب قالب نیاز به اطلاعات بیشتری دارید مقاله راهنمای انتخاب قالب اطلاعات مورد نیاز شما در مورد انتخاب قالب را در اختیار شما قرار میدهد.
ریسپانسیو بودن از اهمیت بالایی برخوردار است سایت شما باید در تمامی دستگاهها با سایزهای مختلف به درستی نمایش داده شود طبق آخرین آمار ۵۲ %از کاربران از موبایل استفاده میکنند با توجه به تعداد بالای کاربرانی که از موبایل برای باز کردن سایت استفاده میکنند اهمیت بیشتری پیدا میکند در سئو سایت وردپرس ریسپانسیو بودن سایت را جدی بگیرید تا از گوگل امتیاز مفی نگیرید. برای بررسی ریسپانیو و بودن سایتهای وردپرس میتوانید از api گوگل به آدرس زیر استفاده کنید
https://search.google.com/test/mobile-friendly
اگر قالب المنتوری دارید تمام بخشها را میتوانید برای موبایل هم ریسپانسیو کنید.
انتخاب هاست یکی از موارد مهم در سئو وردپرس یا هر نوع سایت دیگر است. هاست بر روی امنیت، سرعت شما و سئو سایتتان تأثیر مستقیمی دارد.
نکات زیادی در انتخاب هاست وردپرس وجود دارد از جمله هاست انتخابی شما باید بیشترین میزان uptime (۹۹. ۹۹%) را داشته باشد منظور از آپتایم بالا بیشترین میزان در دسترس بودن سایت بدون قطعی است، برای بررسی اینکه سایتتان چه میزان آپ تایم دارد میتوانید از سایتهای رایگانی مانند uptime.com سایتتان را بررسی کنید با فرض اینکه سایت شما در نتایج google قرار گیرد اما هر بار که کراولرهای به سایت شما سر میزنند سایت شما دون باشد رتبهتان را از دست میدهید.
توصیه بسیاری از سئوکاران این است که از هاستهای اشتراکی به خاطر امنیت و سرعت پایین استفاده نکنید.
با فعالسازی یکی از cdnها مانند کلودفلر تمام اطلاعات سایت شما مانند فایلهای جاوا اسکریپت و css بر روی سرورهای cdnها در سراسر دنیا ذخیره میشود و باتوجه به موقعیت کاربران نزدیکترین سرور به کاربر محتوای شما به کاربر را نمایش میدهد. استفاده از CDNها تاثییر زیادی بر روی سرعت، سئو و امنیت سایت شما دارد کلودفلر یک شبکه توزیع محتوا رایگان است که به راحتی قابل فعالسازی است.
یکی از موارد مهم در سئو سایت وردپرس سرعت سایت است همان طور که کاربران برای لود شدن یک سایت کند منتظر نمیمانند گوگل هم امتیاز پایینی به سایتهای کند میدهد با ابزارهایی مانند GMetrix میتوانید سرعت یایتتان را بررسی کنید و پیشنهاداتی هم برای بهبود سرعت سایتتان میدهد برای سئو سایت وردپرس رایجترین روشهای افزایش سرعت سایت را در سایتتان اجرا کنید:
یکی دیگر از اقدامات دیگر سئو خارجی است که به بهبود رتبهها کمک زیادی میکند. سئو خارجی مختص سایت وردپرس نیست و هر سایتی ضروری است و به جذب ترافیک بیشتر به وب سایت شما و ایجاد لینکهای ارزشمند کمک میکند. از جمله اقداماتی که برای سئو خارجی میتوان انجام داد شامل موارد زیر است:
یک نکته مهم در لینکسازی استفاده از سوشال سیگنال است. حتی اگر شبکههای اجتماعی به صورت مستقیم بر روی سرعت سایت تأثیر نداشته باشند به اشتراکگذاری محتوای و در معرض دید قرار گرفتن توسط مخاطبان بیشتر کمک میکنند. ساخت پروفایل در شبکههای اجتماعی مختلف مانند تلگرام، لینکدین، اینستاگرام، توئیتر و فیس بوک و انتشار محتوا تأثیر زیادی در برندسازی و جذب مخاطبان دارد و بر روی سئو سایت هم تأثیر مثبت میگذارد.
