ایکون
قالب اکسترا
120 وبسایت آماده شرکتی و فروشگاهی
فقط با 1,159,000 تومان
مشاهده و خرید
افزایش سرعت ووکامرس (Woocommerce)
مجموعه مقالات وردپرس

افزایش سرعت ووکامرس و رفع کندی آن با 13 راهکار کاربردی

هیچ کدام از کاربران در هنگام خرید اینترنتی تمایلی به صبر کردن برای لود صفحه محصول یا انتقال به صفحه تسویه حساب ندارند؛ زیرا ماهیت خرید اینترنتی یعنی خرید با سرعت بالا. کند بودن سایت ووکامرسی به شدت روی میزان خرید کاربران از شما و کاهش درآمد سایت تاثیر دارد؛ اگر از سرعت پایین سایت خود کاافه شده‌اید، در این مقاله مجموعه‌ای از موثرترین راهکارها را برای رفع کندی سرعت ووکامرس ارائه کرده‌ایم.

0
03 شهریور 1403
آخرین بروزرسانی: 03 شهریور 1403

ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که چرا سرعت فروشگاه اینترنتی مهم است؟ فروشگاه‌های اینترنتی بزرگ دنیا در هر ثانیه میلیون‌ها دلار درآمد کسب می‌کنند و اگر تنها چند دقیقه سایت از دسترس خارج شود، فروش زیادی را از دست می‌دهند. بنابراین سرعت در سایت‌های تجاری و به‌خصوص فروشگاه اینترنتی اهمیت بسیار زیادی دارد و هر ثانیه تاخیر، می‌تواند آسیب جدی به کسب و کار شما وارد کند. از آنجایی که بسیاری از فروشگاه‌های اینترنتی با ووکامرس (Woocommerce) راه‌اندازی شده‌ند، افزایش سرعت ووکامرس یک اقدام حیاتی است.

چطور می‌توان اقدام به افزایش سرعت ووکامرس کرد؟ در این مقاله راه‌کارهای موثری را برای افزایش سرعت سایت های فروشگاهی ارائه می‌دهیم.

چرا افزایش سرعت ووکامرس مهم است؟

بر اساس گزارش‌های گوگل که طی مطالعات گسترده به‌دست آمده است، 53 درصد کاربران تنها 3 ثانیه منتظر لود شدن سایت می‌مانند؛ بنابراین اگر لود شدن یک سایت بیش از 3 ثانیه طول بکشد، کاربران سایت شما را ترک کرده به سراغ سایت دیگر می‌روند. این مساله باعث می‌شود نیمی از کاربران را از دست داده که در بهترین حالت، نصف فروشتان از دست می‌رود. این یعنی از دست دادن درآمدهای بسیار زیاد و بالا رفتن فروش رقیبان.

یکی دیگر از دلایل اهمیت افزایش سرعت سایت، این است که سرعت بارگذاری یکی از مهم‌ترین فاکتورهای مهم سئو است. سرعت بارگذاری بالای سایت و عملکرد مناسب آن، یک سیگنال مثبت برای گوگل است و به افزایش رتبه سایت شما، ترافیک ورودی و در نهایت، فروشتان منجر می‌شود.

چطور می‌توان سرعت سایت فروشگاهی را افزایش داد؟

اکنون که با اهمیت افزایش سرعت ووکامرس و تاثیر آن روی تجربه کاربری و سئو سایت آشنا شدید، زمان آن رسیده که راه‌کارهای افزایش سرعت سایت های فروشگاهی را بشناسید.

1. انتخاب یک هاست ووکامرس یا وردپرس مناسب

اطلاعات سایت روی هاست نگهداری می‌شوند و هر چقدر سرعت فراخوانی اطلاعات از هاست بیشتر باشد، سایت سریع‌تر نمایش داده می‌شود. بنابراین یکی از بهترین راه‌کارهای افزایش سرعت ووکامرس انتخاب هاستینگ معتبر و باکیفیت است. در حال حاضر بسیاری از شرکت‌های هاستینگ هاست وردپرس و هاست ووکامرس ارائه می‌دهند که با سایت‌های وردپرسی و فروشگاهی سازگار هستند و کاملاً برای سایت‌های وردپرسی بهینه شده‌اند؛ بنابراین حداکثر عملکرد و سرعت مناسب را برای سایت شما فراهم می‌کنند.

