
سئو یا SEO مجموعه فعالیتهایی است که در طراحی سایت، تعیین استراتژی محتوایی و تولید محتوا انجام میدهیم تا جایگاه بهتری در نتایج جستجوی گوگل کسب کرده و بازدیدکننده بیشتری برای سایت جذب کنیم. در این مقاله به آموزش سئو وردپرس می پردازیم.
سئو یا SEO مجموعه فعالیتهایی است که در طراحی سایت، تعیین استراتژی محتوایی و تولید محتوا انجام میدهیم تا جایگاه بهتری در نتایج جستجوی گوگل کسب کرده و بازدیدکننده بیشتری برای سایت جذب کنیم. در این مقاله به آموزش سئو وردپرس می پردازیم.
Search Engine Optimization یا بهینهسازی موتور جستجو مجموعه اقداماتی است که با به کار بردن آنها، صفحات یک وبسایت یا یک صفحه وب در نتایج جستجوی یک موتور جستجو بهتر دیده میشود. وبسایتهایی که بالاترین مکان و بیشترین تکرار در صفحه نتایج جستجو را دارند، بازدیدکننده بیشتری از طریق موتورهای جستجو به دست میآوردند و این بازدیدکنندگان میتوانند به مشتری تبدیل شوند.
حالا در این مقاله میخواهیم تجربیات و راهکارهای عملی بهترین ها حوزه سئو برای یک سایت وردپرس به همراه نکات تجربی برای رسیدن به صفحه اول گوگل را آموزش دهیم
موضوعی که در سئو اهمیت دارد این است که نمی توان فقط بر روی یک بخش سئو تمرکز کنید و باید بر روی تمامی جنبه های سئو کار کنید. اگر به دنبال بالابردن قابلیت مشاهده سایتتان در نتایج موتورهای جستجوگر هستید نکات و بخش های مهم در سئو وردپرس که در ادامه معرفی می کنیم را در سایتتان پیاده سازی کنید.
انتخاب هاست یکی از موارد مهم در سئو وردپرس یا هر نوع سایت دیگر است. هاست بر روی امنیت و سرعت شما و در نتیجه سئو سایتتان تاثیر مستقیمی دارد. نکات زیادی در انتخاب هاست وردپرس وجود دارد از جمله:
🔹 هاست انتخابی شما باید بیشترین میزان uptime (99.99%) را داشته باشد برای بررسی اینکه سایتتان چه میزان آپ تایم دارد می توانید از سایت های رایگانی مانند uptime.com سایتتان را بررسی کنید با فرض اینکه سایت شما در نتایج google قرار گیرد اما هر بار که کراولر های به سایت شما سر می زنند سایت شما دون باشد رتبه تان را از دست می دهید.
🔹 از آنجایی که سرعت سایت هم یکی از فاکتورهای مهم در سئوی سایت است اگر سایتتان کند باشد زمان زیادی برای لود صفحات طول می کشد و علاوه بر اینکه کاربران سایتتان را رها می کنند ممکن است گوگل هم قید شما را بزند و دیگر در نتایج قرار نگیرید. با ابزار های مختلفی مانند GtMetrix می توانید سرعت سایتتان را بررسی کنید.
🔹 توصیه بسیاری از سئوکاران این است که از هاست های اشتراکی استفاده نکنید عدم امنیت بالا مهمترین مشکل هاست های اشتراکی است، علاوه بر این هاستتان از پشتیبانی بالایی برخوردار باشد تا در صورت بروز مشکل به سرعت بتوانید آن را برطرف کنید.
اگر در سایتی قفل کوچکی که در بالای مرورگر است غیر فعال باشد و حالت NO SECURE باشد معمولا حس عدم اطمینان ایجاد می شود و خود من در صورتی که تراکنش مالی داشته باشم انجام نمی دهم به همین دلیل بسیار مهم است که از http به https مهاجرت کنید. یکی از موارد مهم در آموزش seo وردپرس فعال کردن ssl یا Transport Layer Security است که امنیت لایه انتقال را برای کاربران ایجاد می کند.
ssl یا Transport Layer Security است که امنیت لایه انتقال را برای کاربران ایجاد می کند. ها یک ارتباط رمز گذاری شده بین کاربر و سرور ایجاد می کند و تاثیر زیادی بر امنیت سایت دارد. پس بعد از خرید هاست مطمئن، ssl را فعال کنید تا به سراغ مراحل بعدی در این آموزش رایگان سئو وردپرس بریم.