هر چند یکی از مواردی که در آموزش رایگان سئو وردپرس اهمیت دارد لینکسازی خارجی است اما اگر در ابتدای راه هستید این کار با احتیاط انجام دهید. ابتدا سئو داخلی و محتوایتان را انجام دهید سپس به سراغ انتشار رپورتاژ و لینکسازی خارجی بروید. در هنگام نوشتن رپورتاژ چند نکته زیر را در نظ بگیزید:
سایتهای زیادی وجود دارد که امکان انتشار محتوا و لینکسازی رایگان وجود دارد و با نوشتن محتوای میتوانید لینکسازی کنید. البته اغلب این سایتها لینک نوفالو دارند اما برای طبیعی شدن لینکسازی خارجی نیاز به این لینکها دارید.
مهم ترین بخش در بخش سئو و سئو خارجی ساخت بک لینک است، در این بخش شما برای بالا بردن اعتبار صفحات سایتتان میتوانید لینک سازی کنید، ممکن است بپرسید بک لینک چیست؟ بک لینک به زبان ساده به لینک یک وبسایت به وبسایت دیگر گفته میشود. وقتی یک سایت دیگر ما را معرفی میکند و به سایتمان لینک میدهد، ما یک بکلینک گرفتهایم. کاربران از طریق این لینک وارد سایت ما میشوند، به همین دلیل به آن «لینک ورودی» یا inbound link هم گفته میشود.
گرفتن بک لینک یاعث میشود زودتر به نتایج گوگل برسید، زیر به این صورت میتوانید زود تر اعتبار سایتتان را بالا ببرید و با بالا بردن این اعتبار قطعا نتجیه بهتری خواهید گرفت، سایت های بسیار زیادی وجود دارد که میتوانید با یک ثبت نام ساده لینک هایی با اعتبار بالا دریافت کنید.
برای مثال میتوانید برای لینک سازی از سایت هایی که در ادامه معرفی میکنیم استفاده کنید.
وبلاگ ایرانی | اعتبار دامنه |
---|---|
Avablog.ir | 37 |
Parsiblog.com | 55 |
Blogsky.com | 61 |
loxblog.com | 51 |
Blog.ir | 61 |
Tebyan.net | 65 |
Rasekhoon.net | 31 |
Blogsazan.com | 24 |
niloblog.com | 47 |
rozblog.com | 71 |
sportblog.ir | 11 |
Blogsazan.com | 31 |
4kia.ir | 31 |
همچنین برای پیدا کردن منابع لینک سازی می توانید با استفاده از ابزارهایی مانند moz رقبای خود را بررسی کنید تا بتوانید منابع بیشتری برای لینک سازی پیدا کنید. پس حتما به یاد داشته باشید برای مقالهای که منتشر می کنید شروع به ساخت بک لینک کنید. برای ساخت بک لینک اصلا نیازی به هزینه های اضافی بابت خرید بک لینک و رپورتاژ آگهی نیست شما خودتان اگر اصول لینک سازی را کامل یاد بگیرید میتوانید بک لینکهای با کیفیت برای سایتتان بسازید.
شما به عنوان یک وب مستر یا سئوکار میتوانید اقداماتی هر چند کوچک ولی حیاتی را برای سایتتان انجام دهید که اگر از آنها غافل شوید مشکلات زیادی را بری سئو سایتتان ایجاد میکنند. اولین اقدامات ضروری پس از نصب وردپرس این است که محتوای پیش فرض قالب را حذف کنید تا محتوای شما به عنوان محتوای کپی شناخته نشود مخصوصاً نوشته پیش فرض سلام دنیا! 😊 سایر موارد:
در ادامه آموزش رایگان سئو وردپرس به سراغ تجربیات کاربردی برای تدوین استراتژی سئو، استراتژی محتوا، استراتژی لینکسازی خارجی، رپورتاژ و پرفورمنس میپردازیم. نکات گفته شده کاملاً عملی و حاصل تجربیات متخصصات حوزه سئو هستند.
در ادامه آموزش رایگان سئو وردپرس 3 وبینار کامل با اساتید حوزه سئو را قرار دادیم موارد گفته شده در بالا به همراه نکات عملی را در ویدئوهای زیر ببینید.
برای سئو سایت وردپرس یا هر نوع سایت دیگر نیاز به تدوین استراتژی سئو دارید. در ویدئو زیر مراحل تدوین یک استراتژی سئو را مشاهده می کنید:
اگر شما هم این جمله معروف محتوا پادشت را شنیده اید در ویدئوی زیر آقای حسین یوسفی به شما آموزش می دهند که چه موقع یک محتوا پادشاست و چگونه می توان از این ابزار قدرتمند برای رسیدن به اهداف سئو استفاده کرد. توضیحات جامع و نکات مهم در تدوین استراتژی محتوا را در ویدئو زیر ببینید:
حالا که تمام اقدامات مورد نیاز برای داشتن یک سایت بهینه برای کاربران و موتورهای جستجو انجام دادید وقت آن است که مجدد پرفورمنس سایت را بررسی کنید. performance یکی از موارد مهم در سئو سایت است که به صورت دورهای باید چک شود. حتما نکات گفته شده توسط آقای بابک بنیادی و خانم محبوبه حیدری را در این ویدئو یادداشت کنید و هر چند ماه یکبار بررسی کنید تا امتیازات طلایی گوگل برای داشتن سایت با سرعت بالا و عملکرد عالی را از دست ندهید.