اگر به دنبال هاست پرسرعت وردپرس هستید، هاست وردپرس راست چین را به شما پیشنهاد می‌کنیم. هاست راست چین کلود یک سرویس میزبانی وب باکیفیت بهینه شده برای سایت‌هایی با سیستم مدیریت محتوای وردپرس و کاملا سازگار با محصولات راست چین است.

2. انتخاب یک قالب سریع فروشگاهی

در دنیای وردپرس هزاران قالب فروشگاهی وجود دارد اما همه آنها به صورت استاندارد کدنویسی نشده‌اند. زمانی که یک قالب ووکامرس بهینه نباشد، بارگذاری آن به سختی و در مدت زمان طولانی انجام می‌شود. بنابراین یکی از اقداماتی که باید برای افزایش سرعت ووکامرس در وردپرس انجام دهید، انتخاب قالب سبک و بهینه است. در این صورت سایت در کمترین زمان ممکن بارگذاری می‌شود و تجربه کاربری بسیار خوبی در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

برای بررسی بهینه بودن یک قالب اگر دانش کافی دارید، قبل از خرید سورس کد قالب را بررسی کنید؛ یا اینکه لینک پیش نمایش یا دموی قالب را کپی کرده و در ابزارهایی مانند جی تی متریکس یا Page Speed Insight پرفورمنس (Performance) و سرعت قالب را بررسی کنید. قالب وودمارت و قالب آسترا دو تا از بهینه‌ترین و استانداردترین قالب‌های فروشگاهی هستند. در پر سرعت ترین قالب های فروشگاهی وردپرس تعدادی از بهترین قالب‌های فزوشگاهی را از لحاظ عملکرد معرفی کرده‌ایم. 

برای بررسی عملکرد قالب لینک دموی آن را از بخش پیش نمایش رد صفحه محصول، در ابزار زیر وارد کنید.

انتخاب قالب پرسرعت با استفاده از ابزارها؛ افزایش سرعت ووکامرس در وردپرس

و در تصویر زیر می‌توانید تست سرعت قالب را ببینید. در این مثال قالب آسترا را بررسی کرده‌ایم که یکی از سبک‌ترین قالب‌های چندمنظوره است.

3. فعالسازی کش وردپرس (WordPress cache)

با استفاده از افزونه‌های کش وردپرس مانند Wp Rocket یا W3 Total Cache به راحتی می‌توانید اطلاعات ثابتی که در تمام صفحات از آن استفاده می‌شود را در مرورگر کاربران ذخیره کنید. برای مثال اطلاعات محصول در پایگاه داده سایت شما ذخیره می‌شوند و زمانی که کاربر بخواهد، محصولات شما را مشاهده کند، آن اطلاعات از پایگاه داده فراخوانی می‌شوند که تکرار آن باعث کند شدن سایت شما می‌شود. برای جلوگیری از کند شدن سایت وردپرسی استفاده از یک افزونه کش ضروری است. این مساله کمک می‌کند تا تنها بار اولی که کاربر وارد سایت می‌شود، اطلاعات اولیه نظیر لوگو و آیکن‌های ثابت دانلود شده و در مرورگر کاربر ذخیره شود. در بازدیدهای بعدی از سایت، به‌جای آن که اطلاعات از هاست و دیتابیس فراخوانی شود، از مرورگر کاربر فراخوانی می‌شود.

محصول پیشنهادی
بنر
افزونه WP Rocket، افزونه راکت وردپرس
دسته بندی : افزونه بهینه سازی
22095
فروش
88%
رضایت

4. بهینه‌سازی تصاویر سایت

محتوا و تصاویر آن حجم زیادی از سایت شما را اشغال می‌کنند. هر چقدر تعداد تصاویر یک سایت بیشتر باشد، حجم بیشتری برای دانلود اطلاعات نیاز است. اگر حجم تصاویر سایت بالا باشد سایت شما سنگین شده و لود تصاویر و اطلاعات سایت، زمان بیشتری می‌گیرید. بهینه‌سازی و کاهش حجم تصاویر با استفاده از ابزارها یا پلاگین‌های بهینه‌سازی تصویر به افزایش سزعت سایت شما کمک می‌کند.