توجه : | فعال کردن ssl را قبل از نصب قالب وردپرس انجام دهید. |
قالب سایت علاوه بر اینکه باید شیک و حرفه ای باشد و رابط کاربری خوبی داشته باشد تا کاربران بتوانند با آن ارتباط بگیرند و به راحتی به قسمت های مختلف سایت دسترسی داشته باشند باید سئوفرندلی باشد هنگام انتخاب قالب دقت کنید:
🔹شاید اولین دلیل تاثیر انتخاب قالب بر روی سرعت سایت باشد بنابراین حتما سرعت قالب را قبل از خرید تست کنید.
🔹نوع تکنولوژی به کار رفته در قالب بر سئوی سایت وردپرس تاثیر دارد به عنوان مثال در سایت های طراحی شده با HTML5 برای برد کرامب به صورت پیش فرض تگ <
nav
>
برای نویگیشن و تگ <
figure
>
برای تصاویر بسیار مهم است که در بسیاری از سایت ها به این مورد توجه نمی شود در حالی که این تگ ها برای گوگل بسیار مهم هست.
جان مولر هم در مصاحبه ای بر اهمیت انتخاب قالب بر روی سئو سایت صحبت می کند و تاکید می کند که فقط هدف انتخاب قالب به خاطر ظاهر آن نیست و موارد دیگری هم اهمیت دارد که از جمله می توان به کد نویسی تمیز و بهینه قالب اشاره کرد:
.It’s easy to consider website themes as just a splash of color on top of a finished structure. But there’s so much more involved
🔹 یکی از الزامات برای هر سایتی این است که طراحی سایت ریسپانسیو و نمایش و در تمام دستگاه ها به خصوص موبایل نمایش درستی داسته باشد به خصوص اینکه تعداد کاربران موبایل نسبت به کاربرات دسکتاپ رشد بالایی دارد و بسیاری از کاربران از گوشی موبایل برای سرچ استفاده می کنند نمایش سایتتان را در موبایل چک کنید.
اگر در مورد انتخاب قالب نیاز به اطلاعات بیشتری دارید مقاله راهنمای انتخاب قالب اطلاعات مورد نیاز شما در مورد انتخاب قالب را در اختیار شما قرار می دهد.
استراتژی شما برای انتخاب نامک چیست؟ آیا می خواهید به صورت سفارشی نامک را وارد کنید یا اینکه بر روی نام نوشته قرار دهید؟ اگر نامک را بر روی نام نوشته قرار دهید که به خاطر اینکه فارسی است برای استفاده از لینک طولانی می شود. می توانید نامک را خودتان تعیین کنید به هیچ وجه از تنظیمات پیشفرض وردپرس استفاده نکنید مسلما دوست ندارید مقاله شما در مورد آموزش سئو وردپرس را که بسیار جذاب نوشتید به این صورت باشد:
https://domain.com/456
از پیشخوان وردپرس قسمت تنظیمات > پیوندهای یکتا را می توانید تنظیم کنید.
همین حالا یک روش درست را برای لینک دهی انتخاب کنید چون بعدا درد سرد ریدایرکت کردن و کاهش رتبه بعد از تغییر نامک را دارید. علاوه بر تنظیم پیوندهای یکتا موارد دیگر در آموزش رایگان سئو وردپرس بعد از نصب وردپرس باید اقداماتی را انجام دهید که هر چند بسیار کوچک هستند اما تاثثیر زیادی بر روی سئو سایت وردپرس دارد.
شما به عنوان یک وب مستر یا صاحب سایت وردپرس و یا یک سئوکار می توانید اقداماتی هر چند کوچک ولی حیاتی را برای سایتتان انجام دهید که اگر از آن ها غافل شوید مشکلات زیادی را بری سئو سایتتان ایجاد می کنند. اولین اقدامات ضروری پس از نصب وردپرس این است که محتوای پیش فرض قالب را حذف کنید تا محتوای شما به عنوان محتوای کپی شناخته نشود مخصوصا نوشته پیش فرض سلام دنیا! 😊 سایر موارد:
🔹 قابلیت نمایش برای موتورهای جستجو حتما باید فعال باشد!
بعد از اینکه سایتتان را راه اندازی کردید و نامک را تنظیم کردید و تعدادی از محصولاتتان را چیدید تیک قابلیت نمایش برای موتورهای جستجو را فعال کنید. برای این کار از قسمت پیشخوان وردپرس خواندن بروید و مطابق تصویر تیک را بزنید. این اولین قدم برای ورود واقعی به دنیای سئوی وردپرس است.