در آخر این ویدئو از آموزش رایگان سئو وردپرس پرفورمنس یک سایت بررسی می شود و تغییرات مورد نیاز برای بهینه سازی سایت انجام می شود.
در چک لیست زیر نکات مهم برای سئو سایت وردپرس را به صورت خلاصه می توانید مشاهده کنید:
امیداورم نکات گفته شما در این آموزش رایگان سئو وردپرس به شما در مورد بهبود سئو سایت وردپرس کمک کند. دنیای بهینهسازی موتورهای جستجو بسیار گسترده است اگر شما هم تجربه ای در رسیدن به صفحه اول گوگل دارید یا نکتهای در مورد SEO سایت وردپرس دارید دارید با کاربران ما در قسمت دیدگاهها به اشتراک بگذارید.
در این آموزش سئو وردپرس تمام استانداردهای پایه برای سئو یا بهینه سازی موتورهای جستجو سایت گفته شد. بعد از آن به مباحث پبیشرفته ای مانند افزایش سرعت و حتی لینکسازی خارجی پرداخته شد.
با استفاده از این آموزش سئو سایت وردپرس یک نقشه راه جامع برای بهبود SEO سایت خود خواهید داشت.
گام های سئو وردپرس seo در این مطلب به ترتیب زیر است:
حتما تمام نکات برای بهینه سازی موتورهای جستجو را انجام دهید تا در نتایج اول قرار بگیرید.
مهندسی نرم افزار و کارشناسی ارشد تجارت الکترونیک خوندم و 3 ساله که وردپرس و سئو کار می کنم.
یکی از موارد مهم در سایت خبری ...
بهبود سئو فرآیندی است که نیازمند ...
ببخشید من وقتی مقاله مینویسم و میزارم داخل سایت 3 تا 7 روز طول میکشه ایندکس بشه بعد ببینی میاد تو صفحات 50
باید چیکار کنم هم زود تر ایندکس بشه و هم رتبه خوبی بگیرم؟
دوست عزیز باید اعتبار دامنه بالایی داشته باشید تا زود ایندکس بشه
و همینطور وقتی یک مقاله را نوشتید اون را تو شبکه های اجتماعی منتشر کنید تاثیر خیلی خوبی تو ایندکس داره
مثلا میتونید یک مقاله داخل لینکدین بنویسید و لینک مقاله خودتونا داخل لینکدین قرار بدین
ببخشید من یک سوالی در مورد لینک سازی دارم
من لینک های زیادی ساختم باید چیکار کنم ایندکس بشه؟
چون اگه ایندکس بشه میتونه تاثیر بیشتری داشته باشه ولی راهکاری در مورد این نمیدونم
دوست عزیز میتونید لینک هاتونا داخل ایندکسر بریزید.