نکته: جالب است بدانید که افزونه راکت یک پلاگین بهینه سازی کامل برای بهینه‌سازی تصاویر، کش سایت و غیره است.

5. فشرده‌سازی کدهای CSS سایت

فشرده‌سازی و بهینه‌سازی کدهای CSS به افزایش سرعت سایت فروشگاهی کمک می‌کند؛ زیرا چرا که فشرده‌سازی کدها به مرورگر کمک می‌کند تا بارگذاری سایت به حداقل منابع کامپیوتر کاربران برای پردازش نیاز داشته و در مدت زمانی کوتاه سایت بارگذاری شود.

6. بهینه‌سازی و پاکسازی پایگاه داده

بهینه‌سازی دیتابیس کمک زیادی به افزایش سرعت فروشگاه اینترنتی می‌کند. اگر پایگاه داده سایت شما سازمان‌یافته و بهینه نباشد، فراخوانی اطلاعات به سختی در مدت زمان طولانی انجام می‌شود که سرعت لود سایت را تا حد زیادی کاهش می‌دهد. در بهینه‌سازی پایگاه داده بهتر است جدول‌ها و اطلاعات اضافی را پاک کنید. برای این کار می‌توانید از افزونه راکت و یا سایر افزونه‌های مخصوص بهینه سازی پایگاه داده مانند پلاگین WP Optimize استفاده کنید.

7. غیرفعال کردن افزونه‌های غیرضروری

نصب افزونه‌های متعدد و غیرضروری سرعت سایت را تا حد زیادی کاهش می‌دهد. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم افزونه‌هایی که به آنها نیاز ندارید را غیرفعال و حذف کنید. در این صورت به منابع کمتری از هاست و سرور، برای پردازش اطلاعات نیاز است و منابع اصلی برای پردازش بخش‌های اصلی سایت استفاده می‌شوند.

8. استفاده از CDN

شبکه توزیع محتوا (Content Delivery Network) که به اختصار CDN نامیده می‌شود، یک شبکه از چندین سرور در چند مکان جغرافیایی است که با ذخیره محتوای سایت شما در هر سرور به بارگیری سریع‌تر آن کمک می‌کند. زیرا کاربران از نزدیک‌ترین سرور به اطلاعات سایت شما دسترسی خواهند داشت؛ این مساله به بهینه سازی و افزایش سرعت ووکامرس کمک می‌کند.

9. بروزرسانی نسخه PHP

همیشه سعی کنید از آخرین نسخه PHP سازگار با وردپرس و ووکامرس استفاده کنید، این کار به افزایش سرعت اجرا و مدیریت منابع کمک بسیار زیادی می‌کند. شما از طریق کنترل پنل هاست به راحتی می‌توانید نسخه PHP را تغییر دهید.

طبق گزارشات تغییر نسخه php بر افزایش سرعت سایت به سورت زیر موثر است.

  • افزایش 2 برابر سرعت با ارتقا از PHP 5.6 به PHP 7.0
  • 10% افزایش سرعت با ارتقا از PHP 7.0 به PHP 7.4
  • 5% افزایش سرعت با ارتقا PHP 7.4 به PHP 8.0

تغییر نسخه PHP و تاثیر روی رفع کندی سایت ووکامرسی

10. استفاده از صفحه‌بندی محتوا

صفحه‌بندی دسته و آرشیو (بلاگ و محصول) در سایت‌های ووکامرسی، کمک زیادی به افزایش سرعت سایت می‌کند. دلیل آن هم این است که در یک صفحه محتوای کمتری بارگذاری می‌شود و کاربر برای دیدن محتوای بیشتر، باید به صفحات دیگر برود. در حال حاضر بسیاری از قالب‌های حرفه‌ای از صفحه‌بندی محتوا استفاده می‌کنند و شما می‌توانید تعداد محتوا، نظرات، مطالب و محصولات نمایشی در هر صفحه را مشخص کنید.