یکی از ویژگی های وردپرس سئو فرندلی بودن آن است به خصوص استفاده از افزونه هایی مانند یواست سئو و رنک مث سکوی پرش شما برای انجام سریع تر بهینه سازی ها است ابزارهای بهینه سازی برای موتورهای جستجو در وردپرس 3 افزونه قدرتمند yoast Seo، Rank Math، All in one seo است. بسیاری از افراد به مقایسه رنک مث و یواست سئو می پردازند هر کدام طرفداران خاصی خودشان را دارند هر دو پلاگین بسیار خوبی هستند که معمولا در تمامی آموزش سئو وردپرس با یکی از آنها کار می شود. با افزونه های سئوی می توانید مواردی مانند:
و بسیاری موارد دیگر را در سایتتان تنظیم کنید در آموزش رنک مث و آموزش یواست سئو می توانید کار کردن با این افزونه ها به راحتی می توانید یاد بگیرید و تنظیمات مختلف را انجام دهید.
ابتدا سنگ بنای کارتان را محک بگذارید و با یک keyword research جامع بقیه مسیر را روشن کنید برای کیورد ریسرچ قبلا الکسا اطلاعات خوبی را به شما می داد ولی از آنجایی که مدتی است که دیگر در دسترس نیست می توانید با خرید اکانت های ahref ،moz و… مهمترین کلمات کلیدی حوزه تان و اهمیت هر کدام را پیدا کنید و بعد ار آن شروع به تولید محتوا کنید. داشتن یک تقویم محتوا به شما کمک می کند تا دید مشخص تری نسبت به برنامه تان برای بازاریابی محتوایی داشته باشید و تمام محتوا را پوشش دهید.
از ابزارهای سئو می توان suggestion های گوگل، google trend، keyword tool ،moz ،semrush و .. استفاده کنید تا ببینید کاربران شما چگونه شما را پیدا می کنند.
فرض کنید می خواهید یک کافی شاپ بزنید اگر شناختی نسبت به رقبایتان نداشته باشید نمی توانید مزیت بیشتری نسبت به آن ها ارائه دهید؛ شما در هر کسب و کاری که وارد می شوید چه فیزیکی و چه اینترنتی نیاز دارید رقبایتان را بشناسید برای سئو نیر ببینید رقبایتان چه کسانی هستند کسانی که از نظر محتوایی با شما رقابت دارند یا کسب و کارهایی که مابه محصولات و خدمات شما را دارند. اگر مدت ها قبل از شما شروع کرده باشند باید با قدرت بیشتری شروع به کار کنید محتوای کامل تر و با کیفیت تری ارائه دهید علاوه بر این می توانید از دیتا رقبایتان در کیورد ریسرچ استفاده کنید تا نیاز کاربرانتان را بهتر بشناسید.
در ادامه آموزش سئو وردپرس به سراغ یک ابزار رایگان اما کاربردی بریم هر چند ابزارهای مختلفی برای سئو استفاده می شود و کمی اغراق است که بگوییم آچار فرانسه است اما Search Console با دیتای نسبتا دقیقی که در مورد کوئری ها و رتبه ها، خطاها، نقشه سایت و… دارد یک ابزار کاربردی برای بررسی وضعیت سایتتان است با نصب سرچ کنسول شروع کنید و نحوه تحلیل دیتای سرچ کنسول را یاد بگیرید با استفاده از سرچ کنسول می توانید رتبه محصولات و وضعیت صفحات را بررسی کنید.
برای اینکه گوگل صفحات سایت شما را شناسایی و ایندکس کند نیاز به sitemap یا نقشه سایت دارید این فایل که معمولا به صورت xml است شامل آدرس همه صفحات سایت شما، آخرین بروز رسانی و ارتباط صفحات است و به google اعلام می کند کدام صفحات را باید ایندکس کند و کدام صفحات مهمتر هستند تا بیشتر به آن ها سربزند.
اما نقشه سایت با اهمیتی که دارد را در کمتر از 10 ثانیه می توانید ایجاد کنید! برای ساخت سایت مپ کافی است از تنظیمات سئو > قسمت عمومی بروید و تیک فعال کردن نقشه سایت را بزنید.
بعد هم سرچ کنسول بروید و آدرس سایت مپ را در قسمت sitemap قرار دهید.