لینک ایندکسر
http://www.indexkings.com
بریز تو ایندکسر
تاثیر میزاره البته بستگی به سایت داره
لینک هایی که مثلا از ویرگول گرفته باشی بریزی تو ایندکسر فوری ایندکس میشه
سلام
چراغ های افزونه یواست خیلی مهمن یعنی حتما باید سبز باشن؟
دوست عزیز برای یک شخص مبتدی کاربرد داره تا بتونه یک صفحه را سئو کنه و همینطور که دوست عزیز فرمودن ایندکس شدن و رتبه گرفتن یک مقاله بستگی به اعتبار دامنه شما داره
به نظر من مهم نیست این چراغ فقط برای افراد مبتدی است که بتونن یک صفحه را سئو کنن وگرنه من خیلی مواقع حتی اصلا کلمه کلیدی وارد نکردم ولی رتبه خوبی گرفتم همه چی به نظر من بستگی به اعتبار دامنه یک سایت داره اولش هرچی سبز هم باشه باز هم رتبه نمیگیری باید بزاری خیلی از عمر دامنت رد بشه تا بتونی بیای صفحات اول گوگل
البته این نظر من هست و چون تجربه داشتم گفتم در اخیارت قرار بدم
بله دقیقا دوست عزیز
سلام خسته نباشید ببخشید یک سوال داشتم خواستم بدونم ریسپانسیو بودن تو بحث سئو تاثیر داره؟ و این که چطور بفهمیم یک صفحه ریسپانسیو است؟ ممنون اگه راهنمایی کنید
میتونید از لینک زیر استفاده کنید:
https://search.google.com/test/mobile-friendly
راحته میتونی از گوشی خودت ببینی بیینی صفحه سایتت بهم ریخته نباشه
اگه نبود بدون ریسپانسیو هست
البته اینم بدون که الان دیگه همه قالب ها ریسپانسیو طرا حی میشن و خیلی کم پیش میاد یک قالب دیگه این قابلیت ساده را نداشته باشه
سلام خسته نباشی واقعا خیلی برام آموزش خوبی بود یه سوال داشتم تو لینک سازی الان من سایت های مناسب و با کیفیتی رو جهت لینک سازی پیدا کردم باید لینک ها رو تو چه بازه ی زمانی قرار بدم؟ مثلا روزانه تو چند سایت لینک خودم رو قرار بدم یا هفتگی ؟ 2- واینکه تو هر کامنتم چند تا بک لینک قرار بدم؟ ممنون میشم در این باره توضیح مناسبی بدین
دوست عزیز باید لینک پروفایلی و وبلاگی بگیرید تاثیر بیشتری دارن و سعی کنید هر روز در تعداد پایین این کار را انجام بدید البته بستگی به اعتبار دامنه سایت داره هرچی اعتبار بیشتر است تعداد لینک سازی را ببرید بالا
آموزش سئو وردپرس را خوب گفتید ولی به نظر من باید دوره دید تا فهمید چی به چیه، چون سئو خیلی طولانیه و هرچی ازش بدونی کم دونستی من پیشنهاد میکنم هرکس قصد داره سئو شروع کنه اول ی دوره بخره بفهمه چی به چیه
بله دوست عزیز برای این که یک شخص بتونه سئو را کامل یاد بگیره باید دوره ببینه؛ با مواردی که ما در این مقاله گفتیم یک شخص مبتدی میتونه کار سئو را شروع کنه
سلام خسته نباشید، عنوان سئو میتونه تاثیر رو رتبه داشته باشه؟ یعنی اگه عنوان نزاریم و خوده افزونه به عنوان خودکار یک عنوان انتخاب کنه تاثیر بد داره؟
دوست عزیز سئو داخلی شامل موارد زیادی است که عنوان سئو هم یکی از اون هاست و همه این موارد رو ی سئو تاثیر زیادی دارن که باید رعایت کنید
با عرض سلام، خواستم بدونم آیا سئو داخلی فقط کافی هست؟ یا باید برای رتبه گرفتن از سئو خارجی هم استفاده کنیم؟
دوست عزیز باید لینک سازی کنید، برای لینک سازی می توانید از لینک رایگان و پولی مثل خرید رپورتاژ استفاده کنید.
سلام خوبین اگه افزونه رایگان یواست سئو استفاده کنم فایده نداره؟
دوست عزیز قابلیت های کمتری نسبت افزونه یواست نسخه پرو دارد
سلام خسته نباشید، چطور میتونم اعتبار یک سایت را برای بک لینک گرفتن بررسی کنم که آیا اصلا ارزش داره وقت بزارم براش لینک سازی کنم یا نه ابزاهای خاصی برای این کاره هست؟
دوست عزیز میتونید از ابزارهایی مثل ابزار moz استفاده کنید البته این ابزار فقط برای ماه اول رایگان است.
سلام خسته نباشید، من میخوام لینک سازی کنم میشه بگید بعد از این که یک سایت طراحی شد چند ماه بعد باید لینک سازی شروع بشه؟ چون شنیدن لینک سازی زیادیش خوب نیست و همینطور باعث پنالتی شدن یک سایت میشه منم چون سایتم تازه تاسیس هست خواستم بپرسم ممنون اگه راهنمایی کنید
سلام خسته نباشید، دوست عزیز شما باید 4 ماه بعد از طراحی و پیاده سازی سایت شروع به گرفتن بک لینک کنید و باید به صورت کاملا طبیعی لینک سازی کنید برای مثال روزی 3 الی 4 لینک و بعضی مواقع اصلا لینک سازی نکنید تا اعتبار دامنه سایتتون بالا برود.
سلام، ممنون از آموزش خوبتون در مورد سئو وردپرس، میشه آموزش افزونه یواست را برای من بفرستید؟ من نصبش کردم ولی نمیتونم باش کار کنم ممنون اگه این لطف را در حق من بکنید.