11. افزایش محدودیت حافظه وردپرس

ووکامرس برای عملکرد موثرتر، ممکن است به حافظه بالاتری نیاز داشته باشد. افزایش محدودیت حافظه، از خطاها جلوگیری کرده و به پردازش سریع‌تر اطلاعات کمک می‌کند؛ این مساله عملکرد فروشگاه ووکامرش شما را بهبود می‌بخشد. محدودیت حافظه برای اکثر سایت‌ها تا 256 مگابایت است تا منابع کافی برای درخواست‌های کاربران را تامین کند. هر چه سایت بزرگ‌تر و ترافیک بالاتری داشته باشد، حافظه بالاتری نیاز است.

وردپرس به صورت پیش‌فرض تنها 32 مگابایت حافظه برای پردازش کدهای PHP سایت اختصاص داده است. برای افزایش Memory limit باید ابتدا وارد  کنترل پنل هاست شده و از بخش MultiPHP INI Editor برای دامنه موردنظر محدودیت حافظه را افزایش دهید.

افزایش محدودیت حافظه وردپرس؛ افزایش سرعت ووکامرس

12. غیرفعال کردن رونوشت‌ها (Revisions)

وردپرس به صورت خودکار، هنگام ویرایش نوشته، رونوشت‌هایی از آن تهیه می‌کند تا اگر به هر دلیلی صفحه بسته شد، محتوای شما ذخیره شود. با این حال، وجود تعداد زیادی رونوشت در حافظه، باعث سنگین شدن پایگاه داده می‌شود و در نهایت، سرعت سایت کند خواهد شد. برای غیرفعال کردن رونوشت‌ها می‌توانید از افزونه‌های مختلف استفاده کنید. همچنین با استفاده از فایل wp-config.php هم می‌توانید آن را غیرفعال کنید.

13. بروزرسانی همیشگی سایت

یکی دیگر از نکاتی که در افزایش سرعت ووکامرس نقش بسیار مهمی دارد، بروزرسانی همیشگی سایت است. در هر سایت قالب و افزونه‌های مختلفی وجود دارد که عدم آپدیت به موقع آنها روی سرعت سایت تاثیر زیادی دارد؛ سعی کنید همیشه هسته وردپرس، ووکامرس، قالب و افزونه‌های فعال در سایت خود را بروزرسانی کنید تا اگر باگی داشته باشد، رفع شود. این مساله به رفع کندی ووکامرس کمک می‌کند.

PageSpeed Insights گوگل؛ بهترین ابزار بررسی عملکرد سایت‌های ووکامرسی

اگر یک سایت ووکامرسی دارید و تصمیم به چک کردن عملکرد آن گرفته‌اید، پیشنهاد می‌کنیم از ابزار page Speed Insight استفاده کنید. برای استفاده از آن کافی است وارد سایت آن شده و در کادر نمایشی، آدرس سایت خود را وارد کنید. پس از مدت زمان کوتاهی، تمام اطلاعاتی که لازم است در مورد پرفورمنس سایت بدانید، در اختیارتان خواهد بود.

نکته: یکی دیگر از ابزارهای بررسی سرعت و پرفورمنس سایت ابزار جی تی متریکس است که اخیرا با محدودیت دسترسی با هر اکانت مواجه شده اما در کل امکان بررسی سرعت سایت را به شما می‌دهد.

بررسی سرعت سایت فروشگاهی با ابزار page Speed Insight؛ رفع کندی ووکامرس

یک امتیاز کلی در اختیار شما قرار می‌گیرد و در هر بخش، راه‌کاری ارائه شده است که با استفاده از آن بتوانید مشکل سایت خود را حل کنید.

اگر تخصص کافی برای انجام تعدادی از روش‌های گفته شده را ندارید، نگران نباشید! ما در دوره افزایش سرعت سایت همه تکنیک‌ها را به صورت کاملا عملی و پروژه محور آموزش می‌دهیم.