با فعال سازی یکی از cdn ها مانند کلودفلر تمام اطلاعات سایت شما مانند فایل های جاوا اسکریپت و css بر روی سرورهای cdn ها در سراسر دنیا ذخیره می شود و باتوجه به موقعیت کاربران نزدیک ترین سرور به کاربر محتوای شما به کاربر را نمایش می دهد. استفاده از CDNها تاثییر زیادی بر روی سرعت، سئو و امنیت سایت شما دارد کلودفلر یک شبکه توزیع محتوا رایگان است که به راحتی قابل فعال سازی است امکان فعال سازی ssl بر روی کلود فلر نیز وجود دارد.
باز هم به سراغ همان جمله مهم در مورد محتوا بریم “Content is king!” و حالا که کیورد ریسرچ شما کامل شده می توانید شروع به انتشار محتوا در سایتتان کنید اما یادتان باشد که با محتوایتان مانند یک پادشاه رفتار کنید و برای آن ارزش و احترام زیادی قائل شوید و یکی از ترندهای سئو تمرکز متن بر روی سئو نوشته است و سئوی مقاله به گونه ای باشد که نیاز کاربر را برآورده کند. کیفیت محتوا تاثیر زیادی بر روی سئو سایت وردپرس دارد:
یکی از موارد مهم در سئو سایت وردپرس سرعت سایت است که در قسمت های مختلف این مقاله به آن اشاره شد و از فاکتور های مهم در سئوی تکنیکال یا Technical SEO است و نشان از اهمیت سرعت ساعت در سئو سایت وردپرس دارد. همواره سرعت سایتتان را بررسی کنید برای این کار می توانید از ابزارهایی مانند جی تی متریکس استفاده کنید GMetrix پیشنهاداتی هم برای بهبود سرعت سایتتان می دهد می توانید با انواع روش های افزایش سرعت سایت سرعت سایتتان را بالا ببرید و تاثیر آن بر روی سئوی سایتتان را مشاهده کنید.
با توجه به افزایش کاربران موبایل داشتن یک سایت کاملا موبایل فرندلی و ریسپانسیو از اهمیت بالایی برخوردار طبق آخرین آمار 2022 میزان 52 درصد از کاربران از موبایل استفاده می کنند. سایتتان را با ابزارها و دستگاه های مختلف تست کنید و اقدامات مورد نیاز برای ریسپانسیو شدن سایتتان را بررسی کنید و مشکلات احتمالی سایتتان را برطرف کنید. این یکی از مهمترین بخش هایی است که در آموزش های سئو وردپرس در چند سال اخیر به آن تاکید شده است.
ویدئو مارکتینگ در 3-4 سال اخیر بسیار رواج پیدا کرده است بسیاری از کاربران حوصله خواندن متن های طولانی را ندارند و ترجیح می دهند یک ویدئو چند دقیقه ای را مشاهده کنند با ویدئو معرفی محصولات، مقایسه محصولات و نحوه کار کردن با محصولات شروع کنید. همچنین می توانید در آپارات و یوتیوب ویدئوهایتان را به اشتراک بگذارید تا در دسترس کاربران بیشتری قرار گیرد و از این طریق با شما آشنا شوند و با قرار دادن لینک سایتتان در توضیحات ویدئوها امکان گرفتن ورودی از این طریق را خواهید داشت.
یکی ار مواردی که در آموزش seo وردپرس اهمیت دارد لینک سازی خارجی است اما اگر در ابتدای راه هستید این کار با احتیاط انجام دهید. ابتدا سئوی داخلی و محتوایتان را انجام دهید سپس به سراغ انتشار رپورتاژ و لینک سازی خارجی بروید اما چند نکته در نوشتن رپورتاژ:
یک نکته مهم در لینک سازی استفاده از سوشال سیگنال است اهمیت فعالیت در شبکه های اجتماعی مانند لینکدین، اینستاگرام و… علاوه بر برندسازی و افزایش ترافیک سایتتان بر روی سئو سایتتان تاثیر زیادی دارد در این شبکه ها فعالیت کنید و لینک سایت و صفحاتتان را قرار دهید و کاربران را به سمت سایت سوق دهید.