سلام خسته نباشید میتونید از طریق لینک زیر این آموزش را ببنید
https://www.rtl-theme.com/blog/yoast-learning/
عرض ادب، میشه چند سایت برای لینک سازی پروفایلی هم برای سئو وردپرس معرفی کنید ممنون میشم آخه چیزی نگفتید
سلام خسته نباشید ببخشید میشه برای تولید محتوای سئو شده از از ابزارهای هوش مصنوعی مثل ChatGPT استفاده کرد؟ اخه نوشتید غیر کپی خواستم بدونم اگه با ChatGPT یک مطالب تولید کنم ممکنه کپی شناخته بشه؟ اخه یک سوالی که برای من هست اینه اگه من یک موضوع سرچ کنم و یک کاربر دیگه هم اونا سرچ کنه یک جواب را برای 2 نفر میده باید چیکار کنیم که کپی شناخته نشه؟
سلام
پیشنهاد می شود مطالبی که توسط ChatGPT استفاده می شود را خودتان ویرایش و باز نویسی کنید و مطالب جدید را اضافه کنید و عینا همان مطالب را کپی نکنید.
من چند مورد که توسط هوش مصنوعی محتوا تولید کردند و براشون مشکل پیش اومده را دیدم و مواردی هم بوده که هنوز مشکلی پیش نیومده.
سعی کنید محتوای باکیفیت که پاسخ کاربر را بدهد را منتشر کنید.
سلام، خسته نباشید آموزش رایگان سئو وردپرس عالی بود، ببخشید من یک سوالی داشتم من سایت های ایرانی را برای لینک سازی رفتم میشه چند سایت غیر ایرانی برای من معرفی کنید؟ سایت های وبلاگی باشن ممنون مثلا مثل سایت هایی مثل رز بلاگ
من قبلا تولید متحوا انجام دادم و به سئو علاقه من شدم. اگر بخوام مواردی که در آموزش سئو وردپرس گفتید را پیاده کنم خودم میتونم ی سایت راه اندازی کنم؟
بله رسا جان طراحی سایت با وردپرس کار سختی نیست و اگر طبق آموزشی که در دوره رایگان هیرو وردپرس و استور وردپرس را ببینید می تونید خودتون سایت طراحی کنید.
داشتن یک سایت تستی و انجام عملی موارد به صورت آموزشی تاثیر زیادی در یادگیری و چالش های شما داره و می تونید یادگیری عمیق تری داشته بباشید.
تجربه ای که من از داشتن 2 تا سایت دارم اینه که حتما باید برای کاربر محتوا بنویسید و اگر تمام اقدامات برای سئو سایت وردپرس را انجام بدید اما یوزرفرنلدی نباشید و صرفا محتوای سئو محور بنویسید نمی تونید رتبه بگیرید.
دقیقا با همین دیدگاه 300 تا از مططالبم سایتم را بازنویسی کردم و با وجود زمانبر بودن تاثیر اون را در رتبه ها دیدم
زنوس عزیز قطعا هدف از تولید محتوا باید برای کاربر باشد و تا زمانی که محتوای با کیفیتی نداشته باشید عملا انجام اقدامات گفته شده تاثیر چندانی ندارد.
ممنون که تجربه اتون را با ما به اشتراک گذاشتید.
سلام من تازه یادگیری سئو را شروع کردم. آموزش های شما واقعا روان توضیح دادید و ویدیوهایی که گذاشتید خیلی کاربردی هست
سلام مینو عزیز
به دنیای سئو خوش اومدی و امیدواریم با آموزش هایی که داریم به شما در مسیر یادگیری اتون کمک کنیم
ممنون از مقاله خوبتون
بهترین موقع برای شروع لینک سازی کی هست ؟
سلام دوست عزیز
برای شروع لینک سازی بهتر است ابتدا ساختار کلی سایت تان مشخص شده باشد و به اندازه کافی محتوا در سایتتان منتشر کرده باشید و حداقل 6 ماه از زمان راه اندازی سایت تان گذشته باشد
ممنون از مقاله خوبتون خیلی کامل بود
خواهش می کنم
خوشحالم که براتون مفید بوده
ی سوال هم دارم
من تیک ایندکس سایتم را برداشتم ولی فقط صفحه اصلی ام ایندکس شد و صفحه محصولاتم ایندکس نشده این مورد را چه کار کنم؟
صفحات به مرور ایندکس می شوند در مقاله روش های ایندکس سایت نکاتی برای ایندکس سریع تر سایت گفتیم که به شما کمک می کند سریعتر صفحات را ایندکس کنید.