افزایش سرعت ووکامرس؛ بالا رفتن فروش کسب‌وکار

در حال حاضر بسیاری از فروشگاه‌های اینترنتی در ایران، با استفاده از ووکامرس راه‌اندازی شده‌اند. ووکامرس گزینه‌ای عالی و رایگان برای طراحی انواع فروشگاه آنلاین است اما گاهی اوقات با مشکل کاهش سرعت سایت‌های ووکامرسی روبرو می‌شود. در این مقاله از راستچین، سعی کردیم به بررسی کامل افزایش سرعت سایت های فروشگاهی بپردازیم و هر چیزی که لازم است بدانید را بررسی کنیم. اگر سوالی در مورد این مقاله دارید، از طریق بخش نظرات مطرح کنید تا شما را به صورت کامل راهنمایی کنیم.

مهسا کاظمی پور | کارشناس سئو
مهسا کاظمی پور | کارشناس سئو
مهسا هستم و 4 ساله در حوزه وردپرس و دو سال در حوزه سئو فعالیت دارم. معتقدم که انسان در شرایط نامساعد نباید خودش رو ببازه و نا امید بشه چون فصل دوباره جوونه زدن هم خواهد رسید...
سوالات متداول

ابزارهای مختلفی برای بررسی عملکرد و پرفورمنس سایت وجود دارند، اما بهترین آن‌ها GTmetrix و PageSpeed Insights گوگل هستند.

برای افزایش سرعت ووکامرس نیاز به دانش تخصصی و فنی ندارید. با چند راهکار ساده و بدون دانش تخصصی می‌توانید ووکامرس را برای سایت فروشگاهی بهینه‌ کنید.

راه‌کارهای مختلفی برای افزایش سرعت ووکامرس وجود دارد که اولین مورد، انتخاب هاست مناسب است. پس از آن باید قالب سایت خود را یک قالب بهینه و جذاب انتخاب کنید تا بهترین نتیجه را برای شما داشته باشد.

عوامل مختلفی در کاهش سرعت ووکامرس نقش دارند اما مهم‌ترین موارد آن استفاده از هاست ضعیف، انتخاب قالب با کدنویسی سنگین و بهینه‌نشده، عدم بهینه‌سازی کدها و تصاویر سایت، عدم استفاده از CDN و دیتابیس سنگین هستند.

مقالات مرتبط
بنر
آموزش قالب وودمارت؛ آموزش صفر تا صد طراحی فروشگاه
قالب وودمارت یک راه حل قدرتمند برای طراحی یک فروشگاه اینترنتی است. این قالب با انعطاف پذیری بالا، مجموعه ویژگی‌های غنی و رابط کاربری بصری، به شما این امکان را می‌دهد تا فروشگاه رویایی خود را به راحتی راه اندازی کنید. در این مقاله، آموزش قالب وودمارت را شروع و شما را با جنبه های مختلف این قالب ...
بنر
آموزش گام به گام بسته نصب آسان در لوکال هاست
اگر در لوکال هاست وب سایت خود را راه اندازی کنید می توانید یکباره وب سایت خود را به هاست منتقل کنید. یعنی بدون آنکه نیاز به هاست و دامنه داشته باشید، سایت را بدون استرس و نگرانی راه اندازی می کنید  و پس از مطمئن شدن از همه تغییرات دلخواهتان، آن را به هاست اصلی انتقال می دهید. همچنین در مصرف ...
بنر
آموزش نصب و فعالسازی ioncube در زمپ
ionCube Loader ماژولی است که برای اجرای فایل های رمزگذاری شده روی سرور نصب می شود. نصب و فعالسازی ioncube به سادگی انجام می شود. در صورت فعال نبودن ionCube شما با خطا مواجه می شوید. اما راهکار ساده رفع این خطا نصب ionCube در کمتر از چند دقیقه است که در ادامه به توضیح آن به صورت ویدئویی می پردازیم.
بنر
آموزش نصب آسان قالب وردپرس در Cpanel
شاید شما هم این جمله را شنیده باشید. در کم تر از 10 دقیقه سایت وردپرس خود را نصب کنید. در نگاه اول به نظرتان این جمله فقط یک تبلیغ برای جذب مخاطب به نظر می‌رسد اما کاملا درست است. کافی است از بسته نصب آسان وردپرس استفاده کنید تا سایت شما در کم تر از 10 دقیقه، روی هاست نصب شود. با هم نصب قالب ...
0 دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.