در این قسمت از آموزش سئو وردپرس به سراغ تجربیات کاربردی برای پیاده تدوین استراتژی سئو، استراتژی محتوا، استراتژی لینک سازی خارجی و رپورتاژ و پرفورمنس می پردازیم نکات گفته شده کاملا عملی و حاصل تجربیات متخصصات حوزه سئو هستند
برای سئوی سایت وردپرس یا هر نوع سایت دیگر نیاز به تدوین استراتژی سئو دارید 4 مرحله زیر را دنبال کنید. در ویدئو زیر مراحل تدوین یک استراتژی سئو را مشاهده می کنید
اگر شما هم این جمله معروف محتوا پادشت را شنیده اید در ویدئوی زیر آقای حسین یوسفی به شما آموزش می دهند که چه موقع یک محتوا پادشاست و چگونه می توان از این ابزار قدرتمند برای رسیدن به اهداف سئو استفاده کرد. توضیحات جامع و نکات مهم در تدوین استراتژی محتوا را در ویدئو زیر ببینید:
حالا که تمام اقدامات مورد نیاز برای داشتن یک سایت بهینه برای کاربران و موتورهای جستجو انجام دادید وقت آن است که مجدد پرفورمنس سایت را بررسی کنید. performance یکی از موارد مهم در سئو سایت است که به صورت دوره ای باید چک شود حتما نکات گفته شده توسط آقای بابک بنیادی و خانم محبوبه حیدری را در این ویدئو یادداشت کنید و هر چند ماه یکبار بررسی کنید تا امتیازات طلایی گوگل برای داشتن سایت با سرعت بالا و عملکرد عالی را از دست ندهید.
در آخر این ویدئو از آموزش سئوی وردپرس، پرفورمنس یک سایت بررسی می شود و تغییرات مورد نیاز برای بهینه سازی سایت انجام می شود
در چک لیست زیر نکات مهم برای سئو سایت وردپرس را به صورت خلاصه می توانید مشاهده کنید:
امیداورم نکات گفته شما در این آموزش رایگان سئو وردپرس به شما در مورد بهبود سئو سایت وردپرس کمک کند دنیای بهینه سازی موتورهای جستجو بسیار گسترده است اگر شما هم تجربه یا نکته ای در مورد SEO سایت وردپرس دارید دارید با کاربران ما در قسمت دیدگاه ها به اشتراک بگذارید.
در این آموزش سئو وردپرس تمام استانداردهای پایه برای سئو یا بهینه سازی موتورهای جستجو سایت گفته شد. بعد از آن به مباحث پبیشرفته ای مانند افزایش سرعت و حتی لینکسازی خارجی پرداخته شد.
با استفاده از این آموزش سئو سایت وردپرس یک نقشه راه جامع برای بهبود SEO سایت خود خواهید داشت.
گام های سئو وردپرس seo در این مطلب به ترتیب زیر است:
حتما تمام نکات برای بهینه سازی موتورهای جستجو را انجام دهید تا در نتایج اول قرار بگیرید.
مهندسی نرم افزار و کارشناسی ارشد تجارت الکترونیک خوندم و 3 ساله که وردپرس سئو کار می کنم. باور دارم که اگر امید داشته باشی و از تلاش دست نکشی به اهدافت می رسی.
ممنون از مقاله خوبتون
بهترین موقع برای شروع لینک سازی کی هست ؟
سلام دوست عزیز
برای شروع لینک سازی بهتر است ابتدا ساختار کلی سایت تان مشخص شده باشد و به اندازه کافی محتوا در سایتتان منتشر کرده باشید و حداقل 6 ماه از زمان راه اندازی سایت تان گذشته باشد
ممنون از مقاله خوبتون خیلی کامل بود
خواهش می کنم
خوشحالم که براتون مفید بوده
ی سوال هم دارم
من تیک ایندکس سایتم را برداشتم ولی فقط صفحه اصلی ام ایندکس شد و صفحه محصولاتم ایندکس نشده این مورد را چه کار کنم؟
صفحات به مرور ایندکس می شوند در مقاله روش های ایندکس سایت نکاتی برای ایندکس سریع تر سایت گفتیم که به شما کمک می کند سریعتر صفحات را ایندکس کنید.
ممنون از مقاله خوبتون
چک لیست آخر برای سئو وردپرس خیلی دقیقا و مباحث زیادی را پوشش داده
هر چند یواست هم خیلی خوبه و راحت میشه باهاش کار کرد من بعد از دوتا پروژه قدرت رنک مث را فهمیدم
کاش می گفتید بهترین ابزار برای تحقیق کلمه کلیدی چی هست با توجه به اینکه میخوام هزینه کنم نمی خوام پولم هدر بره
سلام
ممنون از شما خوشحالیم این آموزش سئو وردپرس برای شما مفید بوده
اگر به صورت خیلی خلاصه در مورد ابزارها بخوام بگم
ahref امکانات بسیار خوبی برای تحقیق کلمات کلیدی داره اما هزینه بالایی داره
semrush برای تحقیق کلمات کلیدی خوبه و moz هم برای بررسی بک لینک ها
kwfinder هم معمولا برای کیورد ریسرچ روی کلمات جنرال کاربرد دارد
ممنون از این مقاله که واقعا همه نکات برای سئو وردپرس را با دقت گفتید
در مورد تحقیق کلمات کلیدی واقعا درست میگید سکوی پرش یا سقوط باشه پروژه ای که اخیرا بر روی سئو اش کار می کنم با ی تارگت اشتباه باعث شده بود نتونیم ورودی درستی داشته باشید و کسانی که به دنبال خرید کالای ما بودند را داشته باشیم با اصلاح کلمات کلیدی در محصولات، عنوان اصلی سایت و تعدادی از لندینگ پیج ها تونستیم هم ورودی سایت را تا حد چشمگیریافزایش بدیم و هم فروش امون افزایش پیدا کنه هرچند با تارگتی که داریم فاصله داریم اما انتخاب درست کلمات کلیدی بسیار مهم هست و جا داره توی آموزش سئو وردپرس حتما روی این موضوع کار بشه
آقای احمدپور ممنون که تجربه اتون را با ما به اشتراک گذاشتید تحقیق درست کلمات کلیدی بسیار مهم هست و کلیه اقداماتی که بعدا انجام می شوند بر پایه همین تحقیق کلمات کلیدی است
سلام
ممنون از مقاله خوبتون
اون قسمت از ویدئوی آموزش وردپرس که پرفورمنس یک سایت را بررسی و بهبود دادید عالی بود
سلام خوشحالیم که برای شما مفید بوده
سعی کردیم نکات گفته شده برای سئو ورپرس کاملا عملی و تجربی باشند
ی سوال داشتم
من میخوام سایتم را به سرچ کنسول وصل کنم نمی دونم کدوم گزینهرابزنم domain یا url prefix خیلی جاها کاربردشون را توضیح داده گیج میشم نمی دونم گزینه نهایی چی را انتخاب کنم
سلام
من همیشه domain را انتخاب می کنم تا شامل تمام دامنه و زیر دامنه ها شود
سلام
ممنون از مقاله خوبتون
لینک سازی داخلی مهم تره یا خارجی؟
سلام
در سئو باید به همه بخش ها اهمیت دهید اما قبل از اینکه سراغ لینک سازی خارجی بروید حتما سئو داخلی را کامل کنید
بهترین موقع برای لینک سازی خارجی کی هست؟
همون طور که گفتم ابتدا لینک سازی داخلی سایت را درست کنید و بعد به سراغ لینک سازی خارجی بروید اگر تمام موارد را رعایت کردید معمولا بعد از 6 ماه از راه اندازی سایت می تونید لینک سازی را شروع کنید البته در حجم کم و در ابتدای کار با حجم بالای لینک سازی ممکن است توسط گوگل پنالتی شوید.
سلام از کجا بفهمیم که سایتمون ایندکس شده
برای بررسی ایندکس شدن صفحات سایتتا site:آدرس صفحه مورد نظرتان را بزنید
به عنوان مثال برای بررسی این ایندکس مقاله سئو ووکامرس
site:https://www.rtl-theme.com/blog/seo-wordpress/discussions/
توی گوگل سرچ کنید اگر ایندکس شده باشه لینک صفحه را مشاهده می کنید در غیر این صورت خطای زیر را میبینید
ممنون از مقاله خیلی خوبتون ترتیب مراحل سئو سایت وردپرس را که گفتید منطقی هستند و کمتر جایی از اهمیت نصب ssl برای seo وردپرس گفته شده ، موضوعی که برای سئو وردپرس من را توی درد سرانداخت و بعدا متوجه شدم همین بود که اول ssl را نصب کنم
خواهش می کنم خوشحالیم که این مقاله برای شما مفید است
بله فعال سازی ssl در سئو سایت وردپرس بسیار اهمیت دارد و باید قبل از نصب قالب انجام شود
من سایتم را دو ماهه بالا آوردم ولی چون فعالیت خاصی ندارم تیک نمایش برای موتورهای جستجو را نذاشتم این مشکلی ایجاد نمی کنه؟
نه مشکلی ایجاد نمی کنه تعدادی از محتوایتان را قرار دهید و تیک قابلیت نمایش برای موتورهای جستجو را بزنید